Lauda osudio Fetelovo ponasanje na stazi. Fittipaldi izjavio da je Fetel dobar vozac, a Alonso maestralan. Fernando je meni u rangu sa Sumijem, ako nije i bolji od njega.
Lauda osudio Fetelovo ponasanje na stazi. Fittipaldi izjavio da je Fetel dobar vozac, a Alonso maestralan. Fernando je meni u rangu sa Sumijem, ako nije i bolji od njega.
Штета за њега што је прешао у овај усрани Ферари који годинама назадује и не може да покаже свој таленат Алонсо.
Ode covjeku 5 smapionskih godina samo tako, zbog nesposobnosti Ferarija. Ali nadam se da ce sledece sezone konacno imati konkurentan bolid.
Не верујем. Следеће године ће бити конкуренти за титулу само Мерцедес и Ред Бул. Мекларен мења моторе и од њих тек 2016 треба очекивати у борби за титулу, а помиње се негде у подсвести прелазак Алонса у Мекларен али не мислим да ће пре 2016 прећи. Ако Ферари нешто не уради до 2016 има да се распадну кад оде Алонсо. Има у ранку Форс Индије да буду.
Cisto sumnjam da bi Ferari sebi to dozvolio, od ovoga losije ne moze. Tako da ja ocekujem neke promjene sledece sezone. Novi sef tima je imao vremena ove sezone da sagleda sve i da pocne pripreme za sledecu sezonu. A vidim da su doveli desetak inzinjera iz Red Bula i Mercedesa (iako Lauda rece da su glavni ostali).