Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Французи хвале Тому :)  (Pročitano 3701 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Zasto se mi uvek poistovecujemo sa najgorima!

Canak ili Nikolic!

Kakva glupa teorija ...

Zasto nekada ne pogledati nekog uspesnog pa probati da se poistovetis sa njim! Osim toga kao sto sam rekao Radikalna stranka ima program, ali ko ce da ga odradi.

Gde su im doktori, magistri, profesori, skolovani i obrazovani ljudi. Studenti. nemojte reci da su sve ove kategorije stanovnistva zaludjene radikalizmom.

A sto se tice procenata lepo kazes 5% + 20% penzionera i dolazimo do pobede, ali na vasu nesrecu ipak pirove!

Toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
ok sve je to lepo, al to i kad saberes to je 25%, a radikali i sps su osvojili nesto malo manje od 40....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
pre svega bice da je puno manje od 40% tj 35%.

drugo to je procenat od broja izaslih

U Srbiji je 20 % penzionera, a to je cifra od oko 1.600.000, a radikali i sps su dobili 1.300.000

Sloba je dobijao i po 2.000.000 i vise, cak ni oni vise nisu za to

Zakljucak 1.300.000 ljudi odlucuje o sudbini 6.700.000 + svih srba koji zive u dijaspori, i ispade svi mi srbi obozavamo radikale.

Hocemo li sad da sabiramo procente ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
E jos i njihovu vladavinu da vidimo, pa ako ni oni NEurade nista kao sto nikada i nisu onda da ih malo vise zajebavamo. Hm.. interesantno ali njihova je pobeda samo ocigledna stvar iz tog razloga sto nema nista novo u zemlji Srbiji vec se sve stara ofucana .... vuku onuda, pa posto su drugi imali sansu skoro "nista" uradili nisu sada malo i Radikali da se oprobaju u svemu sto su drugi do sada... svadje (a u tome jesu superiska) pa malo pljacke... pa ljudi moji neznate vi niti cete ikada znati sta je to ustvari demokratija Smiley
No na njih je red pa da vidimo, sreca moja daleko sam i nemoram da vodim te brige ali iskreno da sam bila tamo i isla da glasam, moj bi glas isao Kostunici coveku koji zna da prica, a ne da pljuje baca case i pistolje po skupstini Smiley
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter
Sanja... zasto toliko mrzis radikale... aman zeno, ne znas kako je ovde i nemoj suditi bolje... nije narod glup... moze 5% biti idiota, ali 30% ipak nije... a radikali su i u tvom novom sadu uzeli glatku pobedu i uvek ce je uzimati dok ostali budu onakvi kakvi su.
Nisu oni savrseni, ali od canaka i slicnih dileja su svakako bolji.

Ne mrzim nikoga,ali Radikali lazu kao i svi do sad sto su,zasto mislis da su Radikali bolji od drugih? Svi su ista g.... ! Nadam se da nisi i ti poverovao da ces hleb placati 3 dinara!!! Jel ti treba veca laz od toga??? A ima ih i to mnogo...Sto se tice toga da ja NE znam kako je tamo,podseticu te da su mi roditelji bili tamo i pre mesec dana se vratili! Sto se tice pobede,znas sta je moj teca rekao koji ima 75 godina "Glasacu za Radikale,bar necu placati "informatiku" " Takav treba da odlucuje o sudbini cele drzave? On je jedan od mnogih koji su poverovali u sve Radikalne lazi,mazace vam oci par meseci onda cu da vas pitam kako vam je i kolike su vam plate Wink Rat vam ne gine,a to da ce vam sad ukinuti vojsku,nadajte se...Dobice te jos par miliona Siptara iz Makedonije,pa kad pocnu da osvajaju juznu Srbiju onda cu te pitati koliko su ti Radikali dobrog doneli,zivi bili pa videli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat: SerbianFighter
Sanja... zasto toliko mrzis radikale... aman zeno, ne znas kako je ovde i nemoj suditi bolje... nije narod glup... moze 5% biti idiota, ali 30% ipak nije... a radikali su i u tvom novom sadu uzeli glatku pobedu i uvek ce je uzimati dok ostali budu onakvi kakvi su.
Nisu oni savrseni, ali od canaka i slicnih dileja su svakako bolji.

