Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novosađanke kukaju da ih niko neće!  (Pročitano 14031 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
A šta će nekom Srbinu/Srpkinji pomenuti cigani, sirijci ili crnci kao partneri? Šta to može da ima cigan ili crnac što Srbin nema? Dobro, sem jedan centimetar veću alatku filovanu sifilisom...  Smile

Šta je to nekim ljudima toliko privlačno u tome? Šta, da budu robinje kod nekog Ahmeda, ili da budu samohrane majke kada Mpenza zapali jednog dana iz kuće? Ili da rintaju ko konji i izdržavaju porodicu dok Boban/Đeljana sede kući i lade jaja?
brate što se kaže o ukusima se jebeno ne raspravlja, sve je subjektivno, nekom/nekoj se jednostavno više jebeno sviđa čamuga, možda ne (samo) zbog izgleda i čega već, već se nekome možda jebe koje mu je boje jebena koža,kojim jezikom govori i slična nebitna sranja  Smile koji jebeni kurac ovaj forum prepun rasista i nacista i čega sve ne  Smile

Citat
Imao bi ličnu perspektivu na taj problem,valjda je očigledno šta sam hteo da kažem
ne bih, nemam ni na šta ''ličnu perspektivu'' a pravo da ti kažem nisam ni najsigurniji šta bi ta nakaradna konstrukcija trebalo da znači
Citat
A takav sam rodjen  Smile...ok,mene su učili,a ti me ispravi ako grešim da je rasizam verovanje da je neka nacija ili rasa superiornija od druge,ili u nastavku problema želja da istrebiš ili pobiješ te "druge" jer su inferiorniji od tebe...ja govorim o tome da ja lično ne bih voleo,da bilo koji ženski član moje porodice stupi u brak sa crncem,kinezom,muslimanom ili pripadnikom druge religije ili nacije...jer su razlike izmedju tih ljudi prevelike,i bilo bi potrebno dosta odricanja,prilagodjavanja i kompromisa da bi taj brak funkcionisao,dakle ne bih nikoga ubio,ne smatram nikoga manje vrednimne želim nikome ništa loše,samo ne opravdavam i ne bih to voleo iz praktičnih životnih razloga...ako je to rasizam,ja sam rasista...tvrdim da to veze nema sa rasizmom,nego sa zdravim razumom,što potvrdjuje 1 posto takvih slučajeva,a naravno i ogroman broj žena koje to ne bi uradile...meni dosta...
ne da si rasista matori nego onaj najgore vrste, onaj (relativno) prikriveni, ''latentni'' rasista koji govori potpuno identične reči kao ti ''hej nisam rasista samo nebi voleo da budem sa smrdljivom čamugom''
''ne opravdavam'' haha crko sam ovde
sve ovo što si napiso su nekakvi poluizgovori i kvaziopravdanja što pokazuje da se stidiš toga što si rasista i da si i sam svestan duboko u sebi koliko je to retardirano i pogubno i ograničeno,i to je dobro! ima još nade za tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
inicio mod on

Smile Smile Smile Smile Smile

inicio mod off

nije rusov način baš uvek glup...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Emm... Ne. Nije to stvar ukusa, nego se neki ljudi vode impulsima, emocijama i zabludama. Pa tako na primer, imaš žene koje vide crnce u filmovima, pesmama ili na posterima i napale se na njih i smuvaju se s njima, i misle kako su ubole premiju, a onda jednog dana shvate da je Tajron jutros zapalio i ostavio ih na cedilu. ILI... neka druga shvati da lako može da dobije preko usta i za najmanje sitnice i rasprave.

Ili u slučaju da se naprže na nekog Ahmeda - sve kul, sve divno, obasipa je zlatom i pažnjom... i onda jednog dana shvati da mu ona nije jedina žena nego samo jedna u haremu. I da će od sad pa nadalje morati da nosi šator preko glave i da bez pogovora sluša svaku njegovu zapovest. I da promeni veru, da bi postala Halal jelte. Jer kod arapa je Alah smisao života, i sve mora da bude po njegovom tripu, pardon, pravilima.

''Fizičko vaspitanje'' žene ne da nije strano crncima i arapima, nego je i dan danas kod mnogih redovna praksa i sasvim uobičajena i normalna pojava. A da ne pričam kako se generalno ophode prema njima, kao prema predmetima ili igračkama. Tako da ma koliko Srbi bili predstavljani kao koljači, genocidaši, patrijahalni neandertalci i mučitelji žena... u odnosu na ono što ženama generalno rade crnci i arapi, mi smo zlato. Samo što neke naše tupave i besne ćurke to ne kapiraju pa se zalepe za te šarene laže i misle kako su super prošle, da bi posle shvatile koliko su se zeznule.

