Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:33:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 128423 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
Ma meni je ovo pravilo da nema dolivanja goriva vrh. Dosta mi je vise taktike u formuli 1, pa nije ovo kolektivni sport pa da odlucuje taktika, nego vozacki kvaliteti. Ista tezina svima i isti uslovi svima pa ko je bolji vozac neka pobedi. Naravno i ko ima bolji bolid, ali je bitno da se bitke dobijaju na stazi zahvaljujuci vozackim kvalitetima (ili greskama) a ne zahvaljujuci taktici nekog tamo lika koji sedi na lap-topu i pije kafu....

Inace kao verni fan Alonsa nisam mogao bolje da zamislim pocetak sezone. A to da je imao srecu, ajde da priznamo i da jeste, mada je od prelaska na tvrdju komponentu guma (od izlaska iz boksa) bio brzi od Fetela i konstantno je smanjivao razliku koja je pala sa 8.8 na 2 sekunde. Fetel bi pao na stazi i da mu je ostao citav bolid, ali nema veze, moze i ovako....
slazem se da bi ga alonso pretekao jedina razlika bi bila da bi masa ostao 3 a hamilton 4 ali sta mislis da li je pravilo oko menjanja goriva malo smanjilo i uzbudjenja mnoga preticanja su bila bas u pitu  Smile medjutim u pravu si da ovako vise odlucuje vestina vozaca
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
I pomalo je dosadan sam pocetak utrke kad su svi puni do vrha rezervoara, pa nema sanse za preticanjem dok su one prve guzve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
I pomalo je dosadan sam pocetak utrke kad su svi puni do vrha rezervoara, pa nema sanse za preticanjem dok su one prve guzve Smile
ne samo pocetak prosla trka je bila odlicna ali prvi deo trke do 30 krugova da kazem tako su bili dosadni sa skoro nikakvim desavanjima na vrhu relativno govoreci osvojis pol poziciju i 80 % je sigurno da si prvi  Smile novo pravilo je dosta smanjilo preticanja posebno u vrhu ali opet mozda je to samo prvi utisak tek je prva trka treba mu pruziti sansu pa kroz nekih 10 trka reci da li je dobro ili ne  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 19:45:02 od sol badgay »
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Pa pazi ovako, mozda je smanjena neizvesnost preticanja u boksu i uzbudljivost koju je donosilo taj takticki deo, ali je barem svima pruzena kakva takva ravnopravnost da svojim vozackim kvalitetima izbore plasman.

Svi prazni na kvalifikacijama pa ko je najbolji, najbrzi i ko ima najbolje podesen bolid neka osvoji pol i ne samo pol nego i bolje startne pozicije, a ko je napravio gresku u kvalifikacijama ceka ga ogroman posao u trci.

U trci svi natankovani do vrha pa da vidimo vozacko umece....

Slazem se da je suvise rano davati neke zakljucke na osnovu samo jedne trke, ali izgleda da je F1 dosta dobila ovim pravilima, izgubili smo takticka nadmetanja timova ali trebalo bi da smo dobili vozacka nadmetanja pilota na stazi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro
Pa pazi ovako, mozda je smanjena neizvesnost preticanja u boksu i uzbudljivost koju je donosilo taj takticki deo, ali je barem svima pruzena kakva takva ravnopravnost da svojim vozackim kvalitetima izbore plasman.

Svi prazni na kvalifikacijama pa ko je najbolji, najbrzi i ko ima najbolje podesen bolid neka osvoji pol i ne samo pol nego i bolje startne pozicije, a ko je napravio gresku u kvalifikacijama ceka ga ogroman posao u trci.

U trci svi natankovani do vrha pa da vidimo vozacko umece....
da to je tacno ovde ce vise da vazi umece ljudi za volanom pa samim tim se i vidi ko je najbolji doduse puno toga zavisi od bolida ja sam veliki fan alonsa i krivo mi je malo sto je znacaj pobede smanjen zbog kvara fetela ipak po trci se videlo da ga alonso stize siguran sam da bi ga pri kraju trke i pretekao  Smile

Slazem se da je suvise rano davati neke zakljucke na osnovu samo jedne trke, ali izgleda da je F1 dosta dobila ovim pravilima, izgubili smo takticka nadmetanja timova ali trebalo bi da smo dobili vozacka nadmetanja pilota na stazi....
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 20:03:04 od sol badgay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
15. mart 2010. | 18:58 | Izvor: B92, Reuters
Šefovi timova traže promene pravila

Beta
Šefovi timova u Formuli 1 zatražili su nove promene pravila pošto je prva trka sezone 'od koje su mnogi očekivali da će biti veoma uzbudljiva ispala dosadna'.

Nedeljna trka za Veliku nagradu Bahreina označila je stupanje na snagu novih pravila među kojima je najznačajnije zamena dolivanja goriva. Uz to dovela je do kraja strategija po pitanju odlazaka u boks pa je većina vozača u Bahreinu samo jednom bila na zameni pneumatika, dok akcije i preticanja na stazi "Sakir" gotovo nije ni bilo.

