Dala sam sebi mogucnost da postujem zelju svog prijatelja. Ti si morao da pravis farsu od svega toga... i dalje je pravis
То си ти била.
Ко би рекао.
Не могу да верујем да неко ко се понаша нормално "прави фарсу" а неки "званичник" себи дозволи да тог нормалног зајебава и подјебава под изговором "Dala sam sebi mogucnost da postujem zelju svog prijatelja" .......
Да није тужно било би смешно. Шта очекивати од "обичних смртника". Одакле креће нешто што аутор теме назва "форум манијаци".
Због ког пријатеља своје политичке неистомишљенике вређаш и називаш кромањонцима, или је и ово моја "фарса" ???
Одакле ти, после, право да другима "судиш" да их опомињеш и да им бришеш постове. По мени - то је "форум - манијаштво".
Ja sam toj osobi rekla sta sam uradila jer mi je vazna. I zato sto znam kako razmislja. Ti mi nisi vazan, tako da tebi ne moram da se pravdam i odgovaram. SF je postupio kao diplomata, ali ocigledno tvoji apetiti tim potezom nisu zadovoljeni. Ja sam prihvatila tu odluku, ali je tebi i dalje trnu u oku... Odrasti vec jednom Mali Veseljace! I ne potezi to vise... to je ispod svakog nivoa...
Citat
opa-izroniše pravi manijaci ove noći na površinu! Bravo Davidovac!!!