Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:25:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal  (Pročitano 43988 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Mislim da nije bitna terminologija u ovom slucaju, bitno je da masu ponesu dobri rezultati i sve je supakul, a cim rezultati izostanu onda se automatski okrecu ledja.

Zovi tu masu kako hoces, ali ona postoji i bogami je povelika.

Битна је терминологија и те како ако хоћеш да будеш одређена и прецизна у разговору. Иако млатимо празну сламу у сваком случају, бар се стиче утисак неке дискусије.

Управо то је разлог.
Маса је једно. Агрегат је друго. Ви не причате о маси, ви причате о агрегату. Агрегат је случани, привремени, слабо повезани и неорганизовани скуп већег броја анонимних појединаца који су се у неком тренутку случајно повезани неким заједничким чиниоцем (типа, неписмени, незапослени, ожењени). У овом случају, повезани су тренутно надахнућем спортским резултатима, примера ради, из тениса.

Маса је мноштво вођено мањином. Ако маса подивља постаје гомила. Значи, ово о чему ви причате није маса.

uvrede - nikako  Smile

Питао сам на приватну поруку, али одговор нисам добио, интересује ме конкретно зашто је увреда рећи некоме да је смешан. Поготово ако је смешан. Значи ли то да су сви ти људи вређали Зорана Радмиловића када су се смејали његовим шалама и доскочицама? Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 15:39:25 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Aha, ovako onda, ne bih da budem neprecizna:

Pripadnici ljudskog roda, preciznije vrsta homo sapiens, koji nastanjuju planetu Zemlju, pripadnicu galaksije Mlijecni put i Suncevog sistema, tacnije oni pripadnici homo sapiensa koji naseljavaju kontinentalni dio pomenute planete, preciznije, kontinent Evropu, preciznije poluostrvo Balkan, tacnije, Republiku Srbiju, bivsu pripadnicu Socijalisticke Federativne Republike Jugoslavije, preciznije govorimo o stanovnicima grada Beograda, prestonice pomenute Republike;

prema nekim posmatranjima blize okoline, pracenja internet foruma i portala, gledanjem televizije i slusanjem radija, donosim zakljucak da veliki broj ljudi, pripadnika vrste homo sapiens, stanovnika Zemlje, pripadnice galaksije Mlijecni put (...), ima obicaj da prati odredjenu sportsku aktivnost, bilo da je rijec o kolektivnoj ili individualnoj aktivnosti, samo dok im pruza osjecaj srece, zadovoljstva i ponosa usljed pozitivnih i dobrih rezultata postignutih na raznim vrstama takmicenja.

U tom blazenom periodu, pomenuti, istina neprecizno velik broj ljudi (ja se izvinjavam na tome), se i sam upusta u praktikovanje tih sportskih aktivnosti, npr: pocinju igrati tenis (narocito djeca u skolskim dvoristima, tacnije udarajuci lopticu o zid skolskog dvorista), pocinju igrati kosarku, odbojku itd (i tako dalje).

Kad jedna takva sportska aktivnost prestane donositi dobre rezultate, direktno proporcionalno, pomenuti neprecizan broj ljudi, homo sapiensa, prestaje s pracenjem te aktivnosti, i ne samo to, vec pocinju dobivati izuzetno negativan stav spram iste sto se ocitava u pogrdnim izjavam i rijecima upucenim ka sportistima i sportskoj aktivnosti koju su donedavno tako zdusno pratili/praktikovali.

Da li je ovo dovoljno precizno ili da probam ponovo?

