Врло глупо ми звучи и не могу се сложити да ако се женка нађе сама на улици у 03 сата после поноћи, да може да јој ради ко шта хоће, тј. да она тим чином изазива тамо неког "манијака".
Не могу се сложити ни са овим:
Citat
mislim kad neka clanica na temi Sta trenutno nosite kaze: "Gacice i grudnjak, hihi" (pri tome ne mislim na alex), nije li to direktan povod za nekog "manijaka" i onda kad joj posalje PP sardzaja kakvog mozemo zamislit, ona ce se zaliti...e pa za to nemam razumijevanja
Због чега је то "direktan povod za nekog "manijaka"" Значи не сме да седи у чему већ седи да неби дала повод неком "манијаку".
Па, ако је неко манијак за њега може бити повод за атак и одлазак у пекару.
Ајде да видимо одговоре на теми "Sta mislite o sexu za jednu noc" и идемо да присилимо на љубав сваку која каже да је секс за једну ноћ ОК.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 19:28:36 od Davidovac »
A, ja cu tebe da pitam... da li ti apsolutno, sigurno, 100% znas da je tako bilo kao sto su ti rekle? Meni ove price zvuce zaista fantasticno.... ali... zaista....
Mislim... sto se tice jedne price, culi smo obe strane i izgleda da nije sve onako kako na prvu loptu izgleda... I def. istina je negde izmedju...
Sto se tice drugih prica, ocigledno necemo cuti drugu stranu, tako da... hajde da ga spalimo i verujemo apsolutno svakome...
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 19:32:19 od Anea »
Моје виђење ствари...жена сама на улици у 3 ујутру. Не мора да значи да изазива, (можда стиже са пута, пукла јој гума, шта год), али сигурно ризикује.
У суштини, мислим да су обоје претерали у својој игри, а највише јер су у своју игру увукли и све нас. И сад, уместо да се дружимо на лепшим темама, ми губимо време овде!
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
A, ja cu tebe da pitam... da li ti apsolutno, sigurno, 100% znas da je tako bilo kao sto su ti rekle? Meni ove price zvuce zaista fantasticno.... ali... zaista....
Претпостављам да је мени упућено.
Уопште не улазим у истинитост приче. Без обзира на ту причу, овде смо чули како женка не сме, у неко доба ноћи, сама да шета улицом, да не сме у својој кући да седи у "гаћама и брусхалтеру", да ако дате некоме свој бр. телефона тај има право да вас малтретира, да ако сте са неким били у вези тај "има право на вас" до краја живота..........
Са тим се не могу сложити.
Ове приче су мени, само, послужиле као повод за ћаскање на ову тему, али их нисам у старту оквалификовао ни као истините, али ни као неистините.
Пошао сам са становишта да није немогуће.
Одувек ми је сметао начин како се људи опходе према силованој женки - почев од околине, па преко судства .......... Увек се креће од претпоставке да је она њега изазвала тако да жртву доведу у ситуацију да доказује своју невиност.
Врло глупо ми звучи и не могу се сложити да ако се женка нађе сама на улици у 03 сата после поноћи, да може да јој ради ко шта хоће, тј. да она тим чином изазива тамо неког "манијака".
Не могу се сложити ни са овим:
Citat
mislim kad neka clanica na temi Sta trenutno nosite kaze: "Gacice i grudnjak, hihi" (pri tome ne mislim na alex), nije li to direktan povod za nekog "manijaka" i onda kad joj posalje PP sardzaja kakvog mozemo zamislit, ona ce se zaliti...e pa za to nemam razumijevanja
Због чега је то "direktan povod za nekog "manijaka"" Значи не сме да седи у чему већ седи да неби дала повод неком "манијаку"
nek ona sjedi gola ako hoce, a zar to mora napisati? i nemoj mi reci da ako netko napise ovo ne zeli svjesno privuci paznju
Давидовац, овако ја гледам на ствар: ако дама дође у ноћни клуб оскудно обучена, не мора да значи да је дошла по секс, али ризикује да неки напаљени мушкарац то помисли. Жртве силовања...отвори тему, сјајна идеја.
Постоји само један проблем овде...ко је жртва? Рекла бих да су обоје у исто време и предатори и жртве свог неразумног понашања.
То што му је дала број телефона, било је непромишљено. Он је то могао да злоуотреби или не. Самим тим што му је пружила могућност да је узнемирава, не значи да је то прижељкивала.