Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 12:15:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 138948 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile Smile Smile Svaka cast majstore, zavidim ti malo Smile Smile Smile

Kolko te je kostala karta i koliko treba para otprilike ne da se divlja po Madjarskoj nego samo da se uziva u trci?

Mi smo uzeli Red Bull tribinu negde u januaru u pretprodaji po 149 eura.Smestaj je po principu nadjes kucu u blizini sa nekim dvoristem gde moze da se razvuce sator i to je otprilike 10 e po osobi po danu i 10 e po kolima po danu i to je to.Poneses neki mali rostilj i malo kinte za pivo i zezanje i uzivas.Sve u svemu izadje to nekih 300-400 e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
puno
za nas sirotinju Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2010, 15:42:14 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
puno
za nas sirotinju Smile
Slazem se,ali ko moze da skupi toliko kad cuje prvi zvuk zaboravi troskove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N93

Kolko te je kostala karta i koliko treba para otprilike ne da se divlja po Madjarskoj nego samo da se uziva u trci?

Mi smo uzeli Red Bull tribinu negde u januaru u pretprodaji po 149 eura.Smestaj je po principu nadjes kucu u blizini sa nekim dvoristem gde moze da se razvuce sator i to je otprilike 10 e po osobi po danu i 10 e po kolima po danu i to je to.Poneses neki mali rostilj i malo kinte za pivo i zezanje i uzivas.Sve u svemu izadje to nekih 300-400 e.

Pa dobro i nije mnogo za takav dozivljaj. Ako resim dogodine da idem (ako skupim kintu) pitacu te za neke savete Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Pa dobro i nije mnogo za takav dozivljaj. Ako resim dogodine da idem (ako skupim kintu) pitacu te za neke savete Smile
Naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Barrichello:
"Schumacher je pokušao
da me ubije"

Williamsov veteran, Rubens Barrichello je optužio Michaela Schumachera da ga je „za malo“ ubio i „poslao ga na nebo“ pri brzini od preko 300 km/h na VN Mađarske.

„Srećan sam što sam živ“, rekao je Brazilac. „To je bio karting manevar. Ukoliko on želi da ide na onaj svet neka ide, ja ne želim da odem tamo pre njega. Hvala bogu, bio sam srećan da se zid završava tamo gde se završava, jer sam bio na nekoliko milimetara od njega.“

Schumacherov manevar se desio pet krugova pre kraja, nakon čega mu je Barrichello oduzeo desetu poziciju. Nemac je nakon ove „egzibicije“ dobio kaznu od 10 pozicija niže na startu sledeće trke u Belgiji.

„To je bio najopasniji potez protiv mene koji sam ikada iskusio. Bilo je užasno. Dueli su upravo ono što ljudi žele u trkama, ali da budu fer. Rekao sam sudijama da smo nas dvojica među najiskusnijima u Formuli 1, i ukoliko Michael to može da uradi, onda će to biti „zeleno svetlo“ za klince da i oni mogu to isto. Drago mi je da sam tu, i srećan sam što sada razgovaramo“, rekao je Barrichello novinarima.

Poznato je da dvojica vozača nisu baš najbolji prijatelji, i da je Barrichello često koristio priliku da „jadikuje“ nakon njegove i Schumacherove ere u Ferrariju, što je uradio i sada: „Neću da razgovaram sa njim zato što to neće rešiti ništa. On će uvek smatrati da je on u pravu. Ja sam samo čovek i pravda je na neki način zadovoljena jer njega nije bilo tri godine, a on se nije uopšte promenio. Još uvek je onaj isti. Ono što je meni učinjeno je bukvalno prevršilo svaku meru.“

Schumacher je takođe dao izjavu rekavši da nema mnogo toga da se kaže: „Držao sam liniju od nekih pet centimetara i dao mu do znanja da me pretiče sa druge strane. Međutim, njegov izbor je bio drugačiji. Svaki vozač ima svoje viđenje, a mi pričamo o Rubensu. Imao je svežije pneumatike, a moj posao je bio da pokušam da zatvorim krivinu. Bila je to oštra borba, a zbog toga smo i ovde, mada ja prihvatam odluku sudija FIA-e da je bila „preoštra“ u ovom slučaju.“

Mada se mnogi iz Formule 1 ne slažu sa Schumijevim viđenjem „incidenta“, podsetićemo da su ovakve situacije u vreme Alaina Prosta, Ayrtona Senne, pa i samog Michaela Schumachera bile prilično uobičajene. Čini se da je Schumacher „poslednji gladijator“ u Formuli 1, i da su definitivno nastupila neka nova vremena koja su od „najbržeg cirkusa na svetu“ napravila pomalo „salonski“ sport. Dobili smo Fernanda Alonsa kao nosioca jedne druge „filozofije“, ali Hamilton i Vettel ulivaju nadu da će se u Formulu 1 vratiti – trkanje.

Izvor: VreleGume.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Sta moze da sere ovaj Baricelo, to je cudo.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Sumi, bio i ostao prljav igrac, nije ovo nista novo. Sena i Prost su se krljali na ovaj nacin, ali ne znam da li je iko drugi bio ukljucen u ovakve obracune sem njih dvojice.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Alonso najplaćeniji u Formuli 1

Dvostruki svetski šampion Fernando Alonso, trenutno vozač Ferarija, najplaćeniji je vozač u Formuli 1 ove godine.

Prema listi objavljenoj u petak plata španskog vozača za ovu godinu iznosi 30 miliona evra i skoro je duplo veća od one koju prima šampion iz 2008. godine Luis Hamilton u Meklarenu.