Da li razumijes poentu?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ti si kada si mu rekao da je smijesan mislio si na Zorana Radmilovica? Smile

to je kompliment u tom  kontekstu.
ali...rijec smijesan moze da ima i drugaciju konotaciju i da je daleko od toga.

mislim,ja nisam stekla,ne znam za ostale,utisak da zelis da mu udijelis kompliment.

nego...tema Smile

ajde,neka su takvi manjina,ali je cinjenica da ta manjina,sto je porazavajuce,bruka ostale,ispada jaca struja i degradira sport i navijanje uopste.

nije ni cudo sto vecina kada se kaze navijac pomisli na devijantnu osobu sumnjivog psihickog zdravlja Smile
a naravno da realno nije tako.

a to sto tvrdis da su takvi manjina je ustvari zabrinjavajuce,jer cinjenica je da ta manjina terorise,nekontrolisano pljuje i uzrupira kao da je u pitanju milionska cifra ljudi.
i da se samo oni vide i cuju kada im tim izgubi ili ostvari rezultata koji ih nije zadovoljio.
ili ih zadovolji...kako god...

s'tim sto ja nemam problem sa navijanjem i ispoljavanjem bilo kakvih emocija,pa i pljuvanja i psovanja kada je sport u pitanju,ali ako je sa mjerom i ukoliko ne predje u nesto drugo...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 16:07:45 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Пробај поново. То што си написала 30 редова не значи да си написала 30 смислених редова. Ако ниси способна да учествујеш у некој смисленој дискусији без извргавање руглу саговорника онда си на погрешном месту. У принципу, рекла си исто што и он на прошлих 5 страница, а ако поновиш више пута лош аргумент не значи да постаје добар аргумент. Толико.

a ti si kada si mu rekao da je smijesan mislio si na Zorana Radmilovica? Smile
to je kompliment u tom  kontekstu.
ali...rijec smijesan moze da ima i drugaciju konotaciju i da je daleko od toga.
mislim,ja nisam stekla,ne znam za ostale,utisak da zelis da mu udijelis kompliment.
У сваком случају ме је засмејао, а ако је увреда рећи некоме ко вас је засмејао да је смешан онда повлачим реч и извињавам се.  Smile

Citat
nije ni cudo sto vecina kada se kaze navijac pomisli na devijantnu osobu sumnjivog psihickog zdravlja Smile
a naravno da realno nije tako.
То је утицај медија.

Citat
a to sto tvrdis da su takvi manjina je ustvari zabrinjavajuce,jer cinjenica je da ta manjina terorise,nekontrolisano pljuje i uzrupira kao da je u pitanju milionska cifra ljudi.
Smile ако се мени обраћаш, ништа сично нисам рекао. Само правим разлику у дефиницијама.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nisi ti rekao,ja sam rekla Smile
to je ocigledno.
ti si definisao,a ja sam izvela zakljucak iz te definicije Smile...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Пробај поново. То што си написала 30 редова не значи да си написала 30 смислених редова. Ако ниси способна да учествујеш у некој смисленој дискусији без извргавање руглу саговорника онда си на погрешном месту. У принципу, рекла си исто што и он на прошлих 5 страница, а ако поновиш више пута лош аргумент не значи да постаје добар аргумент. Толико.

Ma naravno, nisam ni mislila da ces da shvatis poentu. Drzi se ti svojih definicija, to bar znas napamet.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma naravno, nisam ni mislila da ces da shvatis poentu. Drzi se ti svojih definicija, to bar znas napamet.

Бар знам нешто.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Бар знам нешто.  Smile

Znam i ja nesto; pametnom covjeku je dovoljno jednom reci da ne krsi pravila foruma.
Toliko.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 16:23:09 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Citat
uvrede - nikako  Smile

Питао сам на приватну поруку, али одговор нисам добио, интересује ме конкретно зашто је увреда рећи некоме да је смешан. Поготово ако је смешан. Значи ли то да су сви ти људи вређали Зорана Радмиловића када су се смејали његовим шалама и доскочицама? Smile

Dobio si odgovor na pp sada.
Mi modovi nismo boot-ovi, pa da samo 24h online, i da u roku od 5 sec odgovaramo na pp-ove. Wink
« Poslednja izmena: 21. Sep 2009, 18:04:30 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Citat
У сваком случају ме је засмејао, а ако је увреда рећи некоме ко вас је засмејао да је смешан онда повлачим реч и извињавам се.

Izvini Aristotele, nisam te prepoznao.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:25:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.