Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 05:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - sezona 2013  (Pročitano 49772 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 7 Plus
Alonso je danas popodne imao zvanican twitter chat sa fanovima. Ako je suditi prema njegovim komentarima, sanse da ode su ravne nuli.

Ferrari ce morati ozbiljno da zapne sledece sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC 
Masa napisao na instagramu.

From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the victories and incredible moments experienced together. Thank you also to my wife and all of my family, to my fans and all my Sponsors. From each one of you I have always received a great support! Right now I want to push as hard as possible with Ferrari for the remaining 7 races. For next year, I want to find a team that can give me a competitive car to win many more races and challenge for the Championship which remains my greatest objective! Thank you all. Felipe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ode u red bull  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC 
F1 Srbija
Upravo potvrđena vest, Kimi Raikonen je potpisao jednogodišnji ugovor sa Ferarijem sa opcijom produženja za još jednu godinu. Ferari će iduće sezone, barem na papiru, imati najači tim, Alonso, Raikonen, Rori Birn, Džejms Elison, Pet Fraj. Očekuje nas jako zanimljiva sezona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.PNG
(390.42 KB, 509x441)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.8
mob
Apple iPhone 7
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2013&mm=09&dd=11&nav_id=752420

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

59377_154115644617710_4700859_n.jpg
(49.75 KB, 310x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pozdrav svima, nov sa na forumu.   Drago mi je što mogu sa vama da diskutujem o Formuli 1.  
Evo šta mene raduje ovih dana:
Lotus pritiska Renault da kupi tim
Izgleda da bi Renault mogao da se ponovo varti u Formulu 1 kao vlasnik tima.  

Francuski proizvodjač je odustao od Formule 1 posle sezone koja je obeležena skandalom nameštanja trke za VN Singapura.   Od tada oni su u šampionatu ostali kao dobaljač motora, gde su u poslednje tri sezone osvojili tri titule sa Red Bullom.  

Upravo ovaj uspeh podigao je reputaciju Renaulta, pa zato pojedini izvori nagoveštavaju da bi Lotus voleo da Renault ima više uticaja u tim.   Prva verzija koja se spominje jeste da Renault otkupi tim Lotusa, što bi bila teža varijanta.   Druga verzija jeste da Renault investira u Lotus, kao što je Infiniti uradio sa Red Bullom, pa tako da Lotus promeni ime u Renault, što se navodi kao bolja opcija.  

Izvor vesti: f1srbijars
« Poslednja izmena: 22. Sep 2013, 11:04:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Masa: Više neću pomagati Alonsu

Vozač Ferarija Felipe Masa rekao je da će od sada voziti samo za sebe i da više neće pomagati svom timskom kolegi Fernandu Alonsu ove sezone u Formuli 1.

Brazilac će, inače, na kraju sezone napustiti italijansku ekipu, a zameniće ga Kimi Raikonen.

Masa je često ranije morao da žrtvuje svoju poziciju u trkama kako bi pomogao Alonsu da ostvari što bolji plasman, pošto se Španac borio za šampionsku titulu.

Tokom trke za Veliku nagradu Nemačke 2010. godine iz ekipe je putem radio veze rečeno Masi da je Alonso brži i da ga propusti. Takođe, prošle godine na trci za Veliku nagradu Sjedinih Država u Ostinu, Ferari je namerno izdejstvovao kaznu pomeranja za pet mesta na startu za Masu, kako bi obezbedio Alonsu da izbegne gužvu na stazi.

Predsednik Ferarija Luka di Montecemolo rekao je italijanskim medijima da će Masa sigurno pomoći ekipi da osvoji titulu u konkurenciji konstruktora, kao i Alonsu u konkurenciji vozača. Međutim, brazilski vozač je to demantovao.

„Od sada neću da vozim za Alonsa. Od trke u Singapuru, u nedelju, radiću samo za sebe. Napadaću kad god budem mogao, u svakom krugu. Došlo je vreme da vodim računa o sebi“, rekao je Masa.

Masa će na kraju sezone posle 11 godina napustiti Ferari, a za sada se ne zna gde će voziti sledeće sezone.

„Znam kakvi su Fernando i Kimi na stazi i van nje. Mislim da su oni odlični vozači, ali plašim se da će biti varnica kada budu u istoj ekipi. Rekao sam šefovima da duboko dišu dok još mogu, pošto će im sledeće sezone to biti veoma teško“, rekao je Masa.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se u nedelju trkom za Veliku nagradu Singapura.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Raikkonen: Napustio sam Lotus jer me nije plaćao

Finac je rekao razloge zbog čega je napustio tim iz Enstona.

Kimi Raikkonen je prošle nedelje objavio da će napustiti Lotus i da će se ponovo pridružiti timu iz Maranela.  On je kazao da je uživao u radu sa Lotusom, ali da je jedan od glavnih razloga zbog čega nije produžio saradnju jeste to što tim nije mogao da isplati njegovu platu.

"Ja volim da se trkam i zato sam ovde.  Ali razlog zbog čega napuštam tim jeste finansijske prirode.  Jednostavno nisam bio plaćen za usluge", kazao je Raikkonen.

Kimi je razjasnio da je tim znao šta treba da uradi kako bi ga zadržao.

"Bilo je tu nekoliko stvari koje su trebale da se promene, ali oni znaju šta je bilo u pitanju.  Da su to uradili možda bi sve ovo otišlo u drugom pravcu, ali ugovor sa Ferrarijem je gotov i ja sam srećan zbog toga", izjavio je Raikkonen.

Izvor vesti: f1srbijars
« Poslednja izmena: 22. Sep 2013, 11:04:38 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 05:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.168 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.