Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 06:44:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 138816 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung 
I dok se mi ovde svadjamo, jedni podrzavajuci Alonsa, drugi kritikujuci ga, njemu samo otkucava kinta na racunu iz sekunde u sekund... Smile Smile

Pogledajte ovo:
http://www.salary-money.com/fernando-alonso-salary-40000000.php
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 16:23:41 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Motorola E398, V9
Citat
- OK mozda sam pogresio sta je tacno kom vozacu receno, ali i sam si rekao da je i Buttonu receno da "save fuel" tj. rekli su mu da ne napada Hamiltona samim tim su uticali na krajnji ishod trke i trebali bi da budu kaznjeni.

Rekli da ali tek nakom sto je presao Hamiltona pa mu ovaj uzvratio. A uspeo je da predje Hamiltona jedino zato sto je on pre njega bio u fuel save modu. Ti mozes da se pravis slep i da ne vidis razliku izmedju tog slucaja i ovog sa ferarijem ali razlika postoji i OOOGROMNA je Smile

Citat
orce-India-Teammanager Andy Stevenson je lepo objasnio u jednoj izjavi da svaka odluka koju tim donese direktno utice na krajnji ishod trke (odlazak u box, odabir pneumatika, podesavanja bolida, bukvalno sve) i da ukoliko bi se stiktno drzali paragrafa 39.1 morali bi svaki tim da kazne za svaku odluku koju donesu.

Zna se zbog cega je doneseno to pravilo i na sta se odnosi. Ako ne znas na sta se misli pogledaj 49 krug trke u Nemackoj Smile

Citat
- Nije ni potrbno da pravi sve komponente - samo najbitnije a to je sasiju i motor.

A ko to kaze, ko odredjuje taj kriterijum??? El to zapisano u nekom svetom pismu? Ponavljam, evo ja kazem da je jedini "pravi" tim onaj koji pravi sasiju i ECU Smile Nista nije manje logicno od tvog kriterijuma Smile

Citat
- Reci mi ko za Mercedes GP pravi sasiju? Da nije Mercedes mozda digao u Sindelfingenu fabriku za koju niko ne zna ili su pljunuli pare i kupili nesto sto je neko pametniji napravio, nasao ljude koji ce tu da rade itd? Mercedes - nemacki nacionalni tim a pravi se 100% u GB  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile.

Aaa cekaj sad, nije dovoljno da tim pravi sasiju i motor da bi bio "pravi", mora da sve to proizvodi u istoj zemlji u kojoj je bazirana i maticna kompanija, pa sto ne kazes odmah Smile Smile Smile Kakve veze ima gde je baziran tim, bitno je da je u vlasnistvu MB i da je pod njegovom potpunom kontrolom.

Pa eto ja po tvojoj logici mogu jos da dodam i uslov da u timu svi inzinjeri i svi zaposleni (ukljucujuci i vozace) moraju da budu poreklom iz zemlje iz koje je maticna kompanija. Kakav je to italijanski tim ako u njemu rade Spanci Brazilci i ostala bagra Smile Smile

Mislim te price Ferari je jedini pravi i slicne bljuvotine su karakteristicne za ostrascene fanove koji se tese i onda kad imaju ocajne rezultate i kad njihov tim brlja, pa im jedino ostaje uteha "mi smo jedini pravi". Smile Smile

Citat
- Ako ove godine Red Bull osvoji sampionat bice samo jos jedan Renaultov kupac kao sto su pre njijh bili Williams, McLaren, Beneton i ostali....

Pa eto vidis i ti "lazni" ili "krivi" ili kako vec vi na www.clubscuderia nazivate ostale timove mogu da osvoje titulu. Ali nema veze ferariju uvek ide titula najbolji "pravi" tim u sezoni Smile

Citat
- McLaren ECU je nametnut...i niko me nece ubediti da McLaren iz toga nije izvukao prednost...

