Ode neki lik da se vidi sa ribom i pocnu oni da se seve. Lepo njima kad odjednom neko lupa na vratima. - Brzo bezi to mi je muz kaze ona ubice i tebe i mene ! Pa gde da bezim ybt, - pa skaci kroz prozor .. ti nisi normalna pa zivis na 20 spratu !!! - ma skaci ako me volis bolje da ti samo pogines nego da nas izmasakrira ova moja budala ... a sta ce svaler siroma skoci i sad dok je padao onako sam sebi govori ... "jao glupane, koj ce ti to q.. u zivotu da juris tudje zene .. imas svoju kuci voli te, imas decu, sto ti je to trebalo crni kukavce, jao majko mila ovako mlad da poginem ..." .. kad u momentu ispod njega prolazio neki kamion sa senom i on upadne u to seno i prezive .. tek ustaje otresa seno sa sebe i kaze: "A u ybt sto ti kenjas kad ti frka" ... ha ha ha
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."