Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:49:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 128886 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
uuuu majstorcina  Smile Smile

u pet trka jedno obilazenje i odma majstor
a covek izasao iz boksa  Smile
Sto si ti neki tezak covek.Mogu da te razumem da si mclarenov fan i sve ostalo po tebi nije vredno pomena ali siguran sam da su i tebi trke u kojima je Schumacher vozio bile zanimljive jer sigurno ne bi stavio momenat kad ga Hakinen prelazi i jeste,Hakinen je bio majstor i zao mi je sto je prestao naprasno da vozi jer imao je sigurno jos da pokaze,ali ne znaci da da Schumacher nije.Na kraju,slozices se valjda da je mclaren za nijansu bolji od mercedes gp-a,pa sto onda Button nije prosao Schumachera u Barceloni.Pozdrav i nemoj da se sekiras mnogo ako Alonso dobije u nedelju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
uuuu majstorcina  Smile Smile

7 titula dokazuju ko je majstor a ko ne Smile Smile Smile

pa i ne bas
prljavi trikovi izbacivanja konkurencije

To sto je Ferari bio najbolji ne znaci da je nekim trikovima izbacivao konkurenciju, imali su vozaca koji je mogao da iskoristi maksimum iz tog bolida. Smile

Potseti se ko je bio kaznjen oduzimanjem bodova Smile kako je Hamilton uzeo titulu Smile

Ne kazem da je Hakinen los, on je majstor, ja njega mnogo postujem.. ali ne vise od Sumahera. Smile

bolid ferarija koji je imao tehnicke slobode za razliku od drugih.... Smile

Ne, nego ima najbole osoblje koje radi bolid, imali su najboljeg majstora koji je znao sta treba da urade da poboljsaju bolid, kao sto trenutno i radi u GP-u. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
imali su tehnicke slobode van pravila
al nebitno

nevidim cemu tolko odusevljavanje sto je obisao coveka koji je izlazio iz boksa
sto ste niste odusevili kad ga je hamilton otreso ko slinu trku pre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 8+
mi smo se nadovezali ovim na nesto deseto, a ti prosipas neku teoriju zavere... bas bi navukao toliko godina u F1 i toliko titula da je samo do "tehnicke slobode"... vrh...

senna... covek je van konkurencije, nemas potrebe da ga pominjes...

IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia miro
sto se tice mase u ferariju nemam nista protiv njega ali ako ostane tu veciti ce biti broj dva ne vidim da dobija pravu priliku pored alonsa a da budem iskren voleo bih videti kubicu u ferariju a ovu trku pobedjuje alonso nadam se da je u spaniji samo pocetak povratka sumahera jer voleo ga ne voleo samo je jedan sumaher i realno najbolji je vozac trenutno iako navijam za alonsa

============================================================================

Smile

Alonso crashes out of final practice
Fernando Alonso's Monaco qualifying hopes took a major knock on Saturday morning when he crashed out of final practice with just six laps completed. Alonso lost control of his Ferrari at Massenet, swiping the right side of the F10 against the barriers, causing significant damage to car.

The Spaniard, who was unhurt, admitted the incident was purely down to driver error, but his accident now leaves his mechanics with a race against time to complete repairs in time for qualifying.

Alonso had been dominating the Monte Carlo weekend, topping both of Thursday's practice sessions, and was considered among the favourites to take pole position for the famous street race, which he has won twice in the past.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Clip_11.jpg
(64.33 KB, 304x438)
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 09:38:45 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC 
mene zanima kako oni sa 100 i nesto km/h udju onako u krivine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC 
VN Monaka: "Bikovi" osvojili Kneževinu

Mark Veber, Sebastijan Fetel i Robert Kubica. Ova tri vozača popela su se na pobedničko postolje u Monte Karlu. Dvojac Red Bula je od početka držao liderske pozicije u trci za najprestižniju trku, za Veliku nagradu Monaka, a siguran je bio i Poljak u bolidu Renoa. Ovom pobedom, Veber i Fetel su izbili na čelo F1 karavana, sa 78 bodova. Trku je obeležio i Fernando Alonso, koji je od startne pozicije na začelju došao do šeste pozicije, koju mu je u poslednjem krugu "preoteo" Mihael Šumaher.

Start koji je za trku na ulicama Monte Karla, presudan, najbolje je iskoristio Sebastijan Fetel, koji je preoteo drugu poziciju Robertu Kubici. Već u prvom krugu, viđeno je i prvo ispadanje, tačnije Niko Hulkenberg je imao "bliski kontakt" sa ogradom u tunelu, zbog kojeg nije mogao da nastavi trku. U tunelu je posle ovog incidenta ostalo i dosta "otpadaka" sa Vilijamsovog bolida, pa su drugi vozači kasnije imali dosta problema. Samo dva kruga kasnije, od trke za VN Monaka, oprostio se i šampion Dženson Baton zbog problema sa motorom na Mercedesovom bolidu. Veoma brzo, ka boljim pozicijama počeo je da se probija Ferarijev Fernando Alonso, koji je zbog udesa tokom kvalifikacija startovao poslednji. Prvo je prestigao dvojac iz Hispanija rejsinga, Bruna Senu i Karuna Čandhoka, a zatim su "padali" i Lukas di Grasi i Timo Glok, piloti Virdžin rejsinga, pa i Jarno Truli iz Lotusa. Sve se to dešavalo do 16. kruga, a u 19. je prestigao još jednog Lotusovca, Kovalainena. Za razliku od "druge polovine" gde je Alonso prestizao u svakoj povoljnoj prilici, u vrhu je bilo relativno mirno gde je vodeći Veber držao sve pod kontrolom.

