Па, наравно да свако одговара за своје поступке... и ја сам давала свој број мобилног... једна особа има чак и моју адресу... али, то су све особе којима верујем и знам да неће то злоупотребљавати.
Ако му је она дала број након свих ових приватних порука, то значи да јој тада нису сметале.
А о њеном моралу довољно говори чињеница да на форуму цитира приватне поруке које су јој други слали... прво, уопште није у реду износити јавно нешто што је написано у приватној поруци, а друго, није у реду приказивати само примљене приватне поруке, јер ће се тако знати само једна страна приче и све што је написано у поруци се може лако извући из контекста.
Мислим да је неукусно полемисати о нечијем моралу.
Може женка да буде каква год хоће, али, ако не жели са неким да се дружи тај неко нема права да је малтретира на било који начин или мислите да сви ваши бивши имају право да вам раде шта год хоће.
Poenta je u tome da se problemi resavaju tako sto se uradi nesto konkretno... Ne branim SmileNS, rekoh opet... mrzelo me je da pisem tada, ali evo sad pisem na sledecoj strani.. izjava kako se niko sem jedne osobe nije zalio je nonsens.. tacno je da je samo jedna osoba od toga pravila skandal.. ali zalilo se vise devojaka sa foruma, neke su i na pozicijama... dakle, on je to radio (niko se nakon moje opomene nije javljao da i dalje ima problem)... kako je do problema doslo zaista ne znam, to su zakulisne radnje o kojima se ocigledno ne zna dovoljno.. nisam u njih upleten = ne zanimaju me. Ako bilo ko ima vase kontakte, to je vasa krivica.. zato sto ste mu ih dali.. ili ste ih dali nekom kome nije trebalo verovati... ili ste ih ostavili dostupnim gde nije trebalo.. ili... etc...
Ako neko hoce da uradi nesto konkretno, i sud kaze da za to ima osnova, imace svu nasu podrsku, bez obzira na to ko je u pitanju.. ako hoce nesto protiv mene, takodje... ali ove price u kojima treba svi da sazaljevamo neciju sudbinu.. a da pritom taj neko nije ni maloletan ni malouman pa da se kaze da ne zna sta radi... nemam za to zeludac...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!