Koiristim svoje pravo da ignorisem privatne poruke, osim kad smatram da zelim komunikaciju koja meni odgovara.
Bravo... Upravo tako...
Citat
Dobro, tu si u pravu...ali ako je neko uleteo ovde slučajno, bez iskustva sa forumima...onda može gadno da se zezne. U pravu si za "NE!"- rešilo je problem, što opet ne znači da sa nekom drugom osobom neće da se ponovi ista situacija.
Šta onda administratori kažu?
Administratori kazu obema stranam: "Odstupi!" Mi vam dajemo igraliste za vase igre, ali za vase ponasanje ne zelimo da snosimo odgovornost.
Citat
Скоро сам имао ситуацију да сам отворио неку тему (небитно коју и где) да би након 10-12 минута неко (ко је имао такву могућност) закључао/ла моју тему и отворио/ла исту такву тему.
Dala sam sebi mogucnost da postujem zelju svog prijatelja. Ti si morao da pravis farsu od svega toga... i dalje je pravis
davidovac a o kojoj osobi se radi? da li mislimo na istu osobu
naravno radi se o Anei simpatichno devojche, samo malo voli da zeza e, a jel zna neko ko peva onu pesmu 'Anea', radi se o domacoj grupi, pesma je bila popularna tamo negde krajem 80-ih?
Dala sam sebi mogucnost da postujem zelju svog prijatelja. Ti si morao da pravis farsu od svega toga... i dalje je pravis
То си ти била.
Ко би рекао.
Не могу да верујем да неко ко се понаша нормално "прави фарсу" а неки "званичник" себи дозволи да тог нормалног зајебава и подјебава под изговором "Dala sam sebi mogucnost da postujem zelju svog prijatelja" .......
Да није тужно било би смешно. Шта очекивати од "обичних смртника". Одакле креће нешто што аутор теме назва "форум манијаци".
Због ког пријатеља своје политичке неистомишљенике вређаш и називаш кромањонцима, или је и ово моја "фарса" ???
Одакле ти, после, право да другима "судиш" да их опомињеш и да им бришеш постове. По мени - то је "форум - манијаштво".
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 01:39:44 od Davidovac »