U 22. krugu, Alonso je dokazao da ima znanje i dobar automobil, probivši se na 10. mesto, a već u narednom krugu, novi maler za Pedra de la Rosu. Španac iz Zaubera je ušao u boks, ali zbog problema sa motorom nije iz njega izašao. Ubrzo je odustao i Timo Glok, a onda je novi napredak na stazi napravio, a ko drugi, nego Alonso. U 26. krugu bio je osmi, krug kasnije sedmi, a u 28. iza sebe je ostavio i Mihaela Šumahera. U tim trenucima, jednostavno, sve se "vrtelo" oko Ferarijevog pilota, a da Vilijams ostane i bez drugog bolida, u 31. krugu "pobrinuo" se i Rubens Barikelo. Nešto ranije, odustali su i Kobajaši i Di Grasi, zbog problema sa automobilima. A onda je usledilo 30-tak "dosadnih" krugova, bez ikakvih bitnijih promena. Vredno pomena su bila dva odustajanja i to tek u 62. krugu, kada su odustali Heiki Kovalainen i Bruno Sena, dok su svi ostali vozači držali svoje pozicije. Barem tako je bilo do 75. kruga, kada su se sudarili Čandhok i Truli, a novo odustajanje je viđeno krug kasnije, kada se sa staze povukao Petrov. A u poslednjem trenutku, Šumaher je na iskustvo došao do šestog mesta. Iako je na stazi bio "sejfti kar", Veber je prošao kroz cilj, što je Nemcu omogućilo da prestigne Španca. Ali i to je iskustvo...

Sledeća trka na programu je za 14 dana, u Turskoj.

Plasman posle trke za VN Monaka:

1   Mark Veber  (25)   Red Bul    01:13:826
2   Sebastijan Fetel (18)
Red Bul   + 0.4 sek.
3   Robert Kubica (15)   Reno   +1.6 sek.
4   Felipe Masa (12)   Ferari   + 2.6 sek.
5   Luis Hamilton (10)   Meklaren   + 4.3 sek.
6   Mihael Šumaher (Smile   Mercedes GP   + 5.7 sek.
7   Fernando Alonso (6)   Ferari   + 6.3 sek.
8   Nico Rozberg (4)   Mercedes GP   + 6.6 sek.
9   Adrijan Zutil (2)   Fors Indija   + 6.9 sek.
10   Vitantonio Ljuci (1)
Fors Indija   + 7.3 sek.
11   Sebastijen Buemi    Toro Roso   + 8.1 sek.
12   Haime Alguersuari    Toro Roso   + 9.1 sek.
13   Vitalij Petrov    Reno   5 krugova
14   Karun Čandhok    Hispanija rejsing   8 krugova
15   Jarno Truli    Lotus   8 krugova
-   Heiki Kovalainen    Lotus   
-   Bruno Sena    Hispanija rejsing

-   Rubens Barrikelo    Vilijams   
-   Kamui Kobajaši    Zauber    
-   Lukas di Grasi    Virdžin   
-   Timo Glok    Virdžin   
-   Pedro de la Rosa    Zauber    
-   Dženson Baton    Meklaren   
-   Niko Hulkenberg    Vilijams   

Generalni plasman vozača:

1   Mark Veber   Red bul 
78
2   Sebastijan Fetel   Red Bul
78
3   Fernando Alonso   Ferari   73
4   Dženson Baton   Meklaren   70
5   Felipe Masa   Ferari   61
6   Robert Kubica   Reno   59
7   Luis Hamilton   Meklaren   59
8   Niko Rozberg   Mercedes GP   54
9   Mihael Šumaher   Mercedes GP   30
10   Adrijan Zutil   Fors Indija   18
11   Vitantonio Ljuci   Fors Indija   9
12   Rubens Barikelo   Vilijams
7
13   Vitalij Petrov   Reno   6
14   Haime Alguersuari   Toro Roso   3
15   Nico Hulkenberg   Vilijams
1
16   Sebastijen Buemi   Ferari   0
17   Pedro de la Rosa   Zauber   0
18   Kamui Kobajaši   Zauber   0
19   Heiki Kovalainen   Lotus
0
20   Karun Čandhok   Hispanija rejsing
0
21   Lukas di Grasi   Virdžin   0
22   Jarno Truli   Lotus   0
23   Bruno Sena   Hispanija rejsing
0
24   Timo Glok   Virdžin   0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kakav je ono sudar bio pri kraju,nemam reci.

sumaher je dobro pretekao alonsa a  i njemu svaka cast,zadnji startovao a zavrsio 7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Vetel do pobede. Za sada drugi, uskoro prvi Smile

Cestitke Veberu i njemu Smile Smile. Ja volim Ferari ali ove godine sa Alonsom i ne toliko Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Alonsu vracena sesta pozicija Smile
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:49:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.