Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:25:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Forum "manijaci"  (Pročitano 30514 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da. Najbolje je patetisati u nedostatku argumenata...e, koji smaraci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Svi mi placamo za pogresne procene koje smo napravili.. neki nepravedno mnogo... neki nepravedno malo... neki pre.. neki kasnije..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sad,citajuci,sta neke osobe pisu,osim naravno spamera,sticajem okolnosti,minimum jednom nedeljno gledam u grob jedne cure na smederevskom groblju,bog da joj dusu prosti,nazalost,incident se desio prosle godine,u jednom beogradskom naselju,net ljubav,jbt,zar nas to na nesto ne upozorava,izvinjavam se,ali ja ovu temu shvatam ozbiljnom,neko se podsmeva,u redu,nije imao takvih susreta,ali sta ako ima,ne daj boze,sta onda?
da ne tupim vise
svakome je potrebna pomoc,zato,pomozite,ne sprdajte se nekim ljudima koji pomoc ocekuju Smile
karanfil nije grobno cvece,to je priroda,gledate mnogo filmove,zivot je realnost

Ne patetetishem vec Vas gledam kako se smejete...

A, Smracha ima...

Precutaliste ili ste se smejali zrtvi, ili mislite da Slavko lazhe Smile

Sad odoh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
e pa najgore je sto do pojave nekih clanova uopce nije bilo problema...nikakvih

branila sam vas jer nije ugodno dobivati takve poruke, ali sta je sad previse je previse

mozda je on i prije ljudima slao pp-e, ali mislim da svaka inteligentna zena zna napisat  ne, dovidjenja, ne zanima me

i one tri clanice koje se najvsie bune su bile najaktivnije na temi S kim s foruma bisteproveli burnu noc? iako niste skoro nikoga znale jer ste bile nove na forumu.postovi su bili blago receno odrvatni, nisam mislila da zenske osobe mogu izjavljivat takve stvari.. a opomenule su vas i Anea i Pahuljica , no ocigledno opomene vrijede samo u jednom smjeru Smile

i vidi vraga, nakon 2 tjedna se odjednom tu zalite jer je netko odreagirao onako kako vama ne pase...savjetujem da malo procitate sta ste pisale pa cete vidjeti uzrocno-posljedicni slijed dogadjaja Smiley
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 16:28:20 od nela_1601 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ne patetetishem vec Vas gledam kako se smejete...

A, Smracha ima...

Precutaliste ili ste se smejali zrtvi, ili mislite da Slavko lazhe Smile

Sad odoh.
To sto ti ides, ne znaci da ces biti uskracena za odgovor..

Niko se ovde nije smejao bilo kojoj zrtvi...pricas gluposti (blago receno)

Da, patetises...pokusavas svoju glupost da sakrijes iza te zrtve. Samim tim, podsmevas joj se vise nego bilo ko drugi ovde.

Znas...postoji jedna izreka..."ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se olupaju"...

Sad, ti navali...igraj se. Daj svoj broj telefona nepoznatim ljudima, flertuj, salji lascivne slike...procackaj malo mecku.

Samo, prestanite izigravati ucveljene udovice, zato sto niste nimalo naivne, kakvim se predstavljate...

Da, koji smaraci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
U pravu si nela, mada ja i dalje mislim da je smile perv, i ja sam dobila od njega 4 ppa bez ikakvog povoda, sa slicicama i recenicama koje su meni bile neukusne samim tim sto znam da ima dete a i zenu pretpostavljam. Na prvi pp sam mu odgovorila jer je zvucao kao prijateljsko obracanje, vec na drugu nisam jer sam shvatila gdje to vodi. Nas dvoje nismo imali nikakvu konverzaciju prije toga, tek toliko da neko ne pomisli da sam ga ja izazvala. Pretpostavljam da mu se masta rasplinula kad je vidio da nekome odgovara to ponasanje, pa ne mogu ni njega kriviti. Mislim da je krajnje licemjerno njega optuzivati da je manijak, kad mu je ta osoba dopustila da se tako ponasa i cak svojim postupcima ga navela da je to ok. A sve se cini da je tako bilo.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Upravo to, ne zelim nikoga tu braniti. I ja sam dobila PP, ali sam mu dala do znanja da mi se ne obraca vise i sasjekla to u korijenu. Bitno je kakav stav zazuzmes prema takvim stvarima. Ako ti to ne zelis, neces si to dopustit.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Jebote ,a ja trazio da se ova tema otkljuca Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
True.. oni koji su se najvise zalili su ujedno i oni koji su u to vreme pravili najvise problema...
Eto taj konkretan problem sa SmileNS ... zbog toga sto se trudimo da ispostujemo obe strane, mi nekog branimo?
On je zasticena vrsta jer je prijatelj foruma? Kakve to jebene veze ima? Pa nije mi iz oka izasao pa da bude nedodirljiv...
Postoji samo jedna stvar koja se zove staz i poverenje... a ja iako nemam nikakav posebno dobar odnos sa njim, u njegove reci vise verujem nego u reci nekog ko je od kad je dosao, neodvojivi deo svih rasprava i problema.. i neko ko svako suprotno misljenje docekuje sa pokusajem da uputi uvredu...
Ok Smile startuje devojke na forumu... nije ni prvi ni poslednji koji to radi.. ako je to zaista toliki problem, mozete se zaliti... nekoliko devojaka je reklo da je toga bilo i niko od toga nije pravio problem, verovatno zato sto znaju da se ponasaju u takvim situacijama...
U ostalom, decko je dobio vise upozorenja i nakon toga se niko na njega nije zalio...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
bože, bože...  Smile
(ytp, ne zovem tebe, ne javljaj se sad na ovo  Smile )

ne mogu da verujem da se ovde raspravlja o ovakvim stvarima, neko je nekom slao nekakve poruke i sad se tužakamo zbog toga....
zaboga, ovo je VIRTUELNA komunikacija  Smile
za one koji ne znaju šta tačno znači virtuelno - nestvarno, prividno, subjektivno...
to subjektivno stvara problem. ljudi se užive u sve to, doživljavaju kao stvarnu komunikaciju, realan kontakt. a nije tako.

da bi nekog za nešto optuživao, treba prvo oči da mu vidiš, da stvarno komuniciraš sa njim. do toga ne može doći bez tvog pristanka, nikako...

i ne optužujte modove za vaš lični fijasko, to je kao kad bi kupio male cipele, i kriv ti je prodavac što te žuljaju....

p.s. ne znam šta to meni fali, da ja nikad nisam dobila ni jedan pp od smileNS-a, niti njemu sličnih...  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:25:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.