Hamilton će ove sezone primiti 16 miliona evra i nalazi se na drugom mestu zarada, a iznenađujuće iza njega sledi Kimi Raikonen, iako se ove godine ni ne takmiči u Formuli 1.

Pošto je pristao na raskid ugovora sa Ferarijem godinu dana pre njegovog isteka italijanska ekipa je dužna da Raikonenu isplati preko 15 miliona dolara. Otuda njegovo ime na listi zarada, a uz to on prima još dodatan novac kao vozač Sitroenovog junior tima u Svetskom reli šampionatu (WRC).

Ipak, kada se pogledaju vozači koji su trenutno u Formuli 1 treće mesto zauzima Alonsov timski kolega Felipe Masa sa 14 miliona evra, a potom slede aktuelni svetski šampion Dženson Baton sa devet miliona, povratnik u šampionat Mihael Šumaher sa osam, koliko dobija i njegov timski kolega iz ekipe Mercedes GP Niko Rozberg i vozač Renoa Robert Kubica sa sedam i po miliona.
Beta

Ono što je zanimljivo je da je Rubens Barikelo u Vilijamsu sa pet i po miliona plaćeniji od trenutno vodećeg u generalnom plasmanu Marka Vebera, čija plata za ovu godinu iznosi nešto više od četiri miliona. Veberova je plata takođe duplo veća od one koju dobija njegov timski kolega Sebastijan Fetel, koji će ove godine od Red Bula dobiti dva miliona.

Istu platu kao Fete lima i vozač Lotusa Heiki Kovalainen, a od obojice je plaćeniji Jarno Truli sa tri miliona evra. Timo Glok će od Virdžina zaraditi million evra, Niko Hilkenberg od Vilijamsa 700.000 evra, dok plata ostalih vozača u Formuli 1 iznosi manje od pola miliona evra.

Vozači Zaubera Pedro de la Rosa i Kamui Kobajaši će biti plaćeni po 500.000 evra, dvojac ekipe Toro Roso Haime Algersuari i Sebastijan Buemi uz Vitalija Petrova iz Renoa po 400.000, dok plata vozača Fors Indije Vitantonija Liucija i Adriana Zutila i Lukasa di Grasija iz Virdžina iznosi po 200.000 evra.

Najlošije plaćeni vozač u Formuli 1 je Bruno Sena, sestrić trostrukog svetskog šampiona Aertona, sa platom od 150.000 evra, koja je 200 puta manja od one koju dobija Alonso. Gore od Sene prošli su samo njegove timske kolege Karun Čandok i Sakon Jamamoto, koji nisu ni plaćeni za posao koji obavljaju u Ispanja rejsingu.

Kompletna lista zarada vozača:

1. Fernando Alonso (Ferari) 30.000.000
2. Luis Hamilton (Meklarena) 16.000.000
3. Kimi Raikonen (Ferari) 16.000.000
4. Felipe Masa (Ferari) 14.000.000
5. Dženson Baton (Meklaren) 9.000.000
6. Mihael Šumaher (Mercedes GP) 8.000.000
7. Niko Rozberg (Mercedes GP) 8.000.000
8. Robert Kubica (Reno) 7.500.000
9. Rubens Barikelo (Vilijams) 5.500.000
10. Mark Veber (Red Bul) 4.200.000
11. Jarno Truli (Lotus) 3.000.000
12. Sebastijan Fetel (Red Bul) 2.000.000
13. Heiki Kovalainen (Lotus) 2.000.000
14. Timo Glok (Virdžin) 1.000.000
15. Niko Hilkenberg (Vilijams) 700.000
16. Pedro de la Rosa (Zauber) 500.000
17. Kamui Kobajaši (Zauber) 500.000
18. Vitalij Petrov (Reno) 400.000
19. Haime Algersuari (Toro Roso) 400.000
20. Sebastijan Buemi (Toro Roso) 400.000
21. Adrian Zutil (Fors Indija) 200.000
22. Vitantonio Liuci (Fors Indija) 200.000
23. Lukas di Grasi (Virdžin) 200.000
24. Bruno Sena (Ispanja rejsing) 150.000
25. Karun Čandok (Ispanja rejsing) bez plate
26. Sakon Jamamoto (Ispanja rejsing) bez plate

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Raikonen: „Verovatno se ne vraćam“

Šampion Formule 1 iz 2007. godine Kimi Raikonen izjavio je da je vrlo malo malo verovatno da će se uopšte vratiti u taj šampionat.

Pošto nije uspeo da osigura mesto u Formuli 1, jer ga je Ferari zamenio Fernandom Alonsom, Finac se ’prebacio’ u Svetski reli šampionat (WRC).

Kao vozač Sitroenovog junior tima Raikonen je imao i uspone i padove ove sezone, ali je uprkos odsustvu iz Formule 1 treći najplaćeniji vozač u tom šampionatu.

„Verovatno se nikada neću vratiti. Formula 1 je nešto što sam radio mnogo godina, imao sam i divnih trenutaka. Osvojio sam titulu, što sam oduvek želeo, ali su se vremena promenila. Sada se takmičim u reliju, a postoje i mnoge druge stvari u životu osim Formule 1“, rekao je Raikonen.

Finac je još ranije istakao da mu je želja da učestvuje na trci „24 časa Le Mana“, a od nje ne odustaje.

„Voleo bih da se nađem u Le Manu, ali ću morati da nađem pravi tim. Ako želim da pobedim imam samo dve opcije, Pežo i Audi. Nadam se da ću jednog dana dobiti tu šansu“, istakao je Finac.

Raikonen je u prethodnih nekoliko meseci bio povezivan sa Red Bulom, zbog privatnog sponzorstva od strane te kompanije, a potom i Renoom.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 12:15:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.