"Uspeo sam da sustignem Šumahera i onda sam bio zaglavljen iza njega do kraja trke. Nisam mogao ništa da uradim", rekao je branilac šampionske titule Dženson Baton, koji je startovao sa osmog mesta, a kroz cilj je prošao kao sedmi.

Rezultati kvalifikacija diktirali su poredak u trci i da Sebastijana Fetela nisu usporili problemi sa svećicama dok je bio u vođstvu, moglo je da se desi da na prvom mestu nijednog trenutka ne dođe do promene.

Beta

Ipak, na kraju je Ferari bio taj koji je slavio jer je Fernando Alonso došao do trijumfa na svom debiju u italijanskoj ekipi, ispred klupskog kolege Felipea Mase, koga je pretekao u prvom krugu.

Posle trke šefovi nekoliko timova su zatražili promenu pravila po kojima bi svi vozači morali bar dva puta da odu na zamenu pneumatika, dok bi komponente pneumatika trebalo napraviti da ne budu toliko dugotrajne, kakav je slučaj sada.

"Mislim da bi bilo loše da ne reagujemo. Mislim da smo svi videli trku koja je daleko od najuzbudljivije koju smo gledali. Sada bi trebalo razmotriti stvari i videti šta treba da se uradi. Teško, ali i skupo, je napraviti tehničke promene, ali bi trebalo sa Bernijem Eklstonom i Svetskom automobilskom federacijom da pogledamo i tehničku i sportsku stranu i vidimo šta ćemo uraditi povodom svega ovoga", rekao je Nik Fraj, izvršni direktor Mercedesa.

Beta

Ideja o drugo, obaveznom, odlasku o boks je prethodno odbačena od strane timova, ali Fraj, prvi čovek Meklarena Martin Vitmarš i Kristijan Horner, prvi čovek Red Bula, smatraju da je vreme da svi ponovo razmisle.

"Ovde, u Bahreinu, razlika između pneumatika nije bila toliko velika kao što se mislilo. Mislim da pneumatici mogu da naprave veliku razliku u tome kakav ćemo spektakl imati. Moramo da dobijemo prave super meke pneumatike koje će biti problematične i sa kojima ne može da se izvoza 20 krugova tokom trka, ali i neku srednju komponentu, koja ne može da izdrži polovinu trke", rekao je Vitmarš.

Naredna trka u šampionatu Formule 1 na programu je u Australiji, na stazi "Albert park", 28. marta.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 20:26:00 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Red Bull ce opet imati problema zbog pouzdanosti.

1-2 Najbolji moguci pocetak sezone.

Schumacher, Button i Webber voz - koja smejurija.
Ajd za Batona i Vebera da razumem, ali zasto Sumaher Smiley

Ipak je on u godinama, a i Ros je izjavio da sad za sad nemaju bolid za prva 3 mesta.. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 7 Plus

Ipak je on u godinama, a i Ros je izjavio da sad za sad nemaju bolid za prva 3 mesta.. Smile Smile
vrlo dobro znam da Schumacher jos ne moze do podiuma i ko zna kad ce moci posto mu je pre svega auto sra**e samo mi se cini da on to ne zeli da prizna u javnosti. komentarisao sam voz koji su cinila 3 vozaca (Schumi , Webber i Button). celu trku su vozili jedan iza drugoga. niko nikoga nije pokusao da napadne. trka izmedju njih trojce je bila ubedljuvo najgluplja i naj dosadnija stvar juce. izgledali su smesno.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 21:41:15 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide

vrlo dobro znam da Schumacher jos ne moze do podiuma i ko zna kad ce moci posto mu je pre svega auto sra**e samo mi se cini da on to ne zeli da prizna u javnosti. komentarisao sam voz koji su cinila 3 vozaca (Schumi , Webber i Button). celu trku su vozili jedan iza drugoga. niko nikoga nije pokusao da napadne. trka izmedju njih trojce je bila ubedljuvo najgluplja i naj dosadnija stvar juce. izgledali su smesno.

To da, ja ih nisam razumeo sta su hteli da postigne, jedino mi je logicno da su stedeli motor na ovu trku, ipak je ovo zajebana trka, ferari je vec menjao motor. Koliko sam razumeo sa jednim motorom moraju voziti 3 trke, imaju 8-9 motora po sezoni i posle sleduju kazne.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Sony xperia miro

To da, ja ih nisam razumeo sta su hteli da postigne, jedino mi je logicno da su stedeli motor na ovu trku, ipak je ovo zajebana trka, ferari je vec menjao motor. Koliko sam razumeo sa jednim motorom moraju voziti 3 trke, imaju 8-9 motora po sezoni i posle sleduju kazne.. :-

imaju 8 motora za sezonu a ova trka je bila jako dosadna u poredjenju sa nekima iz prosle sezone jedina prava desavanja su krenula od 30 i nekog kruga kada je fetelu zakazao bolid tek tada je bilo malo uzbudjenja stojim iza toga da bi alonso pobedio doduse uz dosta vise muke ali da do tog kvara nije doslo ni to malo uzbudjenja na kraju ne bi bilo sto se sumahera tice definitivno je stvar kod njega u bolidu ne godinama  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 23:57:20 od sol badgay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:33:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.