Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:45:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal  (Pročitano 44081 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
A mislis da je negde drugde bolje?
Pa Amerikanci su izmislili odlazenje na sportske utakmice kao odlazak na fensi-VIP-zurku ili porodicni izlet...gde ogromna vecina nema pojma sta se desava na terenu i jedino zbog cega su dosli jeste da se vide na velikom ekranu i krevelje da ih snimi nacionalna televizija (sto je inace vrhunac uspeha u zivotu svakog prosecnog amerikanca  Smile )
U Evropi je mozda bolje kad su u pitanju klubska desavanja, ali za neke tako "utakmice decenije"  Smile ti je sve to isto sranje.....nismo mi nista bolji niti gori od ostalih, samo volimo da mislimo da smo najgori, jer je to tako cool  Smile

Lupas gluposti. Hoces da kazes da primer Englezi, idu na tekme da bi bili vidjeni? Oni su pravi gledaoci i navijaci. Ginu za klubove i reprezentaciju.

Isti slucaj je i sa svim vecim reprezentacijama. Pocev od Brazila, Argentine ( o njima ne treba govoriti uopste, oni su vanserijski navijaci)

Francuzi takodje, Nemci, Italijani...tome samo govori da kada igra drugoligaski tim kod njih, stadion je prepun. A o prvim ligama da i ne govorim.

Znaci, to sto kazes za Evropu nikako ne moze da bude tacno. Za Amerikance ne znam, ali za Evropu svako ko iole malo poznaje fudbal moze da ti kaze da je tako.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Pre svega, nije rec samo o fudbalu, nego uopste o sportu i o tome kako mi nemamo kulturu pracenja sportskih desavanja  Smile
Ali kad smo vec kod fudbala...ja sam lepo i reko da je kod klubskog fudbala u Evropi situacija malo drugacija! Ali i kod nas je situacija malo drugacija kad je u pitanju klubski fudbal...ili mislis da navijaci Zvezde koji u onolikom broju pune stadion(e) nemaju osnovno poznavanje fudbala i da su tu da bi bili vidjeni  Smile

Prosto, velika sporstka desavanja privlace veliku medijsku paznju i publicitet, na koji, ovi koji zele da budu vidjeni ce sigurno doci, da ih ljudi gledaju, kamere snime i da budu u centru paznje!
Mislis da u Engleskoj ne postoje takvi ljudi? Mislis da je nekom "Del boju" iz predgradja Londona koji zaista voli i fudbal i svoj tim, lakse da dodje do karata od tih VIP-urbanih-Viktorija Bekam wanna be likova??
Da li je takvih manje od ovih sto vole fudbal i razumeju se u njega?...svakako, ali su u istom procentu i odnosu kao i kod nas  Smile

Jedina razlika je u tome sto kod njih na "normalne" utakmice dolazi po 30-40 hiljadi ljudi, a kod nas 500-1000 (pa u tih 30-40 nema sminkera, kao sto ni kod nas nema u ovih 500-1000)
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 04:16:01 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 908
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung 
au o cemu vi raspravljate... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Nabodi ga  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Francuska je bila velika pokazna vezba...

Normalno je da u takvim mecevima na tribinama ima gomila ljudi kojima tu nije mesto...

Iskren da budem, mislim da sam u krugu od 10ak metara bio jedini koji je znao ceo sastav nase reprezentacije, i ko je koji broj, gde igra, gde je ponikao... Zanima me, volim, a lako to pamtim...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Citat
Ali kad smo vec kod fudbala...ja sam lepo i reko da je kod klubskog fudbala u Evropi situacija malo drugacija! Ali i kod nas je situacija malo drugacija kad je u pitanju klubski fudbal...ili mislis da navijaci Zvezde koji u onolikom broju pune stadion(e) nemaju osnovno poznavanje fudbala i da su tu da bi bili vidjeni 

Covece, ja to upravo i pokusavam da ti kazem. Cela na forma navijanja krece od klupskog fudbala. Sto vise navijaca na domestic utakmicama, to vise kada igra reprezentacija. Samo sto se kod nas primer, tri nasa najbolja kluba, Zvezda, Partizan i Vojvodina vole iz kurtoazije, gotovo da i nema pravih navijaca, sem onih koji su tu da se potuku i naprave sranje i onih koji dolaze, da bi mogli drugarima da pricaju kako su bili na tekmi Zvezde...?

Razumes tebra? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung galaxy s3
Francuska je bila velika pokazna vezba...

Normalno je da u takvim mecevima na tribinama ima gomila ljudi kojima tu nije mesto...

Iskren da budem, mislim da sam u krugu od 10ak metara bio jedini koji je znao ceo sastav nase reprezentacije, i ko je koji broj, gde igra, gde je ponikao... Zanima me, volim, a lako to pamtim...

To jeste... Zato je i atmosfera bilo daleko lošija nego što se očekivalo... Od 1996 god.idem na utakmice, pogledao sam gomilu kvalifikacionih utakmica, tako da nisam oduševljen bio ovoga puta...
Setite se kada je igrao Drim tim u Beogradu u Areni koje je to pozorište bilo... A da je došao u Pionir i da su bili pravi navijači bio bi pakao...

@Thug4ever
I u Engleskoj nije više kao pre, čiitao sam dosta o tome... Karte su izuzetno skupe, tako da nema tu pravih navijačkih grupa /firmi/ kao ranije, pa je zato i  slabije navijanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
@Thug4ever
I u Engleskoj nije više kao pre, čiitao sam dosta o tome... Karte su izuzetno skupe, tako da nema tu pravih navijačkih grupa /firmi/ kao ranije, pa je zato i  slabije navijanje...

Примера ради, Челзијеви навијачи (организоване групе) бојкотују утакмице на домаћем терену од кад је дошао Роман, зато што је бацио цену карте, примера ради, 30 фунти (не знам тачно јебига). Сада бодре екипу само на гостовањима, јер кажу да немају пара да купују за Стамфорд Бриџ.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Setite se kada je igrao Drim tim u Beogradu u Areni koje je to pozorište bilo... A da je došao u Pionir i da su bili pravi navijači bio bi pakao...
I u Areni bi bio pakao da su bili pravi navijaci, ali sa takvim protivnicima to ce uvek biti parada Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Такав је наш народ,чим дође неко јачи,одмах хрле на текме,овако Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:45:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.