Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Французи хвале Тому :)  (Pročitano 4149 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat
Kada spominjem SRS mislim na ono vreme Milosevicevo kada su i oni imali neku vecinu u Vojvodini i sta bi od toga nista, ne samo da nisu ispunili obecanja nego su i ono malo sto su Novi SAd i ostali imali odvukli za Zemun i Beograd.

Нема потребе да ову дискусију развлачимо јер неко од нас двоје очигледно не зна о чему прича. Радикали никада у Војводини нису имали власт.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I ako vec neko vreme osvajaju vecinu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Да управо тако. За скупштину Војводине је јако чудан изборни закон где у други круг пролазе по три кандидата у свакој изборној јединици. Тај закон су социјалисти правили за себе да са малом већином узму готово сва места, а после је то и ДОС искористио.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Slazem se. To mora da se promeni, da onaj Canak ne bi mislio da je glavna snaga.

DS ima 490000, a radiklai 1070000. Nemoj da smanjujes Smiley

Cinjenica je da su Radikali najvise napredovali. Ali to nije dovoljno da ucestvuju u vlasti...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ali to nije dovoljno da ucestvuju u vlasti...

vi vil si...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Jes vi vil. Bat Kostunica sed jestrdej det hi vil rikonsider to let DS in d gavernment. Vrd iz Vrd Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat: Радикал
Citat
Kada spominjem SRS mislim na ono vreme Milosevicevo kada su i oni imali neku vecinu u Vojvodini i sta bi od toga nista, ne samo da nisu ispunili obecanja nego su i ono malo sto su Novi SAd i ostali imali odvukli za Zemun i Beograd.

Нема потребе да ову дискусију развлачимо јер неко од нас двоје очигледно не зна о чему прича. Радикали никада у Војводини нису имали власт.

Ma da nisu jer nije ni postojala skupstina Vojvodine jel Smiley ali da su u vecini mesta po Vojvodini imali vlast ne mozes da osporis jer su takodje imali vlast jedno vreme i u selu u kome moja porodica ima kucu, a secam se i nekih tatinih drugova Radikala kako su tih godina zajebavali jednog mog druga Hrvata i jebali mu mamu Hrvatsku i sta nisu, tako da rekoh imali su vlast ne u celoj Vojvodini kao pokrajini vec u opstinama po Vojvodini. Dakle ko nema pojma o cemu prica?
A mislis li i da je Indexovo pozoriste za dzabe odpevalo pesmu sa Shesheljugom i Vojvodjanima? Dobro je poznato da svaka njihova pesma/fora ima pozadinu. A ako pozelis napisacu ti i reci pesme Smiley da se malo razonodis Smiley I nemoj da shvatas sve previse ozbiljno jer nismo ovde da se tucemo Smiley vec da menjamo i razmenjujemo i onako razlicita misljenja. I uz put svaka cast na pobedi Smiley

Znas kada bi mogli da se zovete Demokratski Radikali mozda bi i ja glasala za vas  Smile  
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Ktantonet
Ma da nisu jer nije ni postojala skupstina Vojvodine jel  ali da su u vecini mesta po Vojvodini imali vlast ne mozes da osporis jer su takodje imali vlast jedno vreme i u selu u kome moja porodica ima kucu, a secam se i nekih tatinih drugova Radikala kako su tih godina zajebavali jednog mog druga Hrvata i jebali mu mamu Hrvatsku i sta nisu, tako da rekoh imali su vlast ne u celoj Vojvodini kao pokrajini vec u opstinama po Vojvodini. Dakle ko nema pojma o cemu prica?

