Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80574 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Kežman: Oterali su me iz reprezentacije

Pet meseci nakon što je reprezentacija SCG doživela brodolom na Mundijalu u Nemačkoj, tada prvi napadač plavih, a sada samo centarfor Fenerbahčea, otkrio je srpskoj javnosti zašto je pre vremena napustio kamp naše reprezentacije.

"Pre svega, oterali su me iz reprezentacije, iako se pričalo da sam napustio kamp posle debakla od Argentine. Tadašnji predsednik FSSCG Tomislav Karadžić nije hteo da plati moj dalji boravak, iako sam želeo da ostanem i odgledam treći meč sa Obalom Slonovače", izjavio je Kežman za "Večernje novosti".

On je potvrdio i da je tokom Mundijala imao verbalni sukob sa Danijelom Ljubojom, kao i da su u reprezentaciji postojali "klanovi".

"Klanova u reprezentaciji ima uvek. Normalno je da se više družiš sa ljudima sa kojima se bolje slažeš. Tako sam ja bio u "klanu" sa Stankovićem, Krstajićem. Ali, nikada nismo ulazili u konflikt sa drugima zbog toga. Sa Ljubojom sam imao verbalni duel jer nisam mogao da prećutim neke stvari koje su mi smetale u njegovom ponašanju i koje su po meni štetile reprezentaciji", otkrio je Kežman.

Napadač turskog kluba rekao je da je posle Mundijala u Nemačkoj prekinuo kontakt sa srpskim medijima kako bi zaštitio sebe i porodicu.

"Pojavljivale su se jako ružne stvari o meni, tako da sam ćutanjem hteo da zaštitim sebe i svoju porodicu. Svi su brzo zaboravili da sam postigao šest golova u kvalifikacijama. Niko nije hteo da stane u moju odbranu, iako sam zbog novinara prekidao odmore sa porodicom, ručkove, samo da bi im izašao u susret. Vreme, medjutim, leči sve, ponovo sam potreban medijima, kao i oni meni", priznao je Kežman.

Uprkos činjenici da ga selektor Srbije Havijer Klemente do sada nije zvao u tim, Kežman kaže da se nije odrekao igranja u reprezentaciji.

"Predsednik FS Srbije Zvezdan Terzić mi je preneo da trenutno nisam po Klementeovom ukusu i da bi trebalo da budem strpljiv. Ne verujem da sa te strane ima neke dvoličnosti. Sa selektorom se nisam čuo, nismo pričali, ali je na meni da mu dokažem da je pogrešio. Znam da je prema meni učinjena nepravda, zaslužio sam da budem na spisku", istakao je Kežman i demantovao navode pojedinih srpskih medija da Čelsi želi da ga vrati na "Stamford Bridž".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Lunar XZ130
Mala pomotj. Moze li neko da nadje sastawe timowa (ali sa sigurnoshtju) za utakmicu Belgija - Poljska ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Ne znam za sastave tacno,ali znam ko nece igrati.

Dakle,za Belgiju nece igrati,zbog povreda,golman Briza Stijn Stijnen i defanzivac Hamburgera Vensan Kompani,dok je napadac Az Alkmara Musa Dembele suspendovan.Pored njih,zbog lose forme nisu pozvani Tomas Bufel i Mbo Mpenza.

Za Poljake nece braniti Kovalevski,ali su zato tu golmani Seltika i Mancestera Boruc i Kuscak.Pored njih ne igraju ni standardni reprezentativci Jelen,Golanski i Radomski.Na sajtu Uefe pise da nece igrati ni Rasiak,Krzinovek i Levandovski,sto bi znacilo da ce Poljska biti znacajno oslabljena.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 15:49:08 od footballfactory »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
U 17:00     Pocinje Utakmica    Macedonia-Russia
Moramo ih Tuci  Smile Smile Smile ako ne tesko nam se Pise  Smile Smile,,,sad ne smemo kiksovati  Smile optimist sam na rezultat 2:1  Smile ali videcemo kad zavrsi Smile ........
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 16:05:31 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Prvo Poluvreme

Macedonia-Russia 0:2

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Israel-Croatia 1-0
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 18:17:45 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kraj Utakmice
Macedonia-Russia 0-2  Mogu samo reci Katastrofa

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Israel-Croatia 3-4

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
E bas mi je zao, Makeonija bez Pandeva je katastrofa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
zar je stvarno neko verovao da makedonci mogu nešto više u ovoj grupi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ja sam verovao ali eto sada vise ne verujem  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Neredi u Skoplju

Nekoliko policajaca je u Skoplju povredjeno, a nekoliko navijača uhapšeno tokom napada navijača fudbalske reprezentacije Rusije na policiju tokom kvalifikacione utakmice za EP sa Makedonijom.

Navijači Rusije bacali su kamenice i druge predmete na policiju i tako izazvali sukob na stadion. Pristalice gostujućeg tima istakle su transparent na kojem je na srpskom pisalo "Kosovo je srpska zemlja". Posle utakmice navijači su ponovo napali policiju koja je tada intervenisala.

Beti je u MUP-u Makedonije rečeno da je u toku pregled snimka incidenta i da će u četvrtak biti objavljeno zvanično saopštenje. Utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine završena je pobedom Rusije 2:0.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.