Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 12:30:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Forumasi spasite srbiju  (Pročitano 25022 puta)
02. Mar 2006, 23:32:54
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
Ako bilo ko ima neki normalan predlog kako da se poboljsa bilo koja grana drustva drzave politike bilo cega sporta nek iznese ali bas ozbiljno i koncizno svoj predlog zatim nek sledeci forumas ili forumasica taj predlog dopuni predlozi izmene doda svoju ideju dok se na kraju svi ne slozimo da je to pravi predlog i onda ga zvanicno svako od nas objavi gde god moz tv novine internet oglasna tabla u zgradi nek se dere sa svog prozora balkona prenosi kao narodno predanje nek mu to gusla neko nek pise pisma ne znam sta vec zato ako hocete spasite bilo sta ili bilo koga ovo vam je prava prilika znaci ako ima pravnika nek obavezno pogledaju svaki predlog nek pomaze da bude bas u obliku predloga zakona ekonomisti takodje i svi koji nesto znaju imaju podatke nek se ukljuce i svakom dobronamernom predlagacu pomogne molim va sda ne promovisite tudje programe programe stranaka politicke partije i licnosti znaci bilo sta u cemu forumasi mogu da pomognu ako se koristite literaturom obavezno navedite izvor
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrlo dobar predlog. Evo ja, recimo kroz koji mesec formiram svoju stranku, jer je zakon takav da to i nije tako tesko.
Moj stav jeste da bi mi, 'mali' i 'obicni' ljudi trebali da prevazidjemo stranacku pripadnost ovih drugih i da se organizujemo, i da, recimo, svi zajedno ocistimo kraj od djubreta, kojeg ima sve vise i vise, a ne da se pravimo strucnjaci za Kosovo, pitanje Ustava ili spoljnu politiku. Mislim da mi mozemo dosta da ucinimo, i zato ajde, sada ce lepo vreme, pa da ocistimo svoje dvoriste, ulicu,... A nakon toga da organizujemo sportski turnir, a da sve pare idu u dobrotvorne svrhe. Zar je to toliko tesko...?
P.S. A ono za stranku... Trebaju mi ljudi koji zele time da se bave, cisto iz hobija, pa neka mi salju privatnu poruku.(nadam se da ne krsim pravila) Smile   ...Literatura koju sam koristio nije u pisanom obliku, vec je to svaki dan kada prodjem pored punih kontejnera...
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 3230
Jos kad bi doticni stavio negde tacku, mozda bi ga bolje razumeli..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
ok ovaj predlog ocistiti kraj od djubreta je dobar ali treba ga konkretizovati da li bi to bio predlog za gradsku skupstinu da donese propis tipa jebacemo vam ... ako ne pocnete da uklonite djubre ili mozda na republickom nivou u odseku za odrzavanje zivotne sredine ili za pocetak ovde na bureku ili kao sto sam rekao oglasiti i prozivati krajeve ulice stanare zgrada koji ne odrzavaju svoj deo
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile pa svejedno je. Ja mislim da grad takve predloge ne bi ni slusao, nego da se organizuju manje ili vece grupe gradjana koje su spremne to da rade i onda na lokalnom nivou da se cisti. Onda bi taj 'pokret' verovatno se povecavao, i verovatno bismo dobili i podrsku grada i medija.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
onda treba istampati plakate podeliti flajere tipa ocistie beograd i to u najugrozenijim podrucijima i onda videti da li to daje rezultate
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam apsolutno za. Kad, gde, kako? Ovo je odlicna ideja, polako da pocnemo organizaciju i krecemo. Ako jos neko zeli, ajde da uradimo nesto pametno.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
ok svaki forumas u svom kraju nek ustanovi krizna podrucja pa nek nam javi
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Formiramo Krizni stab u okviru Burek Foruma. Pa ako ja smem da budem sef tog staba Smile

Aj napravi posebnu temu tipa 'zivotna sredina' ili 'krizni stab' ili tako nesto posto mi se cini da smo samo mi posetioci ove teme.
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
ma sve jedno sacekajmo par dana da tema zazivi ako ne gasimo je i vrsimo preorentaciju
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 12:30:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.