Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 197105 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Како би добро пао икс Словачке и Хрватске, на овај фудбалски савршен дан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Ima jos 15 minuta do kraja a sve mirise na iks  Smile

evo dadodse hrvati gol u 86 minutu  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 18:18:46 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dujkovićev spisak, bez Raće, Obradovića i Ljajića

Selektor mlade reprezentacije dobio odgovor da su Petrović i Obradović potrebni seniorima, a nije pristao da se oni priključe pred put.

Meč sa Slovacima mogao bi da bude odlučujući. Srbiji su potrebne tri pobede kako bi bila sigurna za odlazak u baraž, a prva na tom putu je Slovačka.

"Orlići"11. avgusta igraju protiv Slovaka na strani, selektor je objavio spisak na kome nema Petrovića ni Obradovića, ali ni Ljajića ni Aleksića.

"Petrović i Obradović su mogli da nam se priključe uoči puta, ali sam to odbio, jer bi to bilo degradiranje ostalih fudbalera. Dobio sam obrazloženje da su potrebniji A selekciji", rekao je Dujković.

On je dodao da Ljajića i Aleksića nije pozvao jer šansu treba da dobiju neki iskusniji igrači i oni koji su češće igrali.

Spisak:

Golmani: Budimir Janošević (Jagodina), Branislav Danilović (Rad), Živko Živković (Partizan).

Odbrana: Dejan Karan (Vojvodina), Slavko Lukić (Smederevo), Slobodan Rajković (Čelsi, Engleska), Marko Jovanović (Partizan), Jagoš Vuković (PSV, Holandija), Milan Milanović (Lokomotiva, Rusija), Nikola Leković (Rad)  Nikola Gulan (Fjorentina, Italija).

Sredina terena: Nemanja Matić (Čelsi, Engleska), Filip Đuričić (Herenven, Holandija), Ivan Radovanović (Atalanta, Italija), Marko Stanojević (Rad), Nemanja Tomić (Partizan), Dušan Tadić (Groningen, Holandija), Marko Milinković (Košice, Slovačka) Miralem Sulejmani (Ajaks, Holandija).

Napad: Vojo Ubiparip (Spartak), Nemanja Milić (OFK Beograd) Stefan Šćepović (Briž, Belgija)

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Rajković: Bolji smo od Slovačke

Kapiten mlade reprezentacije optimist pred kvalifikacioni meč u Zlatnim Moravcima (17.00): Pokušaćemo da se sa tri pobede u finišu ipak domognemo baraža za EP

SVE je lakše sa kapitenom. Kao ozebao sunce Slobodana Rajkovića čekao je prošle jeseni Ratomir Dujković i opšti je zaključak da je njegov povratak možda onaj vesnik optimizma pred tri poslednja meča u kvalifikacijama. Iako još bez kluba, Rajković nije bio zabrinut.
- Moramo biti pozitivni jer samo tako možemo ostvariti rezultate koji će nam vratiti svima osmehe na lica - objašnjava Rajković. - Posle dužeg vremena prvi put smo gotovo kompletni i zato ne vidim razloga da ne pobedimo Slovačku i nastavimo ka svom cilju. A on nije u Moravcima već na Evropskom prvenstvu.

Ne preskače Boban stepenice pre no što kaže hop.
- Mi smo fokusirani samo na meč sa Slovačkom i onaj naredni duel sa Hrvatskom nas apsolutno ne zanima. Imali smo dovoljno vremena da vidimo da smo zbog sopstvenih grešaka doživeli poraz od Slovaka u Novom Sadu i sad je na nama da ih ispravimo ili svedemo na minimum kako bismo slavili. Bolji smo tim od njih i uveren sam da ćemo to pokazati.

Kapiten je već igrao na dva evropska prvenstva i dobro zna da u Srbiji uvek postoji ta vrsta pritiska moranja.
- Od nas se nekako očekuje da nastavimo kontinuitet igranja na završnici EP, što nije pošlo za rukom ni mnogo moćnijim i fudbalski razvijenijim zemljama. Međutim, svesni smo obaveze i pokušaćemo da pobedimo u tri preostala meča i da kroz baraž obezbedimo mesto na EP - ističe Rajković.

U ponedeljak je selekcija posle treninga u “Zemunelu” otputovala za Slovačku, gde će u sredu od 17 časova igrati meč u Zlatnim Moravcima. Ekipi su se u ponedeljak priključili i Miralem Sulejmani, koji je na godinu dana prešao iz Ajaksa u Vest Hem, i Dušan Tadić, asistent za Herenven u nedeljnom duelu sa Ajaksom.

PETROVIĆ: HTEO SAM DA IGRAM

Vezista Partizana Radosav Petrović u Kovilovu je isticao je želju da igra za mladu selekciju, ali da je odluka da ipak ostane u “A” timu stigla sa više istance.
- Meni je velika čast da igram za bilo koju selekciju Srbije. Rečeno mi je da je Savez odlučio da budem uz “A” tim i ja se time rukovodim - kratko je rekao Petrović.

GRUPA 7

Slovačka - Srbija (u sredu)
Hrvatska - Norveška (u sredu)
Norveška - Kipar (3. septembar)
Srbija - Hrvatska (4. septembar)
Kipar - Srbija (7. septembar)
Slovačka - Norveška (7. septembar)

1. Hrvatska 6 4 1 1 11:7 13
2. Slovačka 6 3 2 1 6:2 11
3. Srbija 5 3 0 2 8:7 9
4. Norveška 5 1 1 3 8:10 4
5. Kipar 6 1 0 5 4:9 3

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znam da dzabe pitam, ali da nema negde prenos sutra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Вероватно нема. Следи нова епизода серије са рекордном гледаношћу™ на РТС-у, "Стижу куне"/"Грозан живот"/"Убедачени људи", предпостављам Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ма какав пренос...

Можда има на оном РТВ? Али не знам јел они имају сајт...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Prenos je na Prvom, gubimo 1-0, ponistise nam gol, ne znam je li opravdano, ne daju pederi snimak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
san marino nam nije ravan
ova osmica kao iz pecine da je izasla pa prvi put vidi loptu
uzas

nego ko ce biti novi selektor mlade reprezentacije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
ne mogu da verujem ... nigde nema prenosa ovako znacajne utakmice za momke koji ce mozda predstavljati Srbiju na sledecem SP  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.