Naravno, postoje izuzeci. Postoje ljudi među crncima i arapima koji odstupaju od svega toga i nisu takvi. Ali takvih je jako malo.
Tako da obrni okreni, ja zaista ne kapiram zašto bi bilo koja belkinja, uz izbor od oko milijardu drugih belaca (Srbi, Ameri, Evropljani, Rusi...) birala da se smuva baš sa crncem ili arapinom. Isto važi i za muškarce.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2015, 22:05:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
  • Ne znate šta su društvene mreže;
  • Ne pratite društvene mreže;
  • Nemate POJMA na koji način se priče sa društvenih mreža prelivaju na ostatak virtuelnog sveta.

Nema tu ni novosađanki, ni Srbije a najmanje je crnogoraca.
Jedine "fore" su želja i ljubomora. Jebiga, Neša misli na Stašu, Jovana misli na Darka, Igor želi da Pavle raskine sa Milicom da bi mu prišao a drugarice uz kafu rasturaju te priče na kilo. Igra se ne menja - već igrači.

Ova vrsta "žurnalizmatike" me nikad nije zanimala iz prostog razloga - bezobraznih riba ima u broju srazmernom bezobraznim frajerima. Prve su "učile zanat" na finim tipovima, pa ne znaju da "rukuju" namazanom muškom svešću kada dođu godine da se svode računi i "lupi" endgame. Ovi drugi znaju da mogu u nedogled, dokle god imaju snage i love da guraju stil života koji vode još od adolescencije. Iako ne mislim da je fer reći da je ovo nekakav egal, sigurno ne bih upotrebio frazu da im "nema pomoći".

Vrlo je nezahvalno razgovarati o ljubomori, ali šta ću kada je očigledno da je povod teksta ženska sujeta. Moram da napišem da ima kako mladih, tako i zrelih ljudi koji su uspeli da zasnuju porodice. Jedan deo njih upada u oči jer žive lepo i izgledaju srećno - a svakako bolje od napičene crnke/plavuše koja preskače trendsetere i hipstere dok ne završi na reciklaži u nekom "rijalitiju". Mimo ljudi koji, hvala Bogu, gledaju svoja posla, stvara se vakuum u kome ispuše, naravno, neki dobri i normalni momci. Jer, kada novosađanka/nišlijka/beeeogradžanka pred kraj svojih tridesetih, plašeći se remonta i generalne, uleti klizeći običnom tipu pokušavši da ga ucenjuje ne bi li se i ona obukla u belo - uglavnom dobije korpu!

Šta se onda dešava?

Ne, nisu krivi više ni srećni parovi, ni neki drugi nesrećni brakovi. Prestaje da bude bitan način života, smišljaju se opravdanja za navike a bruka jedne, dve ili više droplji i čaplji nedoraslih zajedničkom životu se gura pod tepih. Sada se baca svetlo na sređenu devojku - a ona hoće sve - ali nema muškog komada da joj ispunjava njene želje. Računi se svode preko leđa pojedinaca kojima nije ni na kraj pameti da se bave tuđim, prežvakanim pričama.

Ceo krug se obrnuo, spin je resetovan, i možemo još jednom da blenemo u trendove po bilbordima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
inicio mod on

Smile Smile Smile Smile Smile

inicio mod off

nije rusov način baš uvek glup...
jeste

Citat
Emm... Ne. Nije to stvar ukusa, nego se neki ljudi vode impulsima, emocijama i zabludama. Pa tako na primer, imaš žene koje vide crnce u filmovima, pesmama ili na posterima i napale se na njih i smuvaju se s njima, i misle kako su ubole premiju, a onda jednog dana shvate da je Tajron jutros zapalio i ostavio ih na cedilu. ILI... neka druga shvati da lako može da dobije preko usta i za najmanje sitnice i rasprave.
i imaš one koje ne vide, već im se sviđa takav tip muškaraca, bez obzira na ''filmove,pesme ili postere''
Citat
''Fizičko vaspitanje'' žene ne da nije strano crncima i arapima, nego je i dan danas kod mnogih redovna praksa i sasvim uobičajena i normalna pojava. A da ne pričam kako se generalno ophode prema njima, kao prema predmetima ili igračkama
pa žene (većina naravno, nikad ne generalizujem) vole da se tako ophode prema njima,i gore
da li će se tako prema njima ophoditi neki crnac,cigan ili ''čistokrvni'' arijevac tebe ne bi trebalo ni najmanje da zanima ni tangira i tvoja/vaša fascinacija i opterećenost rasama (pre svega crnom) i ko bi trebalo sa kime da bude je u najmanju ruku vrlo zanimljiva i tera me da pomislim svašta  Smile