Ivane, mozda Sanja, ja i ostali koji zivimo napolju neznamo kako je tamo ali budi siguran da znamo koja je razlika izmedju zemalja u kojima zivimo i Srbije i svaku rec koju izgovorimo to je zato sto smo spoznali razliku koja je vrlo bitna u proceni nekih stvari, zato te molim nemoj govoriti kako neznamo. Znamo i to dobro znamo jer znamo kako je nama i zelimo da i vam bude tako i bolje i nadamo se da ce tako i biti, zato i govorimo sve sto govorimo. Narod nije glup to si u pravu ali problem je u tome sto se narod vise hvata kao davljenik za slamku i nije im bitno (mnogi su mi to rekli preko telefona) ko ce biti bitno im je "da ovi vise nece biti" ! Dakle kada kazes da je Canak i ostali dileje u pravu si, a znas ti kao i ja jer smo zajedno bili na mitinzima u NS-u, BG-u i ostalim gradovima kada smo njih na vlast doveli, da smo to uradili ne zato sto nam je Canak bio dobar vec jedina sansa za rusenje Milosevica, takodje znam ja kao i ti da Canak i jos mnogi nikada nebi dosli na vlast da nisu bili u koaliciji DOS-a, isto tako znamo da DOS nebi pobedio da im Kostunica nije bio kandidat za predsednika i da narodu vec nije dopizdelo Milosevicevo "vreme", tacnije nije narodu dopizdelo vec omladini, jer brojcano su bili mnogo jaci mladi nego penzioneri kojima je bilo dobro jer njima je uvek sve dobro kako kazu Indexovci "ja uvek iste zaokruzim i sve to zaboravim"... cuo si tu pesmu.  Znas da i 2000 narod nije bio glup pa je izglasao DOS kao sto i sada kazes da narod nije glup, ali ne radi se o tome radi se o drugom necemu, a to je da nijedan jedini politicar u Srbiji nije sposoban da stvarno narodu obezbedi normalan zivot, a to nece uraditi tako sto ce "hleb vrtiti na 3 dinara" nego ce tebi podeliti VECU platu pa te bas i nece biti briga koliko kosta hleb. To je velika razlika, zato sto se nikome neisplati niti ce da pravi hleb po tri dinara kada dolar kosta 67 dinara, ma hajde molim te da se salimo. Takodje ti je jasno da su Radikali sada pobedili kao sto je 2000 DOS samo zato sto narod nije imao boljeg izbora sto nikako ne znaci da su oni bolji vec samo razliciti kao sto se DOS razlikovao od Milosevica tako se sada Radikali razlikuju od DOS-a, i sve to ne znaci da su oni bolji vec samo razliciti.
Veruj mi kada kazem da ni meni iako zivim napolju vise nije bitno ko ce voditi tu drzavu i iz koje partije vazno mi je da on zna sta ustvari treba da uradi i kako da dovede stanje u normalno. Kao sto si ti meni jednom rekao 'lako je tebi da pricas kada ti je plata 5 puta vec od troskova" dakle zelim da imate "vodju" koji ce vam obezbediti plate 5 puta vece od troskova, ali kako stvari danas stoje nece nasa generacija taj film gledati, na zalost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Recicu ti samo da mozda ovaj narod ne zna sta hoce, kad je politika u pitanju, ali sigurno zna sta nece i protiv toga je glasao!
Ko je bolji vreme ce pokazati, ali nemojte mi nikog bacati u blato i dizati u nebesa, ove smo dizali pa su nam se najebali majke za 3 godine.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Scoop
pre svega bice da je puno manje od 40% tj 35%.

drugo to je procenat od broja izaslih

U Srbiji je 20 % penzionera, a to je cifra od oko 1.600.000, a radikali i sps su dobili 1.300.000

Sloba je dobijao i po 2.000.000 i vise, cak ni oni vise nisu za to

Zakljucak 1.300.000 ljudi odlucuje o sudbini 6.700.000 + svih srba koji zive u dijaspori, i ispade svi mi srbi obozavamo radikale.

