Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79767 puta)
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Aj imas tu sliku sa "grobarskim" salom.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Imam ja u novinama stankovic sa Grobarskim salom a Savo sa ciganskim. .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Skolari objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Luiš Felipe Skolari pozvao je četvoricu debitanata za utakmicu protiv Belgije 2. juna u nadi da će uspeti da zameni odsustvo četvorice iskusnijih igrača. Protiv Belgije zbog suspenzije neće moći da igra Kristijano Ronaldo, dok su povredjeni duo iz Benfike Nuno Gomeš i Simao Sabrosa, kao i defanzivac Čelsija Rikardo Karvaljo.

Trener je pozvao štoperski par iz Portoa - Žoze Bosingva i Bruno Alveš. Debitovaće i vezni igrač Sevilje Duda i napadač Al Rajana Žoao Tomaš.

Posle Belgije, ekipu čeka prijateljski meč sa Kuvajtom 5. juna.

Golmani: Rikardo Pereira (Sporting), Danijel Fernandeš (PAOK), Kim Silva (Benfica).

Odbrana: Migel Monteiro (Valensija), Žorže Andrade (Deportivo), Paulo Fereira (Čelsi), Bruno Alveš (Porto), Žoze Bosingva (Porto), Marko Kaneira (Sporting), Fernando Meira (Štutgart).

Vezni red: Raul Meireleš (Porto), Deko (Barselona), Tijago Mendeš (Olimpik Lion), Žoao Motinjo (Sporting), Rikardo Karesma (Porto), Ugo Vijana (Valensija), Armando Petit (Benfika), Duda (Sevilja), Nani (Sporting).

Napad: Elder Poštiga (Porto), Ugo Almeida (Verder), Žoao Tomaš (Al Rajan).

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kuzmanović konačno igra za Srbiju

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) potvrdila je danas da Zdravko Kuzmanović može da igra za reprezentaciju Srbije.U zvaničnom dopisu FIFA je obavestila Fudbalski savez Srbije da više ne postoje smetnje da mladi fudbaler ubuduće igra za "Bele orlove".

Kuzmanović je rođen u Švajcarskoj za koju je igrao za sve mlađe selekcije. Bio je kapiten mlade reprezentacije švajcarske, ali je odlučio da seniorsku karijeru nastavi u državnom dresu Srbije.

Kuzmanovićevi roditelji su poreklom iz okoline Modriče u Republici Srpskoj, a u švajcarskoj žive duže od 20 godina.

Kuzmanović je trenutno član Fjorentine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bekam i Oven opet medju "albionima"

Nekadašnji kapiten Dejvid Bekam i doskora povredjeni napadač Majkl Oven prvi put su se našli na spisku selektora Engleske Stiva Meklarena.

On je pomenutu dvojicu fudbalera uvrstio na listu od 26 kandidata za prijateljski meč sa Brazilom, 2. juna na Vembliju, kao i meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008, četiri dana kasnije u Estoniji.

Bekam i Oven nisu pozivani za reprezentativne akcije otkako je Meklaren nakon Mundijala u Nemačkoj nasledio Svena Gorana Eriksona na kormilu "gordog Albiona".

"Verujem da će nam Bekam biti od pomoći u susretu sa Estoncima, zato sam ga i pozvao. Bio je presrećan kada sam mu saopštio da se javi na pripreme. Ponašao se profesionalno dok ga nije bilo na spisku. Sada se vratio u formu i zaslužuje da bude član nacionalnog tima", objasnio je Meklaren.

Posle duže pauze u reprezentaciju se vratio i ofanzivac Čelsija Džo Kol, a debitanti su "vezista" Blekburna Dejvid Bentli i odbrambeni igrač Redinga Niki Šouri, koji su u petak briljirali na utakmici "B" tima Engleske i Albanije (3:1). Oven je takodje nastupio na tom meču.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1057
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Skolari objavio spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Luiš Felipe Skolari pozvao je četvoricu debitanata za utakmicu protiv Belgije 2. juna u nadi da će uspeti da zameni odsustvo četvorice iskusnijih igrača. Protiv Belgije zbog suspenzije neće moći da igra Kristijano Ronaldo, dok su povredjeni duo iz Benfike Nuno Gomeš i Simao Sabrosa, kao i defanzivac Čelsija Rikardo Karvaljo.

Trener je pozvao štoperski par iz Portoa - Žoze Bosingva i Bruno Alveš. Debitovaće i vezni igrač Sevilje Duda i napadač Al Rajana Žoao Tomaš.

Posle Belgije, ekipu čeka prijateljski meč sa Kuvajtom 5. juna.

Golmani: Rikardo Pereira (Sporting), Danijel Fernandeš (PAOK), Kim Silva (Benfica).

Odbrana: Migel Monteiro (Valensija), Žorže Andrade (Deportivo), Paulo Fereira (Čelsi), Bruno Alveš (Porto), Žoze Bosingva (Porto), Marko Kaneira (Sporting), Fernando Meira (Štutgart).

