Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Французи прошли као Американци у Техерану  (Pročitano 7962 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
Citat
Libija - uspesno

Па сад акције бомбардовања цивила без икаквог ПВО успешним ратовањем називати... Smile

Poenta je u tome, da imaju mogucnosti uopste izvesti tako nesto, a moze im se, jer jedini pored Amerikanaca imaju nosac aviona, na nuklearni pogon, sa najsavremenijim avionima na njemu. Kada na to dodas jos dva ( Smile ) Mistrala, ta sila im je sasvim dovoljna za ono na sta se ratovanje uglavnom svodi zadnjih decenija - uklanjanje nepodobnih rezima i sprecavanje pobuna, po raznoraznim bantustanima.

Не знам да ли је овдје ријеч о великом обиму. Пар стотина прашинара, неколико транспортних авиона, неколико јуришника, за пустињске црнчуге и не треба више.  Smile

Istina, ali kada uklonimo Amerikance iz cele price, nista slicno neces videti. Akcije specijalaca tu i tamo i nista vise od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Глас Русије: Француској операцији у Малију придружио се Пентагон            

И опет Амери ваде Французе  Smile

Ne treba potcenjivati Francuze. Pored Amerikanaca, oni su jedini koji su pokazali mogucnost, da mogu ratovati izvan svog okruzenja.

Britanci? Falkland?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja ih donekle poštujem jer su jedini od Evropske živine koji su imali petlje da se okanu Američkog uticaja,a zamalo i NATOa.

Ali zato što reče već neko,dođe Sarkozi i ujebe sve to.

Mislim,to je što se ovako,generalno,i politike tiče.Van toga su mi neutralni,mada mi nikad neće biti jasno šta smo im skrivili da nas nekoliko puta napljuju i satanizuju za sve pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa da ti Francuzi nisu imali Amere, dan danas bi se igrali zmurke sa Svabama u rezistanci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Nismo im skrivili nista nego im je takav interes bio.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nismo im skrivili nista nego im je takav interes bio.

Ne,ne,pazi,naravno da je bio interes. Razumem da nema tu prijateljstva i sličnog. To stoji.

Ali,brate,kako su nas nekoliko puta napljuvali... Kušner,Dežer,bio je još neki,zaboravih ko...

Ja razumem da oni svi imaju svoje interese,pa čak i zadatke kao diplomate/Eu funkcioneri.Ali nekoliko puta su baš opleli po nama za medalju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pa moze biti da su ti nabrojani imali neki licni problem sa Srbima, ne mora da znaci da je to Francuska politika prema nama. Ne razumem zasto se cela nacija veze za par ljudi ;s
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
Глас Русије: Француској операцији у Малију придружио се Пентагон            

И опет Амери ваде Французе  Smile

Ne treba potcenjivati Francuze. Pored Amerikanaca, oni su jedini koji su pokazali mogucnost, da mogu ratovati izvan svog okruzenja.

Britanci? Falkland?

Sjajno izvedeno, ali to je bilo pre trideset godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ne razumem zasto se cela nacija veze za par ljudi ;s

Ne vezujem ja celu naciju za par ljudi,ali nekako su mi oni boli oči. Možda i grešim,možda su nas tuđe diplomate i funkcioneri više pljuvali od njih.Ali oni su mi nekako zapeli za oko. Verovatno zbog onog Kušnera. Jbt,jedini ko je toliko ''voleo'' Srbe kao on je bila ona tvorevina Olbrajtova.Ovi ostali đene-đene,samo su radili svoj posao i sprovodili strategiju i zadatak.Ali Olbrajtova i ovaj...  Smile Tačno vidiš da nas na ličnom nivou mrze.

Al,dobro,moguće je da si ti u pravu i da je to zato što je tih par pojedinaca imalo lične razloge i probleme sa Srbima.
Kažem,ovako nema ništa protiv Francuza,čak mislim da sam među retkima na forumu,a i svetu,koji ih ne gleda s visine.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2013, 17:44:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ко их гледа с висине? Немам ја примједби на њихове сиреве, вина, жене, равнице, Тур де Франс, али са политиком коју воде према нама да.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2013, 17:45:39 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: francuzi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.