Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 11:10:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 128566 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
koja sprdacina od kosforta  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
doduse obecava zanimljivu trku sumaher opet zakazao hamilton takodje ako dodje do kise moze svasta biti videli smo i da ima nezgodnih krivina lako se pravi guzva na stazi tako da ja ocekujem uzbudljivu trku makar uzbudljiviju od prve  Smile
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ove nove staze su smesne za trkanje
sve siroko,dugi pravci i nagla kocenje izletis nista ti nebude
sve staze sto je pravio onaj svaba su blagi uzas po zanimljivosti
upropasti hokenhaj samo tako
sve je manje pravih trkackih staza
je**la ih bezbednost
uvek su trke zanimljvivije na ovim starim stazama,ako kao sto rekoh nisu upropasteno od onog svabskog arhitekte staza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ko sve vozi i ove staze su opasne.ko je danas gledao kobayashia shvatice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
ko sve vozi i ove staze su opasne.ko je danas gledao kobayashia shvatice.
Smile slazem se da su staze predosadne u zadnje vreme u kombinaciji sa novim pravilima sve je dosadnije pratiti f1 sa neke perspektive prate je samo pravi fanovi ja obozavam f1 i vatreni sam navijac alonsa ali prosla trka je bila prava dosada nikakva desavanja nesto malo u startu onda nista do 30 kruga i kvara kod fetela a prosla sezona je bila jedna od najneinteresantnijih u istoriji f1 kakva ce biti ova ostaje da se vidi ali ne obecava puno jedino sto bi ovu trku moglo uciniti zanimljivijom i nepredvidljivijom je kisa Smile ali mi deluje uzbudljivije daleko od prosle trke makar ovako u najavi ostaje nam da navijemo sat sutra i vidimo  Smile
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Lewisu Hamiltonu oduzet automobil

Lewis Hamilton jeste najmlađi šampion Formule 1 svih vremena, ali to ga ne opravdava kada su u pitanju „nestašluci“.

Naime, vozač McLarena je morao da se izvini zbog nedoličnog ponašanja u Australiji, i to drugu godinu za redom. U zvaničnoj izjavi on je rekao: „Ove večeri, vozio sam na neprimeren način, i kao rezultat toga, zaustavljen sam od strane policije. Ono što sam uradio je glupo, i želim da se izvinim zbog toga“.

Policijski službenik, Scott Woodford je izjavio da je dvadesetpetogodišnjak sa prebivalištem u Švajcarskoj zaustavljen u 21.15h u delu grada pod imenom St. Kilda, za upravljačem novog Mercedesa. Policajac je naglasio da je automobil žestoko ubrzavao i gubio trakciju na zadnjim točkovima pri skretanju, te da je isti zaplenjen do ponedeljka.

Hamilton može da očekuje tužbu zbog neprimerene upotrebe motornog vozila, izjavio je Woodford, dodavši da je pored Hamiltona u vozilu bila još jedna osoba. Hamilton je bio razočaran zbog incidenta, ali je bio kooperativan.

Da podsetimo, pre godinu dana, Britanac je morao da se izvini na mnogo ponižavajući način, nakon što je „namerno obmanuo“ stjuarde nakon uvodne trke u sezonu, koja je održana u Melbourneu, što je potamnelo njegovu reputaciju.

Kada je stigao u Sydney ove nedelje, Hamilton je izjavio: „Oduvek sam imao lepa iskustva ovde, i na prošlogodišnji incident ne gledam kao na nešto loše. Više ga posmatram kao događaj iz koga sam dosta naučio.“

Takođe da podsetimo, Lewisu Hamiltonu je i oduzeta vozačka dozvola na mesec dana, nakon što je zaustavljen od strane francuske policije 2007. godine, zbog velikog prekoračenja brzine, kada je vozio svoj Mercedes 196 km/h. Tada je platio kaznu u iznosu od 600 evra.

Izvor: VreleGume.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Sebastian Vettel ponovo najbrži

Sebastian Vettel je jednostavno uzdahnuo sa olakšanjem kada je osvojio pol poziciju u Australiji, drugi put uzastopno ove sezone, i rekao: „Pokazaćemo im!“ Ovo je već sedma osvojena pol pozicija za mladog Nemca u karijeri.

U Bahrainu je Vettel, kao što je poznato, imao problema sa automobilom, i završio je na četvrtom mestu, nakon što je vodio većim tokom trke.

Ovoga puta će Vettel pored sebe imati klupskog kolegu Webbera, lokalnog momka iz New South Walesa. Na trećoj startnoj poziciji je Fernando Alonso, a drugi red u gridu popunjava vladajući šampion, Jenson Button iz McLarena.

Iza njih su Felipe Massa i Nico Rosberg u Mercedesu GP, dok je Michael Schumaher u četvrtom redu sa bivšim timskim kolegom, Rubensom Barrichellom. Razočaranje svakako predstavlja Lewis Hamilton, koji će sutrašnju trku započeti sa jedanaeste pozicije.

Izvor: VreleGume.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Steta sto nisu uparili Sumija i Vetela u istom timu ove sezone.To bi po meni bila epska kombinacija.Da ne pominjem da su obojica Nemci i da Vetela smatraju "novim Sumaherom"
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
odlicna trka sto se mene tice  Smile doduse bila bi bolja da je alonso pobedio al ajd sad fetel zavrsio trku ranije bez plasmana  Smile ne znam jel ono kvar ili negova greska a hamilton upotpunava los vikend  Smile malo razocarenje i u vidu sumahera ocekivao sam dosta vise od njega na ovoj trci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
"Schumacher said about the incident involving Alonso, "If you sit behind, you are trying your best, which I am doing at the moment, and then somebody slows you down, it is not very comfortable. Basically on my last try, I was slowed down by him. I asked him whether the team had told him and he said no."

The German also had this to say about a similar encounter with Lewis Hamilton, "He was adapting his lap and preparing his lap and blocking me in a way – which is not very nice.""

E moj Sumi, kad si ti druge blokirao - nista, a  sad se zalis, ccc. Smile Smile

http://www.f1technical.net/news/14499?sid=db213c24c643b383f31e81a3385b6261

Secamo se, nije bilo davno.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2010, 10:38:14 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 11:10:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.