Evo i ja da se javim,verovatno to puno njih i očekivaju !
Mene ovde puno njih u glavnom poznaju i znaju kakav sam,da obožavam druženje,šalu i sl. Razmislite malo,mene još niko do sad sem jedne osobe nije nikome prijavljivao i žalio se na mene! Postoje ljudi,sa kojima pričaš,zezaš se i misliš da je sve to jedna šala,kad skontaš da ta šala prelazi granice i jedan odbije drugog,jer vidi da više nema šale i želi nešto više a to ne uspe,počne da pravi skandale i pp razgovore šalje u javnost od ljubomore,besa i zbog toga što nije ostvario ono što želi!!! Jeste,ja jesam slao,eto nek sad svi znaju i pročitaju,slao sam slike cveća,čokolada i sl. meni dragim osobama,jel te slike odma mora da znače da želim SEX i sl? i opet kažem i kad sam slao takve slike,NIKO me nije prijavio modovima!!!! DRUGO: Ja pp koje sam dobijao neću citirati u stavljati ih u javnost,jer nisam takav!!! A moje pp koje sam ja slao,cveće i sl. (ljubim te i sl) su samo bili odgovori na : ( neka se ne ljute modovi i admini )!! (šta bi ti sad radila,vlažna sam,koliko bi me puta dnevno jeb .. i još mnogo gorih)!!! Ja nisam nikome takvim rečima odgovarao!!!! A to što je neko razočaran što nije uspeo da dobije ono što želi,to nije moja briga!!!
Nadam se da ste sad svi zadovoljni? I molio bi ostatak ekipe da mene više ne spominju u ovoj temi jer tema nije SmileNS manijak Hvala
Nikad me niko nije virtuelno maltretirao, ne racunam occasional rasprave na nekim temama, tu sam stvarno susrela nekoliko njih kojima je potrebna strucna pomoc
veoma je glupo pricati na ovu temu a ne znati sve cinjenice ja sad mogu da nagadjam sta je ko kome slao ali ne mogu da budem siguran...... tako da je najbolje da se zakljuca ova tema prestala je da ima smisao
Не бих да се постављам на било чију страну, али, неке тезе нису на месту.
Видим много критика на рачун некога ко је свој број телефона дао другој особи - у стилу "сама си тражила".
Замислите двоје који су у вези и након извесног времена раскину. Ко даје за право било коме, из те везе, да након раскида малтретира другу страну.
Ако је неко у одређеном тренутку желео пријатељство са неким, дао свој бр. телефона, схватио да та особа не заслужује пажњу и не жели више да се види или чује са њим, то не значи да треба да почне малтретирање.
Никоме од нас не би било пријатно да нас малтретира (ПП-ом, телефоном, на било који начин) особа са којом смо некада били у вези, пријатељским односима, а са којом, више, не желимо да имамо било какву везу.
Postoji velika razlika izmedju odnosa u kome te "zlostavlja" neko koga poznajes iz ovakve ili onakve price... i kada te zlostavlja neko kome si, dala sve podatke na tanjiru, iako apsolutno nikakvu predstavu nemas ko je... Kako rekoh danas vec.. Svi mi placamo za pogresne procene koje smo napravili.. neki nepravedno mnogo... neki nepravedno malo... neki pre.. neki kasnije.. U ostalom.. postoji jedna jako bitna stvar... ako neko ima realan problem treba da uradi nesto po tom pitanju.. pricanje i kukanje nece nista da promeni... a SUP zaista ima razumevanja za uznemiravanja (barem za Beograd mogu da kazem)...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!