Citat
Naravno, postoje izuzeci.
  Smile
jesi siguran bre?  Smile nzm, ja ne verujem, msm da baš bukvalno svi arapi/crnci i ostala (po vama) govna tuku,siluju i jedu žene  Smile  Smile
i odakle ti da ih je ''jako malo'', vršio si neku anketu,šta?!?  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
da li će se tako prema njima ophoditi neki crnac,cigan ili ''čistokrvni'' arijevac tebe ne bi trebalo ni najmanje da zanima ni tangira i tvoja/vaša fascinacija i opterećenost rasama (pre svega crnom) i ko bi trebalo sa kime da bude je u najmanju ruku vrlo zanimljiva i tera me da pomislim svašta  Smile

Ok, nek idu s kim hoće, samo nemoj posle da bude ''Kmeee Srbi pomagajte'' kad joj se desi ono što su svi rekli da će joj se desiti.  Smile

jesi siguran bre?  Smile nzm, ja ne verujem, msm da baš bukvalno svi arapi/crnci i ostala (po vama) govna tuku,siluju i jedu žene  Smile  Smile

Ne svi. Al većina da.  Smile

i odakle ti da ih je ''jako malo'', vršio si neku anketu,šta?!?  Smile

Aha. Moja agencija Hkj StategicInfo je sprovela istraživanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
@abenaz
Pa dobro ti se ozeni Cigankom, pa ce ti na svadbu doci s tvoje strane 50-100 ljudi, a s njene 10 puta vise. Pritom ce traziti da ispostujes neke njihove obicaje (ovo isto vazi i sa crnkinjama i ostalim), a svoje ces zanemariti. I ne moras samo Cigankom, ako hoces mesoviti brak mozes i crnkinju, Arapkinju, Japanku, Madjaricu... Lepo ti je rekao Ramos, tu je ukrstanje kultura, obicaja i cega sve ne. A deca sta ce ti biti? Nece znati da li su Srbi ili ono sto je keva... Nije to nikakav rasizam, to je jednostavno ocuvanje sopstvene nacije. A i pritom izbegnes nepotrebne komplikacije. Po meni su isti i Srbi koji se zene strankinjama i Srpkinje koje se udaju za strance i prave decu, isto stete sopstvenoj naciji. Pa nisu ni ti Cigani a ni Jevreji ludi sto se iskljucivo izmedju sebe pare. Jesu li oni rasisti? Ni najmanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ma lik troluje brate pusti ga...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
koji jebeni kurac ovaj forum prepun rasista i nacista i čega sve ne  Smile

Ko sto su ti i rekli, rasizam bi ti bio da ih mrzis i da ih pljujes i hoces da ih bijes jer mislis da si superiorniji. To sto neces da budes sa nekom su ti vise preference. Kao sto ne bi bio sa npr sa devojkom koja je debela ili ima male sise ili preferuras brinete a ne plavuse ili nesto slicno. Vise bi mogao da kazes da su u pitanju predrasude. Rasizam bi ukljucivao osim predrasuda i averziju kao i manifestaciju ta dva. Tj rasizam bi ti ukljucivao mrznju prema drugoj rasi i manifestaciju iste. Npr da juris da ih bijes ko sto jedan idiot ovde juri cigancice, da ih teras od sebe, da ih diskriminises tako sto ces samo zato sto smatras da su inferiorniji da im uskratis nesto na sta imaju pravo i slicno. To sto ti neces da budes sa Cigankom ili npr Muslimankom je vise stvar tvojih preferenca.

Cisto da ti se ogradim ja ne bih imao problem sa tim ako mi se devojka svidi. Samo sto bi se dobrano razmislio da li bih sutradan zenio tako neku iz razloga sto je dovoljno tesko odrzati vezu i brak i ovako kada su ljudi istih rasa, vera, kultura i slicno a kamoli kada nisu i kada to stoji kao razlika. I to je jedna ogromna prepreka koju bi neko trebao da preskoci ako bi usao u tako neku vezu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
Kao sto ne bi bio sa npr sa devojkom koja je debela ili ima male sise

или онај најцрњи комбо, дебела риба с никаквим сисама...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.