Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Mlada reprezentacija  (Pročitano 196476 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.50
Ma nismo lose igrali sta znam, al jebiga ti kad jednostavno nemas napadaca onda si osudjen na malo golova izgleda. Onaj Despotovic je bar nekoliko puta usao u sansu. Sad sbbkbb da je on igrao od pocetka to niko ne zna, ali jasno je da ovaj Kojic treba na klupu protiv Danske. Ne mogu da kazem da smo lose igrali kad smo imali kontrolu utakmice do onog nepostojeceg penala. I meni nije jasno da Lazar Markovic nije bio ni na klupi? Ono razumem ja mlad je mnogo i sve to. Al to treba da bude izgovor kad imas vec dobre napadace al mi nemamo napadaca i nema veze sto on ima 17 godina a ovaj Kojic 20 ili 21 kad je razlika izmedju njih dvojice velika u igri. Onaj potez kako je S. Markovic dao gol, tako treba napadac da reaguje i da se postavlja. A nama napadaci samo setkaju terenom gore dole i nikad nisu na pravo mesto u pravop vreme i nemaju snagu za duele e pa jbg onda ni gol ne mozes da das.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Mladi za sada odlicni  Smile

Ali da na cirilici pise DEN gore uz vreme i rezultat - neprocjenljivo  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2011, 15:06:48 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Miljkovic je cjepanica ona nevidjena  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Lazovic ili odigra nesto fenomenalno ili nesto ocajno...
Ulaskom L. Markovica malo smo zivnuli, ali... nikako da damo gol.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia Lumia 920
Miljković debil.
Lazar Marković sabija.
Despotović nula.
Lazović nije loš, ali bez efekta nekog...

Slabo je ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.50
Makar je bolje nego ono sto je bilo sa Dujkovicem. I 1. smo posle 4 utakmica sto je isto za pohvalu. Danci su jaki i napadacka ekipa i odlicno je sto smo im u vecem delu meca neutralisali napade. Nastasic odigrao doktorski. Miljkovic pravi debil i ne razumem ono forsirnje na njega da centrira u zavrsnici utakmice Smile

Fali nam mnogo neki dobar napadac, koji zna da se krece bez lopte, da ima onaj napadacki "killer instinct", koji zna i da sacuva loptu. Despotovic ne zna da se izvuce da primi loptu a od Scepovica se odbija kao od betona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia Lumia 920
Bolje je u odnosu na Dujkovića svakako. Dosta smo bolji bili posle ulaska Markovića, stvarno je moglo ranije da se pokuša sa njim ili nekim drugim ofanzivnijim igračem, nebitno, ali onaj Milunović (ili kako se zove) mi se ne sviđa. Imali smo inicijativu a oni nam nisu prismrdeli golu, e sad, to što nismo ulazili u neke konkretne šanse, to je drugo.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.50
I mene je Milunovic razocarao malo, ali vidi se da decko nije klasicn duduk kao npr. Scepovic ili Miljkovic. Sta li oni traze ovde kad ni u Partizanu nemaju mesto. Laza Markovic je odlican al jbg ipak ima samo 17 godina pitanje dal bi mogao da izdrzi 90' ovakvog fudbala. Ovo je definitivno jaca i teza utakmica bila nego utakmice sto Partizan igra u JSL. Nama fali jedan dobar napadac. Pa Milunovic i Lazovic su vise ulazili u sanse nego Scepovic ili Despotovic ali jbg uvek su uspeli da ga izblokiraju i zatvore. Da imamo napadaca koji bi mogao da privuce paznju i da rastereti krila lakse bi sve to islo. Inace Ignjovski i Medojevic odlicni na sredini i veoma pouzdani. Djuricic je isto bio dobar ali su ga dobro cuvali, bas su obratili paznju na njega tako da je mogao samo da dodaje ili da pomogne u drzaju poseda lopte. Lazovic je zato imao puno prostora jer su vise obracali paznju na Djuricica ali jbg nije to iskoristio iako ne mogu da kazem da je bio los ni on, pogotovo u drugom poluvremenu. Danci su imali jedino onu ozbiljnu sansu kad je sam usao ipred golmana onaj Danac i kad mu je nas golman uhvatio zivu. Mi smo imali nekoliko dobrih sansi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Dobro igramo ali zavrsnica 0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.50
A i ja ne znam sta mi ocekujemo (ne mi navijaci) od napadaca koji ne mogu da daju u 7 utakmica gol u ovoj nasoj ligi? Despotovic ima 7 utakmica 0, Scepovic ne igra u Partizanu, Kojic isto slicno ko Despotovic ima samo jedan gol u 7 utakmica. Sto je jangore nikakve kvalitete ne mogu da se vide od njih. Niti imaju tehniku, niti znaju da se grade, niti znaju da se izvalce i da se krecu da primaju loptu, uvek su na pogresnom mestu. Katastrofa!

Nemojte da se zezamo, Spanija ima vrhunski vezni red i igrace al na SP pogledate ko im je dao ubedljivo najvise golova a ako nije dao onda je asistirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.