Искрено, нисам имала било каквих већих проблема, сем пар приватних порука које бих пре назвала уврнутим него узнемирујућим.
e pa o ovome se i radi sta su to veci problemi, oni uznemirujuci? na internetu na forumu to bih volela da cujem ako neko moze da mi objasni, bila bih mu zahvalna...
pa sad,citajuci,sta neke osobe pisu,osim naravno spamera,sticajem okolnosti,minimum jednom nedeljno gledam u grob jedne cure na smederevskom groblju,bog da joj dusu prosti,nazalost,incident se desio prosle godine,u jednom beogradskom naselju,net ljubav,jbt,zar nas to na nesto ne upozorava,izvinjavam se,ali ja ovu temu shvatam ozbiljnom,neko se podsmeva,u redu,nije imao takvih susreta,ali sta ako ima,ne daj boze,sta onda? da ne tupim vise svakome je potrebna pomoc,zato,pomozite,ne sprdajte se nekim ljudima koji pomoc ocekuju karanfil nije grobno cvece,to je priroda,gledate mnogo filmove,zivot je realnost
sandra, takve stvari se dešavaju i u realnom životu. žao mi je te devojke, ali pitanje je kakav je tip bio za vreme (samo) internet komunikacije, i da li je tad moglo nešto da se vidi. generalno, mislim da smo za sve loše stvari koje nam se dešavaju, u velikom delu sami krivi. ne želim da osuđujem, niti da me pogrešno shvatite, ali ne kaže se za džabe "svako je krojač svoje sudbine". koliko si pametan, toliko će ti se i vratiti. jbg, nije nam svima isto pisano...