Re: Forumasi spasite srbiju « Odgovor #201 , : Juce u 22:58:58 »
hvala ludusername
predlog za bolje sutra je da nadjete neki posao i crncite po ceo dan za neku bednu platu jer nista bolje i necete naci u ovoj srbiji-osim ako ne kradete i ne dilujete drogu.u tom slucaju za 2 godine vozicete neka dobra kola ako vas za to vreme ne navataju panduri a onda cete poceti i sami da se drogirate i za nekih 5-10 godina cete umreti od prekomerne doze.
ja sam kao i 90 % srba odabrao ovo prvo da radim ko konj i malo zaradjujem (beograd ne racunam jer svi mi radimo da bi se oni provodili),a vi kako hocete.pozdrav
anea ugusila si slobodu govora pod zastavom spama ivane znam da je tesko ako ti kazem da ce biti bolje nece pa te necu ni tesiti ako od milion stvari koje radis bar jednu volis budi srecan e to moj predlog ti je da obavezno za dvadeset godina kad nakrckas radnog staza kupis neke akcije(na osnovu godina radnog staza ne treba kes) ili da ti to sad urade majka ili otac baba ili deda ko zna mozda neka od ovih nasih firmi pod strancem jos i uspe jedan moj komsija je kupio hemofarm pre pet god sad vrede pet puta vise
treba biti dovoljno pametan a i lud pa reskirati i uraditi nesto tako kao tvoj komsija,a treba imati i malo kesa. zadovoljan sam ovim sto imam.jos sam mlad i imam vremena za sve.zivim za muziku , devojke , provod - a sve ostalo ce doci samo po sebi.