Svi na TV-u kenjaju da je ovo poljoprivredna zemlja a uvozimo paradajz u sre sezone mora da se uedu opasne carine na uvoz povrca kao prvo.
Ovo je bez veze. Pre svega treba da se stimulise proizvodnja na neki drugi nacin a ne tako sto ce se zabraniti konkurencija. Poznajuci mentalitet, kada ima monopol, tesko ce se ljudi opredeliti za unapredjivanje svoje proizvodnje. Vec ce imati stav ovo je dovoljno i tu je kraj napretka
Pa pazi, sigurno ne bismo odmah pretendovali na vlast, vec bi to bio jedan nizi stupanj organizacije dok ne pridobijemo odredjen broj ljudi koji bi nam pruzali stalnu podrsku. E tek onda bismo krenuli u neku temeljniju izradu programa partije(stranke) i nasih stavova. Sta je jos bitno. Da ne budemo priklonjeni ni jednoj od velikih stranaka (DSS,SRS,DS) vec da imamo da ponudimo nesto novo. Ja mislim da je najbolje da pozovemo konacno ove zavadjene (juce kad se nisu poklali na Pinku) da konacno pocnu da misle na narod, a ne da, kada ne znaju sta da rade, pricaju ko je kol'ko pokrao i tako dalje. S obzirom da je nemoguce da se nasi clanovi oko svega sloze(clanovi nase stranke), taj problem bismo resavali na Skupstini stranke, odnosno na sednicama Glavnog odbora, a sve bi se svodilo na kompromis(tipa: ja se slozim sa tobom da treba sprovesti privatizaciju(onako kako ti mislis da je dobro), ali ti se slozis samnom da se za Kosovo moramo da borimo svim mogucim sredstvima,itd.)