Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 06:51:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 138823 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Kako je osvojio Hamilton titulu? Smile

Kako? Hamilton je osvojio titulu UPRKOS tome sto su mu oduzeli cistu pobedu u SPA i predali je Masi Smile
lepo receno
 Smile Smile Smile

a onda sisa alonso kuka sto su ga kaznili kad je isekao krivinu i obisao kubicu,a hamiltona kaznili zbog preticanja na pravcu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Kako je osvojio Hamilton titulu? Smile

Kako? Hamilton je osvojio titulu UPRKOS tome sto su mu oduzeli cistu pobedu u SPA i predali je Masi Smile

Eto vidis.. Znaci uvek ima da postoju prljave strane sporta. Isti Hamilton je presao safety car i prosao sa jednom obicno kaznom. Tu je uzeo jedno 10 pozicija. Smile

Ja bih licno pustio Alonsa i bez da mi kazu iz boksa. Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N93
Eto vidis.. Znaci uvek ima da postoju prljave strane sporta. Isti Hamilton je presao safety car i prosao sa jednom obicno kaznom. Tu je uzeo jedno 10 pozicija. Smile

Hamilton je dobio onakvu kaznu kakvu propisuju pravila, nista manje od toga.

Ja bih licno pustio Alonsa i bez da mi kazu iz boksa. Smile

Pa on jedino tako i moze da pobedi, ili da se Pike slupa da bi on pobedio, ili da Masa koci pred cilj Smile Pobego iz Meklarena glavom bez obzira jer nije uspeo da okrene ceo tim u njegovu korist. Kukavica Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
covek cele sezone ladno nikog nije prestigao u dvoboju na stazi
a da to nije masa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung 
Pojedinci ovde su zaboravili kako je Alonso sam samcat osvojio dve titule prvaka sveta, posto je kao kolegu u timu imao nesposobnog Fizikelu koji mu nista nije pomogao, mada mu pomoc nije ni bila potrebna posto je najbolji vozac u formuli jedan vec duzi niz godina....

I dok se Fizikela sa tim istim Renoom borio za plasman, u proseku, od 4 mesta pa nadalje, Alonso je pobedjivao maltene svaku trku i vec u ovo vreme pocetkom Avgusta obezbedjivao titule.

Neko je spomenuo Alonsa i Meklaren....da je Meklaren u Madjarskoj stao iza Alonsa i da nije dozvolio Hamiltonu da se zali danas bi Alonso bio trostruku prvak sveta, a Kimi Rajkonen ne bi nikada osvojio titulu. Ali dok je Meklaren dozvolio "ravnopravnost" (odnostno forsirao Hamiltona ako cemo iskreno) dotle je Ferari forsirao Raikonena koji je na kraju i uzeo titulu.

I na kraju ne mogu a da ne odgovorim na slucaj Hamilton - Timo Glok u Interlagosu.....pa dajete ljudi da se ne zavaravamo, Gliok se nalozio da ce, ako pusti Hamiltona voziti za Meklaren, sklonio se kao da ga nije ni bilo na stazi. Mogu da razumem da je ostalo 3 kruga do kraja pa da nije imao snage, ali ostala je samo JEDNA krivina, ljudi iz Ferarija su vec slavili.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
 Smile Smile Smile
gde se sklonio
covek je vozio maksimalno sa slikovima po mokroj stazi,a hamilton je imao itermedija gume,kao uspeo bi da se odbrani  Smile Smile Smile

Pojedinci ovde su zaboravili kako je Alonso sam samcat osvojio dve titule prvaka sveta, posto je kao kolegu u timu imao nesposobnog Fizikelu koji mu nista nije pomogao, mada mu pomoc nije ni bila potrebna posto je najbolji vozac u formuli jedan vec duzi niz godina....

Smile Smile Smile
taj najbolji vozac sa ferarijem nemoze da prestigne ni moju babu ako mu se neskloni sama
 Smile Smile Smile
daleko je on od najboljeg vozaca u F1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Smile Smile Smile
gde se sklonio
covek je vozio maksimalno sa slikovima po mokroj stazi,a hamilton je imao itermedija gume,kao uspeo bi da se odbrani  Smile Smile Smile

Toliko je maksimalno vozio sto mu se sklonio sa puta Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung 
Smile Smile Smile
gde se sklonio

Smile Smile Smile
taj najbolji vozac sa ferarijem nemoze da prestigne ni moju babu ako mu se neskloni sama
 Smile Smile Smile
daleko je on od najboljeg vozaca u F1

Eto druze vidis da nisi dobro obavesten, slikovi su se vratili u F1 2009 godine, a na Interlagosu u Brazilu 2008 bile su klasicne gume za suvu stazu koje su imale one zelene linije, a koje se inace 100 puta bolje ponasaju na kisnim uslovima nego slikovi.

Prema tome, nema opravdanja, bilo je jos par ljudi koji su odabrali da ne idu u box i nisu tako naivno izgubili (citaj: prepustili) pozicije kao Glok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
ja neobavesten  Smile Smile Smile
vise sam zaboravio o F1 nego sto ces ti znati
imali su 4 linije koje nikako nisu mogle da odvode vodu ispod tockova kao klasicne gume sa sarama
u to vreme je to bio pneumatik za suvu stazu koji ima jednako lose prijanjaje na vlaznoj kao i ovaj bez linija

i dalje je glupost misliti da ga je pustio
tacno lopatom da je branio poziciju ne bi je odbranio

a u ostalom to je bio jedan od najboljih momenata formule 1
a ovo sa alonsom je jedan od sramnijih (cudno je kako su vozaci ferarija konstatno u takvim stvarima ili sumaher iz vremena benetona)

Smile

« Poslednja izmena: 26. Jul 2010, 16:53:12 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
“This is ridiculous”- pa jbte da li je moguće da to kaže jedan od najboljih vozača F1? Ko kaže da je on bre bilo kakav vozač? Iako su Fetel i Vebera možda izgubili titulu kad su se onako razvalili u Turskoj, ja im skidam kapu! Pa bre on ne može da obiđe Masu i onda kaže this is ridiculous? Pa on je bre ridiculous!
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 06:51:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.