Ulaganje u masinstvo, grdjevinu... to su zapostavljene grane kod nas. Imamo ogroman potencijal. Ja imam masinsku proizvodnju na CNC masinama i znam koliko ljudima smetaju zackoljice oko uvoza, izvoza vize i ostale zajebancje. Treba ulagati u malu privredu i to ce se visestruko vratiti. Svaka drzava sveta zavisi od male privrede i privatnika i preduzetnika....kada to bude u redu nece se narod ni interesovati za politiku
Braco Srbi, hvala Bogu da sam nasao ovo mesto na internetu koji je zatorvan globalistickim sranjima, vi ste prava oaza.
Dakle imam mnogo toga sa vama da pricam, ali prosto ne znam sta cu pre. Da pocnem sa ovim sto me mnogo muci.
Necu da pricam o tome da se treba boriti za Srpsku Krajinu, Kosovo i protiv Haga, pricacu o dodatnim stvarima
Dakle sta bih ja uradio kad bih dosao na vlast: 1.zabranio bih sve crkve sem Pravoslavne, ko nije Pravoslavan i ne treba da bude u Srbiji 2.dok nam ne vrate Srpsku Krajinu, sa Hrvatima bi uveo najtvrdji vizni rezim, ako ni to ne bi dalo rezultata onda bi trebalo potpuno zatvoriti granicu za sve prelaze izmedju Srbije i njih i sagraditi zid od 5 metara duz cele granice sa Hrvatskom. 3.ukoliko EU ne prihvati Radikalsku vlast ili slicnu, treba pod hitno prekinuti sve diplomatske odnose sa svim zemljama EU i amerikom, i svim drugim koje budu bile protiv nas. 4.Strancima treba ukinuti sva prava kod nas, kako bi dobrovoljno napustili Srbiju, za njih ovde nema mesta. 5.Treba uvesti zakon takav da sve Srbe u inostranstvu obavezuje da odredjeni % prihoda daju Srbiji, znaci to pod obavezno tako se i siptari finansiraju i lobiraju u svetu, sto bi mi bili gluplji od njih. A ako slucajno se nadju i neki koji to ne bi radili, odmah im treba oduzeti pasos, zabraniti ulazak u Srbiju i konfiskovati im svu imovinu u Srbiji. Takvi nam netrebaju! 6.JAT odmah treba da prestane da leti u zemlje EU, a pod hitno treba da uvede letove za Bagdag, Teheran, Pjong Peng, Peking, Havanu i ostale prijateljske gradove i zemlje 7.Sve strane lance maloprodaje(Metro,Vero,interex...) treba uceniti i nabiti im porez od 70%, a merkator treba odmah proterati a u trzni centar useliti sve one prodavce sa bulevara koji su prestali da rade zbog njega i ove izdajnicke vlasti. 8.Mek donalds treba isto proterati a na njegovo mesto da se prodaju Srpski specijaliteti, koji ce nam moj ta amercika zatrovana hrana 9.Slobodanu Milosevicu treba podici spomenik u centru grada sto veci to bolje. 10.Treba da se zabrane sve politicke stranke koje propagiraju lose po srbiju (ds,ldp,spo i slicne) kako bi se osigurali da nikad nece vise doci na vlast 11.cim dodjemo na vlast izborni cenzus treba podici na 10 ili cak 20% kako bi bili sigurni da nikakve nove politicke stranke ne dodju na vlast 12.pod hitno treba oterati sve strane banke i strane investitore koji su dosli u srbiju od 2000-te godine, oni nam ne trebaju, nista dobro nisu doneli i samo eksploatisu nasu radnu snagu. 13.zabraniti hrvatsku muziku da se pusta na tv i u klubovima/kaficima (ko pusti odmah ga treba hapsiti)> 14.strance koji bi i pored ukidanja svih prava ostali u zemlji,ljude iz mesovitih brakova (jugoslovene kako se nazivaju) treba ih poslati da zive na granici sa Kosovom i jugu Srbije oko Preseva 15.treba zabraniti uvoz polovnih automobila, a na nove automobile staviti dazbine od preko 200% kako bi motivisali te koji hoce da kupe strano djubre, da kupuju domacu zastavu, kako drugacije obnoviti tu fabriku.
Ima jos toga, nego za pocetak kako vam se ovo svidja i sta bi ste vi od ovih predloga voleli da se dese a koji da se ne dese
Ulaganje u masinstvo, grdjevinu... to su zapostavljene grane kod nas. Imamo ogroman potencijal. Ja imam masinsku proizvodnju na CNC masinama i znam koliko ljudima smetaju zackoljice oko uvoza, izvoza vize i ostale zajebancje. Treba ulagati u malu privredu i to ce se visestruko vratiti. Svaka drzava sveta zavisi od male privrede i privatnika i preduzetnika....kada to bude u redu nece se narod ni interesovati za politiku
slazem se sa tobom u potpunosti ali sta ces sa gradskim porodicama ne mogu moji da uselele masinu u spavacu sobu a da spavaju u kadi i na balkonu
slusaj prijatelju sve ostalo sto si rekao i mogu da podnesem ali ono za zastavu stvarno nemogu.zastava je jedno veeeeeliko sraaaanje koje je trebalo da prestane sa radom jos pre 10 godina ukoliko nisu mogli da smisle neke bolje automobile.uvezao sam iz nemacke rekorda (opel) starog 23 godine koji izgleda kao da je tek izasao iz fabrike i to me je izasao oko 1600 evra sa sve papirima a ti meni pricas da treba ta platim budjavog yuga 7000 evra i da ga opravljam svakih mesec dana ( po 1000-2000 dinara ),a mom rekordu nista nije crklo vec 3 godine i jedino sam mu menjao ulje i to koristim valvoline a ne budjavu modricu i zato te molim da prestanes sa tim ``kupujmo domace`` sranjem
takodje muziku nemoj da delis na hrvatsku,albansku,srpsku...-postoji samo dobra ili losa muzika