Pozdrav svima na forumu. Imam jedan problem i nadam se da cu dobit neku pomoc ako nista vise da se bar malo smirim. Pa vako, prije 2 sedmice nasao sam curu i bas mi dobro ide, msm to mi je bila bivsa sa kojom sam prije 4 godine raskinuo i sad smo opet, al mi neke od frendova i ostale bacaju poglede po moju curu. Sta da radim ? trebam li upotrebit fizicku silu ili sta? unaprijed zahvalan svima
Ne upotrebljavaj silu, samo ces jos vise pogorsati stanje. Jednostavno kazi tim tvojim "frendovima" da si sada srecan sa njom, a ako nastave jednostavno prestani da komuniciras sa njima.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Da vam iskreno kazem olaksali ste mi... al nekako zbunili xD prvo cu onako opste iz kulture kao sto je rekao @Halas96 a, ako nece tako onda misljenje @crazya 123 i @jasikasija sigurno ce upaliti.
spojene poruke
A ako moze i neko filozofsko misljenje....
« Poslednja izmena: 11. Nov 2011, 21:26:51 od WhiteGoa »
ako im se bash puno svidja...nemoj biti skrt..ioak su ti jarani.. nek i oni malo s njom.. nije pi*** sapun da se istrosi... salim se ja malo--- nikad ..ali nikad se ne svadjaj s jaranima zbog ribe.. nije vrijedna toga... riba cete kad tad sutnuti ili ti nju... pa sta ces onda...i bez jarana i bez ribe...
Sta da radim ? trebam li upotrebit fizicku silu ili sta?
Ja bi popizd'o: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ (ovo sam ja, bacam sto, upotrebom fizičke sile)
Al' ne bi još primenjivao silu. (xD) Našao bih nove drugare... u udruženju slepaca. Bez očiju.
Možda ti je devojka lepa i možda bi trebalo da budeš srećan i zadovoljan zbog toga. I malo spokojniji dok uživaš u njenoj lepoti. A možda i nije lepa al' ti i tvoji ortaci imate niske standarde. Što znači da zaslužuješ svoje ortak i trebaš ih čuvati.
Sve u svemu, razgraniči ribu i ortake. Eto. Nemoš prostije.
Moje filozofsko mišljenje je da ne bi trebao da pišeš duple postove već da koristiš opciju .
« Poslednja izmena: 11. Nov 2011, 21:27:49 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti