Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80479 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne znam,po meni za tog nema mesta u reprezentaciji . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Klemente: Duel sa Norveškom šansa za mlade

Fudbaleri reprezentacije Srbije u ponedeljak su u Kovilovu počeli pripreme za prijateljsku utakmicu sa Norveškom, koju će selektor Havijer Klemente, izmedju ostalog, iskoristiti i za probu doskorašnjih članova mlade selekcije.

Priliku da nastupe u dresu seniorske reprezentacija na utakmici sa Norveškom mogli bi da dobiju Miloš Krasić, Boško Janković, Branislav Ivanović i Duško Tošić.

"Očekujem da oni pokažu da su s pravom tu gde jesu. Prilagodjavanje timu je mnogo bolje na prijateljskim, nego na zvaničnim utakmicama i zato će akcenat biti upravo na tome. Želim da vidim koliko mogu da nam pomognu", rekao je Klemente na konferenciji za novinare.

Klemente je veći deo konferencije govorio o dosadašnjem radu na funkciji selektora reprezentacije, sa kojom do sada još nije doživeo poraz.

Srpska reprezentacija je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine ostvarila tri pobede i jedan nerešen rezultat i sa deset osvojenih bodova nalazi se na prvom mestu na tabeli Grupe A.

"Naša pozicija je odlična. Činjenica da imamo 10 bodova nam garantuje miran rad, bez pritiska", rekao je španski trener.

Klemente je istakao da ga najviše raduje igra reprezentacije u odbrani, a da je napad i dalje najveći problem.

"Dopada mi se što ceo tim igra defanzivu, što ne znači da nema grešaka. Najveći problem je napad. Čini mi se da nam nedostaje sigurnost, koja za posledicu ima lošu realizaciju", dodao je on.

Srpski selektor je rekao i da njegov tim, kao i većina ostalih reprezentacija, dosta oscilira u igri.

"Igramo iz krajnosti u krajnost. Nekada potpuno dominiramo na terenu, a nekada se uopšte ne vidimo. Verujem, ipak, da sve to može da se popravi i da ova ekipa može da postane prilično ozbiljna", rekao je Klemente.

Klemente je ocenio i da bi srpski fudbaleri morali da promene neke navike.

"Prvenstveno se to odnosi na opšte uverenje da su Srbi dobri tehničari. Potpuno se slažem sa tom ocenom, ali zato i želim da to vidim na terenu. Ne smemo da kao do sada lako gubimo lopte. To je veliki problem", rekao je on.

Španski trener se osvrnuo i na reprezezentativce koji ne igraju konstantno u svojim klubovima ili nisu u zadovoljavajućoj formi.

Golman Vladimir Stojković ne brani u Nantu, vezista Ognjen Koroman je retko u sastavu Portsmuta, dok Aleksandar Trišović, prema rečima Klementea, u Crvenoj zvezdi igra loše i to na drugačijoj poziciji od one koju ima u reprezentaciji.

"Ipak, kada moram da biram izmedju dobrog igrača koji ne igra i slabijeg koji igra, uvek izaberem ovog dobrog", rekao je Klemente.

Klemente je dodao i da i dalje računa na napadača Hamburgera Danijela Ljuboju, koga nije uvrstio u tim za duel sa Norveškom, kako ne bi rizikovao da mu pogorša povredu prepona.

Srbija će Norvešku ugostiti u sredu u Beogradu, a utakmica na stadionu Crvene zvezde počeće u 20.15 časova.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
"Голем е притисокот на 'Градски'..."

* "Русите играат технички подобар фудбал од Англија. За разлика од Англичаните, кои се предвидливи, па затоа ќе мора мирно, концентрирано да ја очекуваме нашата шанса", вели Словенецот на почетокот од нашиот нов репрезентативен собир.

Со вчерашната средба со новинарите во хотелот "Александар Палас" во Скопје македонскиот селектор Среќко Катанец всушност го означи почетокот на новиот наш репрезентативен собир во пресрет на петтиот квалификациски натпревар од Е групата за ЕП 2008 против Русија, кој в среда го играме на "Градски".

"Мојот став воопшто не се менува во однос на претходните наши натпревари. Посакувам само односот и приодот кон играта да биде како и досега", го почна изнесувањето на своите очекувања Катанец веднаш осврнувајќи се на можеби најголемиот проблем кога играме во нашиот главен град.

"Откако сум селектор на Македонија можам да кажам дека лесно воочувам дека фудбалерите се под поголем притисок кога играат на домашен терен. Трибината, очекувано, ги понесува во одредени моменти па се избрзува и почесто се греши... Затоа ќе мора да се смириме, како и претходно да има ред и концентрација, без многу прекршоци во нашата игра".

Што се однесува, пак, до противникот, предводникот на националниот А тим, повикува на максимална претпазливост.