Vezni red: Raul Meireleš (Porto), Deko (Barselona), Tijago Mendeš (Olimpik Lion), Žoao Motinjo (Sporting), Rikardo Karesma (Porto), Ugo Vijana (Valensija), Armando Petit (Benfika), Duda (Sevilja), Nani (Sporting).

Napad: Elder Poštiga (Porto), Ugo Almeida (Verder), Žoao Tomaš (Al Rajan).

Ma ima Belgija da pukne jedno 3:0
IP sačuvana
social share
Kada su pitali Ajnstajna,sa kojim oruzijem ce se voditi treci svetski rat,
on je odgovorio neznam,ali znam da ce cetvrti kamenjem...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1057
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A mi cemo izgubiti od Finske ... nazalost
IP sačuvana
social share
Kada su pitali Ajnstajna,sa kojim oruzijem ce se voditi treci svetski rat,
on je odgovorio neznam,ali znam da ce cetvrti kamenjem...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Klemente: Idemo u Helsinki po tri boda

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak je u Kovilovu počela pripreme za duel sa Finskom u subotu u Hesinkiju, a taj meč mogao bi, prema rečima selektora Havijera Klementea i njegovih izabranika, da bude jedan od odlučujućih za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

Selektor Srbije poručio je da će "orlovi" u subotu ići na pobedu i upozorio da igrači ne bi trebalo da razmišljaju na debakl od pre četiri godine, kada je Finska deklasirala tadašnju selekciju SCG (3:0).

"Možda u ovom trenutku ni bod nije loša opcija, ali imamo dva važnija rivala u grupi Portugaliju i Poljsku i ako remiziramo sa Fincima, mogli bi da se nadjemo u problemu. Ipak, mi u Finsku putujemo po pobedu, a svojim fudbalerima reći ću da ne razmišljaju o porazu od pre četiri godine", rekao je Klemente na konferenciji za novinare u Kovilovu.

Govoreći o kvalitetima reprezentacije Finske, on je istakao da ta selekcija neguje engleski stil igre, ali da će detaljnu analizu protivnika napraviti u narednim danima.

"Gledao sam nekoliko utakmica reprezentacije Finske, a ove nedelje ću se detaljnije upoznati i sa njihovim spiskom igrača. Znam da oni neguju engleski stil igre, veoma čvrsto, a i na klupi im sedi Englez Roj Hodžson. Naš glavni zadatak biće da ih sprečimo da nametnu svoj stil, ali verujem da će naši mladi fudbaleri uspeti da odgovore na sve zahteve", naveo je Baskijac.

Klemente je dodao da je meč sa Finskom došao u nezgodnom trenutku, budući da su prvenstva širom Evrope završena i da su igrači iscrpljeni.

"Na ovim pripremama potrudićemo se da, pre svega, osvežimo i oporavimo ekipu. Trebalo bi da budemo veoma oprezni, jer su svi reprezentativci odigrali veliki broj jakih mečeva i stigao ih je umor", zaključio je Klemente.

Debitant u reprezentaciji Srbije, Milan Jovanović istakao je da ne oseća pritisak zbog te činjenice i dodao da veruje u osvajanje vrednih bodova u Helsinkiju.

"Osećam se sasvim normalno, nemam nikakvu tremu pred debi. Narednih dana predstoji mi upozanavanje sa ekipom, ali verujem da ću se lako prilagoditi. Potrudiću se da se radom i zalaganjem nametnem selektoru Klementeu, a siguran sam da u Helsinkiju mogu da odigram na visokom nivou. Nadam se da ćemo se iz Finske vratiti sa tri boda", izjavio je centarfor Standarda iz Liježa.

Vezista Fiorentine Zdravko Kuzmanović konačno je dobio sve potrebne dozvole za nastup u dresu Srbije i u subotu bi mogao da bude jedan od ključnih igrača u veznom redu "orlova".

"Drago mi je da sam završio priču sa svim tim dozvolama. Daću sve od sebe kako bi mi selektor ukazao poverenje. Znam da Finska neguje engleski stil i da će igrati snažno od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Kuzmanović, koji je, za razliku od ostalih igrača, u Kovilovo došao taksijem.

Napadač Herte Marko Pantelić smatra da je utakmica u Helsinkiju pravi trenutak da "orlovi" pokažu kvalitet i karakter koji poseduju.

"Remijem sa Portugalom prebrodili smo kiks na utakmici sa Kazahstanom. U Helsinkiju moramo da pokažemo solidarnost i karakter i da budemo prava ekipa. Najvažnije je da spustimo loptu na zemlju, da odigramo brzo i tečno. Pobeda bi bila fenomenalna, ali ni bod nije loš, jer su nam oni konkurenti u borbi visok plasman", poručio je Pantelić.