Hocemo li sad da sabiramo procente ...

Хаха, стварно је смешно чега се све лузери неће досетити да покажу нешто што не стоји. Изборни закон је јасан и ту нема места за дискусију. Да можда нећеш да кажеш да нпр. ДС има веће право да са 400.000 гласова одлучује у име тих 6.700.000 него СРС са преко 1.000.000 гласова? Поштовање воље народа је основни принцип демокрартије. И опет, највероватније је да СРС неће ући у владу и поред тога што је најјача странка, и ако неке 4 странке успеју да се договоре мећусобно (мора 4 јер ни једне 3 немају довољну већину без СРС) то је опет потпуно легално, тиме ће такође бити испуњена воља народа и радикали неће имати ништа против, бићемо јака опозицији и жестоко ће мо критиковати власт (и то са пуним правом, јер иза себе имамо милион душа које нас подржавају).

А и она прича о пензионерима који гласају за радикале је смешна. Чланство радикалне странке има готово идентичну старосну структуру која је и у читавој држави. Ма свком митингу на ком сам био највише је било омладине. Међутим све то није битно и све и да си ти у праву то нема апсолутно никакве везе. Ко си ти да оспораваш право пензионерима да и они одлучују? Да можда нећеш да им укинеш право гласа?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat
Ivane, mozda Sanja, ja i ostali koji zivimo napolju neznamo kako je tamo ali budi siguran da znamo koja je razlika izmedju zemalja u kojima zivimo i Srbije i svaku rec koju izgovorimo to je zato sto smo spoznali razliku koja je vrlo bitna u proceni nekih stvari, zato te molim nemoj govoriti kako neznamo. Znamo i to dobro znamo jer znamo kako je nama i zelimo da i vam bude tako i bolje i nadamo se da ce tako i biti, zato i govorimo sve sto govorimo.

И ти имај у виду да вас две нисте једини  представници дијаспоре, и да се већиски став драстично разликује од вашег. По свој прилици је велика већина дијаспоре гласала за нас и у томе и лежи разлог што смо опет прешли милион гласова и што су агенције опет потцениле радикале за неколико процената. Такође утисци са акције дељења пропагандног материјала,  на контролним пунктовима, људима из дијаспоре који су дошли у домовину за празнике, су више него задовољавајући. Огромна већина тих људи нам је била максимално наклоњена и изражавала подршку радикалима.

Citat
...hleb vrtiti na 3 dinara...

Ово је очигледан пример како се политички противници хватају за нешто потпуно ирелевантно у недостатку бољих аргумената и како изврћу суштину онога што је речено. Тома је и ту био веома јасан. Рекао је да ће држава субвенционисати цену хлеба за најугроженију категорију ставовноштва, значи не за све него само за оне који су стицајем околности, захваљујући између осталог и ДОС-у, дошли у ситуацију да им је угрожена гола егзистенција. И у том контексту Тома је подсетио на време када је хлеб био 3 динара. То што ви немате потребе да размишљате о цени хлеба не значи да бар из пристојности не би требалои да покажете бар мало солидарности са онима који о томе морају да размишљају, да од тога не правите зајебанцију.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat: Радикал
Citat
Ivane, mozda Sanja, ja i ostali koji zivimo napolju neznamo kako je tamo ali budi siguran da znamo koja je razlika izmedju zemalja u kojima zivimo i Srbije i svaku rec koju izgovorimo to je zato sto smo spoznali razliku koja je vrlo bitna u proceni nekih stvari, zato te molim nemoj govoriti kako neznamo. Znamo i to dobro znamo jer znamo kako je nama i zelimo da i vam bude tako i bolje i nadamo se da ce tako i biti, zato i govorimo sve sto govorimo.