Лепо сам ти рекао да `неко од нас двоје не зна о чему прича`. Немој ме терати да наглашавам ко је то WinkSmiley .
Да и раније сам приметио ту твоју опаску за Ковиљ али ме је мрзело да се тиме бакћем јер је било очигледно да опет неко од нас није упућен у ту материју Smiley . Али ајде укратко да ти објасним како то функционише. Као прво, Ковиљ није посебна општина него је саставни део општине Нови Сад. Први нижи ниво локалне самоуправе од општине су месне заједнице. Дакле, с обзиром на величину, претпостављам да се Ковиљ састоји од две месне заједнице, а могуће је и да је само једна, нисам сигуран. Све у свему, сви знамо да се надлежност месне заједнице своди на то да се мењају сијалице у просторијама када цркну, а ако је на нивоу изнад, у општини, на власти нека друга странка онда ни за сијалицу не дају паре него морају људи из свога џепа да их плаћају. Е сад ти види да ли месна заједница има могућности да се бави асфалтирањем путева, а на страну то што јој то уопште и није у списку надлежности, то је посао општине. Е сад, да ли смо и када у месној заједници Ковиљ ми имали власт то не знам, али знам да странка томе не придаје велики значај и да ако једног дана то од нас буде зависило, вероватно ћемо и укинути тај остатак комунизма. Што се Новог Сада тиче, радикали су ту на власти били као мањински партнери социјалистима негде почетком деведесетих, и то у јако кратком периоду (нисам сигуран тачно али сигурно мање од годину дана) и брзо смо се поџапали и напустили власт због немогућности да утичемо да се нешто поправи. Е сад било би јако лепо да ми покажеш да сам ја тај који `не за о чему прича` Smiley и да ми наведеш те општине у Војводини у којима смо били на власти (постоји само једна за коју нисам сигуран и где је постоји могућност да смо имали власт, али нећу да ти помажем Smiley).
Е сад што се тиче оног псовања, како знаш да су ти другари од твога оца били радикали? Да ли су били на некој функцији у странци? Ако јесу сигурно би летели одатле да је неко претпостављени то чуо. У сваком случају ја у те приче о радикалима `простачинама` слабо верујем, колико год их ја знам сви су веома фини људи Wink .

Хвала на честиткама за победу. Иначе, ми и јесмо демократски радикали Smile .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat
Е сад што се тиче оног псовања, како знаш да су ти другари од твога оца били радикали? Да ли су били на некој функцији у странци? Ако јесу сигурно би летели одатле да је неко претпостављени то чуо. У сваком случају ја у те приче о радикалима `простачинама` слабо верујем, колико год их ја знам сви су веома фини људи  .

Хвала на честиткама за победу. Иначе, ми и јесмо демократски радикали  .

Eh kakvo pitanje kako znam da su radikali?! Smiley pa svi koji ih znaju znaju da su oni radikali i kad god je za to bilo sanse oni su za Radikale glasali, psovali mater (kao sto rekoh vec) mom drugu i pretili da ce ga ubiti pa je na kraju MORAO da ode da zivi u Hrvatskoj. Zao mi je da sam tako dobrog druga izgubila zbog prostacina kao sto su nekoliko njih, koje mozes naci u svakom mestu. Mislim isto (vec se ni nesecam) da su bili clanovi SRS ali ne nesto znacajno tek toliko da se upisu i da selo zna da su oni Radikali. Smiley

Ono sto se mesne zajednice tice mi je jasno, mislim znam ja kako to radi samo kazi mi ovo, kako to da ma ko bio u mesnoj zajednici ima i odakle da drpa, zida kucerine i sebi i familiji i ko zna sta sve jos, a nema za izgradnju jedne ulice? Ej zaboravila sam vikendice  

Mala ispravka nisam ja dobacila za Kovilj vec moja seja sanjica Smiley

A ako ti poznajes samo FINE Smiley radikale onda verujem da poznajes tek nekolicinu Smiley jer znas i sam da je vecina naseg naroda prosta i da isti ti cine neciju stranku pa kako onda mogu biti fini, samo zato sto su se uclanili?
Pa sta ce ti vise no ono pismo sto se pojavilo ovde na Burek forumu koje je Canak pisao ne znam kome i na kraju mu napisao P.S Jebo ti ja mater hm, a nije samo Canak prostacina svi su BRE  Smile
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Niko nikad nije ni rekao da su radikali 100% sterilni i da nemaju ni jednog clana koji je govedo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.