Далеко је он лошег возача, али су данас од возача направили људе који седну и возе...ресто обавља телеметрија и глупа правила.
Nikakav poseban vozac on nije. Zamisli ga da vozi Ferari ove godine...
A zamisli ti Hamiltona da vozi Ferari, kad ga vec stavljas na prvo mjesto... Alonso je najkompletniji vozac danasnjicei u to nema sumnje. I realno je da on ima 4 sampionske titule, a ne pominjani Fetel. Hamilton je mozda agresivniji vozac od Alonsa, ali danas opet kad pogledamo neke stvari... Agresivan mozes biti samo ako ti bolid dozvoli, a to Alonso nema vec godinam. Luis to ima danas i zato jeste takav kakav jeste. A sjeti se samo da je i Fetel znao da radi ovo sto je danas radio Hamilton. Znaci, na stranu danasnje obilazenje Vernjea, vise je stvar bolida nego vozaca.
Данас се не тражи агресивност код возача...како каже Ледени заиграо сам се са дугмићима и опа...значи тражи се фокус, агресивност је данаш коштала Хамилтона позиције, зато је Алонсо то искусно одрадио.
Mani se brate dugmica... Cinjenica je da su mnogo ograniceni, ali i te kako jos se moze pokazati kvalitet koji vozac posjeduje. Po tebi ispada da je do ove sezone Fetel znao pritiskati dugmice, a ove zaboravio. I slazem sa sa Dzejsonom daleko da je Fetel los vozac, samo nije kalibar od 4 titule.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2014, 17:05:57 od ShoneUG »
Zao mi sto ce ovaj uspijeh Ferarija da potraje samo mjesec dana. Jer ce ja msm u Belgiji da se pokazu sve slabosti. Ali hrabri danasnja strategija tima, ovako nisu imali muda par godina. Bar neki pomak.
Inace, juce oplakah kad vidjo ovo
« Poslednja izmena: 27. Jul 2014, 18:25:13 od ShoneUG »
Zao mi sto ce ovaj uspijeh Ferarija da potraje samo mjesec dana. Jer ce ja msm u Belgiji da se pokazu sve slabosti.
Mislim da ce Monza biti kriticnija od Belgije. U Belgiji ce ponovo moci da montiraju onaj poklopac motora koji ne pruza dovoljno hladjenje u toplijim uslovima i koji nisu koristili ovog vikenda. A on im donosi mnogo. U Monzi su sve sami pravci i sikane. Mehanicki grip i brzina na pravcima... a ni jedno od ta dva nemaju.