Defanzivac Sošoa Duško Tošić uveren je da je došlo vreme za naplatu "starih dugova" Fincima i naveo da je duel u Helsinkiju dobra prilika da se Srbija vrati na pobednički kolosek.

"Imamo lošu tradiciju u duelima sa Finskom, ali vreme je da vratimo dugove. Ne znam mnogo o protivniku, jedino mi je poznat Hipija. Pružićemo maksimum u subotu i imamo veliku priliku da pobedom izbrišemo kiks sa Kazastanom", ocenio je Tošić.

Na prvu prozivku u Kovilovo nisu došli Ivan Ergić, kapiten Dejan Stanković, Vladimir Stojković i Ivica Dragutinović, ali će se u utorak svi pridružiti ekipi. "Orlovi" će u Kovilovu ostati do četvrtka, kada putuju u Finsku.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Jovanović i Tošić: U Helsinkiju na pobedu

Fudbaleri srpske reprezentacije Milan Jovanović i Duško Tošić izrazili su nadu da će uspeti da u subotu u Helsinkiju savladaju Finsku na utakmici kvalifikacione Grupe A za odlazak na Evropsko prvenstvo 2008. godine.

"Moramo da budemo svesni situacije, pošto nam je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj. Sigurno ćemo učiniti sve da se u Beograd vratimo sa tri boda, što bi nam dalo dobre šanse u nastavku takmičenja", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

Tošić je bio još konkretniji i rekao da "orlovima" samo pobeda odgovara.

"Posle samo boda osvojenog na prethodne dve utakmice poraz u Helsinkiju bi bio ravan katastrofi, dok nas nerešen rezultat ostavlja na nuli, tako da je normalno da postoji neka tenzija", istakao je Tošić.

Srbija je trenutno na trećem mestu na tabeli Grupe pošto je na šest do sada odigranih utakmica osvojila 11 bodova, koliko i Finska i drugoplasirani Portugal. Vodeća Poljska je na sedam utakmica osvojila 16 bodova.

Srpski reprezentativci su istakli i da je posle teške sezone najbitnije da se igrači odmore do duela sa Finskom.

"Sa 22 godine spadam medju mladje u ekipi, a opet sam vrlo umoran. Mogu samo da zamislim kako je iskusnijima kao što su (Mladen) Krstajić i (Ivica) Dragutinović. Najbitnije je da se niko ne povredi", rekao je Tošić.

Povrede, ipak, nisu mimoišle srpsku reprezentaciju, pa su Ognjen Koroman i Nenad Kovačević u utorak trenirali odvojeno od ekipe. Kovačević ima problema sa listom, dok je Koromanu naprslo rebro.

"Želimo da se na treninzima osvežimo i uvežbamo neke taktičke varijante, pošto nam je selektor ukazao da će Finska pokušati da agresivnom igrom uspostavi dominaciju na terenu. Nama ostaje da pokušamo da im pariramo u fizičkom delu igre i iskoristimo naše prednosti, kao što je individualni kvalitet", dodao je Jovanović.

Napadač Standarda iz Liježa je priliku da debituje u srpskoj reprezentaciji dobio pošto član Rasing Santandera Nikola Žigić zbog crvenog kartona dobijenog na gostovanju Kazahstanu, gde je Srbija poražena sa 2:1, nema pravo nastupa na utakmici sa Finskom.

Žigiću je, takodje, na subotnjoj utakmici španskog prvenstva sa Hetafeom polomljena jagodična kost, zbog čega je juče operisan, pa će morati da pauzira izmedju četiri i pet nedelja.

"Prvi utisci sa priprema reprezentacije su zaista sjajni, ali ništa drugo nisam ni očekivao", rekao je Jovanović, koji je, kao i Tošić, istakao da namerava da u letnjem prelaznom roku promeni klub.

Tošić, koji je sa Sošoom ove sezone osvojio francuski Kup i izborio plasman u Kup UEFA, rekao je da je za sada dobio samo ponudu kijevskog Dinama, ali je dodao da ne želi da karijeru nastavi na istoku već na zapadu Evrope.

Jovanović je izrazio uverenje da je prerastao belgijsku ligu i da želi da se oproba u nekom kvalitetnijem takmičenju.

"U najgorem slučaju ću pod mnogo boljim uslovima ostati u Standardu u koji sam došao na mala vrata, a sada sam vodja ekipe. Ipak sam optimista da ću pronaći neki veći klub i ligu", rekao je on.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Povreda Toresa

Napadač madridskog Atletika i španske reprezentacije, Fernando Tores, povredio je ligamente članka zbog čega neće moći da nastupi za "furiju" na kvalifikacionim utakmicama sa Litvanijom i Lihtenštajnom. Prema prvim procenama, predstoji mu pauza od petnaestak dana.

Međutim, povreda sjajnog golgetera biće veći problem za "jorgandžije" koje će u poslednja dva kola pokušati da osiguraju plasman u Kup UEFA za šta su im konkurenti Saragosa i Viljareal.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.