Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novosađanke kukaju da ih niko neće!  (Pročitano 13893 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Opet oni fejk tekstovi iz Telegrafa... Smile

BTW. Ne kaze se bzvz rdjavom kurcu svaka dlaka smeta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Srbijanke iz nekog razloga padaju na Crnogorce. To sam primetio i to je zabrinjavajuce.

Inace evo jednog zenskog komentara sa B92:

"Srbi su generalano izuzetno pasivni i ogorceni muskarci. Ne desava se tako cesto sa ti neko pridje u vecerenjem izlasku, a kamoli u kaficu preko dana. Totalno su nesposobni da nacine prvi korak, a obozavaju da izigravaju velicinu. Vredjaju zene - svaka koja ima seks je kurva, primecuju svaku manu - jednom sedim sa drugom i prolazi devojka koja vrhunski izgleda, a drug kaze: "Ima celulit i jake butine." Ne znaju sami ni da vezu pertle, a u seksu su losi. Bas losi. Nezanimljivi, lenji, sebicni, svrse za minut. Sve u svemu, nikad se ponovo ne bih vracala na Srbe. Ovo je moje i iskustvo mojih drugarica."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
te sto ''padaju na crnogorce'' ne bih dirao ni stapom izdaleka.

plus, meni treba bar dva i po minuta da strcnem.
Ha! Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Srbijanke iz nekog razloga padaju na Crnogorce. To sam primetio i to je zabrinjavajuce.

Prvo "crnogoraca" ima 300 hiljada aj da računamo,iako je su veća polovina od toga Srbi,a Srpkinja(ne Srbijanki,Srbijanke ne postoje) ima nekoliko miliona  Smile

Tako da batalite te generalizacije
« Poslednja izmena: 28. Sep 2015, 13:24:14 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Jedini razlog je visina...

A onda progovore...  Smile

I to ne padaju na Bokelje i primorce, vec na one muflone iz Niksica... i to su upravo one koje je Hunabe spomenuo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0

Prvo "crnogoraca" ima 300 hiljada aj da računamo,iako je su veća polovina od toga Srbi,a Srpkinja(ne Srbijanki,Srbijanke ne postoje) ima nekoliko miliona  Smile

Tako da batalite te generalizacije

Pa nisam reko da su sve za Crnogorce, to je naravno nemoguce.  Smile Neverovatno je ali oni kad dodju ovde (studiraju ili sta vec) menjaju devojke koje nekako padnu na onaj njihov polu-retardirani humor, a mozda im se i akcenat dopadne jebem li ga.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pa kažem ti vrlo je to mali procenat i da su sve,a nisu,a što se tiče njih...ne znam ja sam se družio sa momcima iz cg na faksu pa nisam objektivan,ok momci,pogotovo ovi sa severa,što kaže ona od Nikšića pa gore,oni čak nemaju onaj odvratni crnogorski naglasak koji imaju ovi sa juga tako da,ne vidim razliku izmedju mene i njega recimo u očima neke devojke...mislim ne volim te generalizacije,moj komšija ima ženu Dalmatinku sjajna žena,sestra od mog dobrog druga udata za Holandjanina vrlo pristojan dečko...šta znam,dok god nije druge rase ili vere meni to nije ništa frapantno...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
Jedini razlog je visina...

A onda progovore...  Smile

isto je i kad one zinu. ne zna coek da li da se smeje ili place.
ali moraju biti takve tamo sa njima.
evolucija je cinjenica, darvin nije morao da ide do galapagosa.
mogao je samo u crnu goru na kratko da svrati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 45.0.2454.84
Povraca mi se od brada, hipsterskih naocara i uzanih pantalona do iznad cuklja, a dole cipelice sa djonovima u boji i slicna sranja. Povraca mi se od belih majica na siroke bretele sa velikim izrezom oko ruku pa im se vide bradavice i tetovaze. Povraca mi se od o rijanih nogu koje se briju jednom u mesec dana pa su im noge kao smirgla a kad se priblizis sve urasle dlake i rane i smirgla. Isto i za grudi.. brijemo grudi jer je to tako kul.. volimo crne ostre dlake duzine 3 milimetra jer nas depilacija boli ili nas mrzi da se brijemo. Povraca mi se od fensi slusalica oko vrata i pusenja lule i cvetnih kosulja zakopcanih do grla i odela sa preuskim ramenima koje ne mogu da zakopcaju napred. I tako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
ti bas mnogo povracas onda..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.