Ako bilo ko ima neki normalan predlog kako da se poboljsa bilo koja grana drustva drzave politike bilo cega sporta nek iznese ali bas ozbiljno i koncizno svoj predlog zatim nek sledeci forumas ili forumasica taj predlog dopuni predlozi izmene doda svoju ideju dok se na kraju svi ne slozimo da je to pravi predlog i onda ga zvanicno svako od nas objavi gde god moz tv novine internet oglasna tabla u zgradi nek se dere sa svog prozora balkona prenosi kao narodno predanje nek mu to gusla neko nek pise pisma ne znam sta vec zato ako hocete spasite bilo sta ili bilo koga ovo vam je prava prilika znaci ako ima pravnika nek obavezno pogledaju svaki predlog nek pomaze da bude bas u obliku predloga zakona ekonomisti takodje i svi koji nesto znaju imaju podatke nek se ukljuce i svakom dobronamernom predlagacu pomogne molim va sda ne promovisite tudje programe programe stranaka politicke partije i licnosti znaci bilo sta u cemu forumasi mogu da pomognu ako se koristite literaturom obavezno navedite izvor
Vrlo dobar predlog. Evo ja, recimo kroz koji mesec formiram svoju stranku, jer je zakon takav da to i nije tako tesko. Moj stav jeste da bi mi, 'mali' i 'obicni' ljudi trebali da prevazidjemo stranacku pripadnost ovih drugih i da se organizujemo, i da, recimo, svi zajedno ocistimo kraj od djubreta, kojeg ima sve vise i vise, a ne da se pravimo strucnjaci za Kosovo, pitanje Ustava ili spoljnu politiku. Mislim da mi mozemo dosta da ucinimo, i zato ajde, sada ce lepo vreme, pa da ocistimo svoje dvoriste, ulicu,... A nakon toga da organizujemo sportski turnir, a da sve pare idu u dobrotvorne svrhe. Zar je to toliko tesko...? P.S. A ono za stranku... Trebaju mi ljudi koji zele time da se bave, cisto iz hobija, pa neka mi salju privatnu poruku.(nadam se da ne krsim pravila) ...Literatura koju sam koristio nije u pisanom obliku, vec je to svaki dan kada prodjem pored punih kontejnera...
ok ovaj predlog ocistiti kraj od djubreta je dobar ali treba ga konkretizovati da li bi to bio predlog za gradsku skupstinu da donese propis tipa jebacemo vam ... ako ne pocnete da uklonite djubre ili mozda na republickom nivou u odseku za odrzavanje zivotne sredine ili za pocetak ovde na bureku ili kao sto sam rekao oglasiti i prozivati krajeve ulice stanare zgrada koji ne odrzavaju svoj deo
pa svejedno je. Ja mislim da grad takve predloge ne bi ni slusao, nego da se organizuju manje ili vece grupe gradjana koje su spremne to da rade i onda na lokalnom nivou da se cisti. Onda bi taj 'pokret' verovatno se povecavao, i verovatno bismo dobili i podrsku grada i medija.