"Ова ќе биде потешка средба отколку оние против Англија. Можам да кажам дека Русите играат технички подобар фудбал од островјаните. Англичаните беа предвидливи, додека не можеме прецизно да ја дефинираме опасноста која ќе доаѓа од руската селекција. Избраниците на Хидинк имаат идеја во играта, поопасни се во дуелите еден на еден, долго ја чуваат топката во свои нозе и секогаш се подготвени. Титов им е извонреден поединец кој секогаш може да реши натпревар", вели Катанец, кој знае дека нашиот противник е, секако барем според рејтингот, фаворит на натпреварот в среда.

"Играме со селекција која по рејтинг и по сe е подобра од нас. Една од најдобрите во нашата група, меѓутоа ако ние се однесуваме на теренот како и на претходните натпревари, не гледам причина да нема добар резултат. Ние се концентрираме на тоа што ние го умееме, без разлика на составот и амбициите од спротивната страна", вели македонскиот селектор.

320 минути без гол во Скопје

Македонската репрезентација нема гол на "Градски" 320 минути, додека на нашиот најголем стадион немаме забележано победа од 18 февруари 2004 година. Последен пат триумфиравме на пријателскиот натпревар против БиХ (1:0), со голот кој го постигна Горан Пандев.

Последен погодок, пак, на "Градски" е оној на Горан Мазнов на квалификациската средба со Романија, која со 1:2 ја загубивме на 30 март 2005 година.

"Воопшто не се плашам што не постигнуваме голови. Ако играме како против Бугарија и Англија во Скопје мислам дека голот нема да изостане сега. Создаваме шанси... Да, ни недостасува концентрација во финишот од акциите, меѓутоа мислам дека тоа не може долго да трае", вели Катанец.

Извор: Македонски Спорт
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Sve smo razumeli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Desire HD
ovo ce da bude teska utakmica protiv rusije ne verujem da ce da pominemo lesno  Smile
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sve smo razumeli Smile

ima mnogo teksta i mrsko mi bilo da prevodim, a to su ti slovenski jezici, ja mislim da se dosta razume  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ja ga bas ne cenim jer zove sve cigane u reprezentaciju,sta mislis da zvonimir vukic ne zasluzuje da igra?Sasa Ilic mu igra na kasicicu.Za Savu se slazem da mozda nije trebao da igra,ali da nije kezmana mi ne bi ni otisli na ton svetsko. . .

Ne cenis ga jer zove Zvezdine igrace?!  Smile Covek je stranac, on ne gleda igraca po tome koji klupski dres nosi. Ja nemam nikakvo misljenje o njemu ali ide nam dobro (tu, pre svega mislim na rezultat a ne na igru), i to treba itekako da se postuje! Vukic trenutno nimalo ne zasluzuje da igra, ne trebaju nam igraci koji ce traziti izgubljenu formu u reprezentaciji.

Ja bih radije na tom mestu gledao Ilica, Trisovic bi bio dobar za klupu.

Pa njih dvojica ne igraju na istom mestu. Bolje resenje od Trisovica je Lukovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja ga bas ne cenim jer zove sve cigane u reprezentaciju,sta mislis da zvonimir vukic ne zasluzuje da igra?Sasa Ilic mu igra na kasicicu.Za Savu se slazem da mozda nije trebao da igra,ali da nije kezmana mi ne bi ni otisli na ton svetsko. . .

Ne cenis ga jer zove Zvezdine igrace?! Smile Covek je stranac, on ne gleda igraca po tome koji klupski dres nosi. Ja nemam nikakvo misljenje o njemu ali ide nam dobro (tu, pre svega mislim na rezultat a ne na igru), i to treba itekako da se postuje! Vukic trenutno nimalo ne zasluzuje da igra, ne trebaju nam igraci koji ce traziti izgubljenu formu u reprezentaciji.

Ja bih radije na tom mestu gledao Ilica, Trisovic bi bio dobar za klupu.

Pa njih dvojica ne igraju na istom mestu. Bolje resenje od Trisovica je Lukovic.
Lukovic i trisovic ne igraju na istoj poziciji,lukovic igra levog beka a trisovic levo krilo. . .jel si siguran da ne gleda pa terzic ga je sto puta vodio da gleda zvezdu na marakani a partizan nije gledao uopste.kazes da vukic ne treba da igra zbog forme?a lukovic?a golman stojkovic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lukovic igra i levo krilo i to mnogo bolje nego beka. Mesto beka je rezevisano za Dragutinovica, nazalost... Pa bas zbog forme ne igra Lukovoc nego Trisovic, boljeg nemamo! A Stojkovic je bio rezerva i istovremeno kapiten mlade reprezentacije, mislim da kod golmana to ide malo drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da ali slozices se da svaki reprezentativac treba redovno da igra za svoj klub,a stojkovic ne brani vec duze vreme. . .mislim da je lukovic bolji na beku,jer je konkretnij u defanzivi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.