И ти имај у виду да вас две нисте једини  представници дијаспоре, и да се већиски став драстично разликује од вашег. По свој прилици је велика већина дијаспоре гласала за нас и у томе и лежи разлог што смо опет прешли милион гласова и што су агенције опет потцениле радикале за неколико процената. Такође утисци са акције дељења пропагандног материјала,  на контролним пунктовима, људима из дијаспоре који су дошли у домовину за празнике, су више него задовољавајући. Огромна већина тих људи нам је била максимално наклоњена и изражавала подршку радикалима.

Citat
...hleb vrtiti na 3 dinara...

Ово је очигледан пример како се политички противници хватају за нешто потпуно ирелевантно у недостатку бољих аргумената и како изврћу суштину онога што је речено. Тома је и ту био веома јасан. Рекао је да ће  држава субвенционисати цену хлеба за најугроженију категорију ставовноштва, значи не за све него само за оне који су стицајем околности, захваљујући између осталог и ДОС-у, дошли у ситуацију да им је угрожена гола егзистенција. И у том контексту Тома је подсетио на време када је хлеб био 3 динара. То што ви немате потребе да размишљате о цени хлеба не значи да бар из пристојности не би требалои да покажете бар мало солидарности са онима који о томе морају да размишљају, да од тога не правите зајебанцију.

Ja nisam rekla da smo mi vecina ili sta vec ali kako i da jeste nismo medju onima koji podrzavaju Radikale. A koliko se nas stav razlikuje od ostalog videlo se na izborima, a u naredom periodu cemo videti da li je vecinski stav ili moj stav bolji. Sta znaci bolji, daj Boze da gresim i da stvarno Radikali donesu dobro Srbiji ali i tebi je jasno da je posle redovnog pljackanja drzave veoma veoma tesko bilo sta uraditi. Tako DOS nije uradio nista, tako ni Radikali nece uraditi.

Drugo jos jednom te opominjem da neizvrces ni ti kao sto nezelis to ni od mene ono sto sam ja rekla i ako mozes navedi mi tacnije citiraj kojom sam se ja to recju "zajebavala" kada je hleb u pitanju???
Dalje kao sto vec rekoh TO NIJE NACIN za resavanje problema, mozda ali tek za pocetak dok je stanje NE izdrzljivo ali sta posle? dokle ce da bude hleb za najugrozenije? Kada ce ti i kako ugrozeni postati ono sto su nekada bili?
Ja se kao politicki protivnik NE hvatam ni za sta kako ti to kazes, vec samo zelim da kazem svoje licno misljenje o tome kako i sta bi trebalo da bude, a sigurna sam i ti ces se samnom sloziti kada kazem da od svih prodaja koje je DOS obavio moglo se popraviti platno i penziono stanje.
Drugo sto govorim je to da Radikali nisu nista novo u Srbiji i da se veoma nadam da nisu onakvi kakvi su bili, jer ako jesu onda nemam sta da dodam. A svima nam je jako dobro poznato da je predizborna kampanja samo kampanja i nista vise i da se uglavnom 90% toga NE ispuni. Nisu to ispunili ni SPS ni SRS ni DOS niti jedna jedina partija koja se ikada docepala vlasti. Kada spominjem SRS mislim na ono vreme Milosevicevo kada su i oni imali neku vecinu u Vojvodini i sta bi od toga nista, ne samo da nisu ispunili obecanja nego su i ono malo sto su Novi SAd i ostali imali odvukli za Zemun i Beograd. Znas u to vreme je izasao vic : "zasto Lala brise dupe sa dva papira? Pa original ide za Beograd" hm, hm , hm
Jos jednom kazem daj Boze da gresim ali tesko mi je da poverujem da gresim.

Citat
држава субвенционисати цену хлеба за најугроженију категорију ставовноштва, значи не за све

A koliko ce onda da kosta kila hleba za Karice i ostalu bandu? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.