Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 197468 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Pa bata djora je upropastio najbolje reprezentacije. Tako nam i treba kad nam razrni strucnjaci obavljaju posao Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920

Antić: Ne dirajte mi decu!
Petak, 26. jun 2009. 10:31    

Dok se fudbalski stručnjaci u Srbiji i neki koji se smatraju takvima, utrkuju ko će grđe oceniti nastup "orlića" na turniru osam najboljih timova Evrope, Radomir Antić iz Madrida poručuje da mu je muka od toga.

"Verujte da mi je muka od komentara onih koji ne vide dalje od nosa, onih koji misle da su centar sveta, a iza sebe nemaju ništa što bi ih svrstalo u grupu respektabilnih", podviknuo je selektor A reprezentacije iz Madrida u razgovoru za "Sport".

"Ne znam uopšte kako mogu drugoga da kritikuju, a prethodno da ne vide šta su oni uradili za fudbal, koliko su, pardon, da li su imalo pomogli fudbalu da bi sebi dali za pravo da sada dele lekcije... Neću u taj koš, nije mi mesto tamo", dodao je Antić.

Iako je opšti utisak da je, lošije od rezultata u tri utakmice (Italija 0:0, Belorusija 0:0, Švedska 1:3), bilo ponašanje naših fudbalera u presudnom duelu sa Šveđanima, Antić ističe da nikoga ne treba šamarati zbog toga, već smiriti strasti.

"I oni i svi drugi koji su se takmičili u Švedskoj su naša deca, tako ih bar ja doživljavam, ako ne mogu da im pomognem, neću da im odmognem. Najlakše je obrušiti se i poništiti generaciju. Nama su potrebne analize, pa zaključci, moramo da čuvamo i negujemo ono što vredi..."

Ne misle svi u Savezu isto.

"Umesto toga, usledile su nažalost otrovne stranice sa svih strana, pa i sa one koja.. Čak i pojedinci iz Saveza, neću da ih imenujem, prepoznaće se svakako, idu nisko, idu protiv našeg fudbala. Sramota", podvukao je Antić.

Iako Antić nije imenovao nikoga, listajući novine prethodnih dana, lako su u oči upadali najglasniji. A, među prvima se oglasio čuveni Bata Đora, odnosno Milovan Đorić, koji je još posle prve utakmice izjavio da je "ljut".

Izvor: MTS-Mondo

Smile
Svaka cast!
Kakav covek... nemam reci... skroz je u pravu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne, pazi, ako je Djora ljut...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Jedan je Radomir Antic... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Sta uopste radi taj Djoric... kako mi taj covek ide na onu stvar, i svi takvi "strucnjaci", Karasi i kompanija...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
jeste of ali nije totalni...  Smile
prže englezi šveđane 2-0
ne volim ni jedne ni druge ali draže mi sad da prođu englezi zbog ovih smradova švedskih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Sve je to ista bagra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ma da ista govna ali ovo sa šveđanima je svežije pa kao...
inače 3-0 autogol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mladi reprezentativac Švedske, poreklom sa Kosova, optužio kapitena „orlića“Bajrami:

Smiljanić me je provocirao i psovao

Emir Bajrami, mladi fudbalski reprezentativac Švedske poreklom sa Kosova i Meteohije, optužio je kapitena „orlića“ Milana Smiljanića da ga je tokom utakmice 3. kola Evropskog prvenstva vređao i psovao.

- Znao sam da ću im biti u centru pažnje, jer su Kosovo i Srbija često u ratu. Smiljanić me je provocirao na terenu. Iskreno, nisam razumeo više od četvrtine onog što mi je rekao, ali znam da su to bile psovke - saopštio je Bajrami švedskim medijima.

U odbranu Bajramija stao je Soderberg, selektor mlade reprezentacije Švedske, koji je na poluvremenu utakmice odgurnuo kapitena „orlića“ Milana Smiljanića. Slučaj je zaveden i u beležnici delegata, zbog čega selektora Šveđana očekuje kazna UEFA.
- Žao mi je. Sve što sam hteo jeste da zaštitim Emira. Osećao sam se loše zbog njega - rekao je Tomi Soderberg.
U pismu koje je na adresu UEFA ovim povodom poslao supervizor trenera Švedske Borje Sandgren ističe se da su reakcije trenera bile u skladu sa pravilima fudbalske igre.

„Njihov igrač (Milan Smiljanić, prim. aut.) je pratio Emira sa vrlo jasnim namerama i mislili smo da je u skladu sa trenerskim poslom da on (Soderberg, prim. aut.) zaštiti svog fudbalera“, naveo je Sandgren u svom pismu i dodao da selektor nije odgurnuo srpskog reprezentativca, koji je pak, prema njegovim rečima, uzeo iz ruku Soderbergovu beležnicu i bacio je na pod.
- Stvari su se potom brzo smirile i obojica su se rukovala pre nego što su se razišli. Predstavnik UEFA je bio taj koji je prijavio ovaj incident, ali se mi ne slažemo sa njegovom verzijom - dodao je Sandgren.

Ko je, bre, Emir Bajrami

Datum rođenja: 7. mart 1988.
Mesto rođenja: Priština
Klub: Elfsborg (46 mečeva, 9 golova)
Reprezentacija: U21 Švedska (12 mečeva, 3 gola)
Pozicija u timu: vezni
Visina: 178 cm
Težina: 77 kg

Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6700
sto mu majke siptarske sve mu prokleto  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.