Pa naravno da je izvukao korist, i to finansijsku, zasto bi uopste ucestvovali na tenderu da nema koristi Smile

- kad kazem "pravi tim" mislim na nekog ko na svojoj livadi napravi fabriku u kojoj ce da osmisli bolid i motor i da ga  napravi....sta je tesko kupiti konstruktora i motor i onda se prodavati kao neki veliki F1 tim?
- Bas bih voleo da vidim taj McLarenov bolid koji ce ide sa sasijom i ECU a bez motora ....tesko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
ziv bio
videces za sezonu,dve i meklarenov motor  Smile

kao da niko drugi nema istoriju u formuli osim ferarija  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 17:25:41 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N93
- kad kazem "pravi tim" mislim na nekog ko na svojoj livadi napravi fabriku u kojoj ce da osmisli bolid i motor i da ga  napravi....sta je tesko kupiti konstruktora i motor i onda se prodavati kao neki veliki F1 tim?
- Bas bih voleo da vidim taj McLarenov bolid koji ce ide sa sasijom i ECU a bez motora ....tesko...

Super Smile

Blago vama iz Ferarija vi svake godine osvajate titulu naj "pravi" tim Smile

Mi ostali slepci ce da osvajamo one koje priznaje FIA Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 17:27:25 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Motorola E398, V9
- kad kazem "pravi tim" mislim na nekog ko na svojoj livadi napravi fabriku u kojoj ce da osmisli bolid i motor i da ga  napravi....sta je tesko kupiti konstruktora i motor i onda se prodavati kao neki veliki F1 tim?

Super Smile

Vazi samo vi osvajajte...Ferrari je u zadnjih 60 godina vise nego sto ce svi ostali zajedno u narednih 60 godina....i sve su sami smislili i napravili....nisu isli u kupovinu kao drugi....jebi ga....neko ZNA a neko mora da plati onima koji znaju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Motorola E398, V9
ziv bio

Kad budu imali motor skinucu kapu....za sada ostajem pri svom misljenju...ne kazem da sam upravu ali ovo je ipak  takmicenje konstruktora a ne polukonstruktora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60

Super Smile

Vazi samo vi osvajajte...Ferrari je u zadnjih 60 godina vise nego sto ce svi ostali zajedno u narednih 60 godina....i sve su sami smislili i napravili....nisu isli u kupovinu kao drugi....jebi ga....neko ZNA a neko mora da plati onima koji znaju....

u pm
sad je inter manji prvak evrpoe sto je igrao sa igracima koji nisu ponikli u njegovam podmlatku od barse Smile

ziv bio

Kad budu imali motor skinucu kapu....za sada ostajem pri svom misljenju...ne kazem da sam upravu ali ovo je ipak  takmicenje konstruktora a ne polukonstruktora

neces dugo cekati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Motorola E398, V9

Super Smile

u pm
sad je inter manji prvak evrpoe sto je igrao sa igracima koji nisu ponikli u njegovam podmlatku od barse Smile

ziv bio

neces dugo cekati  Smile

Ne mesaj fudbal i F1...F1 je takmicenje konstruktora i to treba i da bude a fudbalsko prvenstvo nije takmicenje odgajivaca....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
kako got  Smile

napravite sebe sampiont,pa tamo praodajite muda za bubrega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N93

Ma ja mislim da je najbolje da vi napravite neko svoje takmicenje gde ce da se takmice medjusobno samo vozaci Ferarija jer ne ide da se brukate sa slepcima kao sto su Mclaren, Mercedes, Williams, Reno i slicnim luzerima Smile

Fiat bre, to je jedina prava firma. To je velicina Smile

edit: hahah dok sam ja napisao Fredi me preteko Smile

edit2: Dokaz da FIA pod Todom nije mnogo manje naklonjena Ferariju nego sto je to bila u Mozli eri je i poslednja saga oko fleksibilnih prednjih krila.

Ako se secate 2008 smo imali istu situaciju samo sa obrnutim ulogama: Meklaren, Reno, Williams, Toyota su imali takozvano "most" prednje krilo koje se savijalo pri brzinama ali je prolazilo sve FIA testove predvidjene da sprece tako nesto. Medjutim tada je bilo receno da ipak nisu u "duhu" pravila i nalozeno je da se ona dodatno ucvrste.

Sada imamo situaciju kada se prednja krila na Ferariju i Red Bulu vidno savijaju pri brzinama medjutim odobrena su jer prolaze testove.

Licemerje? Dvostruki standardi? Neee bre Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 20:35:25 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 06:44:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.