Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:19:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2010.  (Pročitano 128594 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
a sto znam volim ferrari, a on je sve losiji..
nego ima li dje uzivo prenos otkrivanja bolida ili samo ovo preko sajta ferrrija al je tu samo radio nema mi slike??
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Zove se F10

Ima uzivo na rai 2

edit: difuzor je prekriven. lol. Znaci videcemo ga tek u valensiji. Tesko da ce neki novinar popodne uspeti da uhvati neku dobru sliku

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ferrari_2010_1.jpg
(115.4 KB, 1680x629)
ferrari_2010_2.jpg
(138.32 KB, 1680x756)
ferrari_2010_3.jpg
(130.41 KB, 1680x787)
ferrari_2010_4.jpg
(171.46 KB, 1680x1223)
ferrari_2010_5.jpg
(85.12 KB, 1680x445)
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 10:59:53 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
evo mi se pojavi slika.. sad cu da snimam poz
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Poredjenje sa F60

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

20kq2qt.jpg
(210.53 KB, 1468x690)
2010_ferrari_f10_compared_r.jpg
(176.23 KB, 1680x808)
2010_ferrari_f10_compared_t.jpg
(236.42 KB, 1680x1225)
etw6y8.jpg
(143.47 KB, 1478x452)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Vidim ja da ce ove sezone svi automobili izgledati isto - kao proslogodisnji red bull
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Autosport objavio prvu
fotografiju novog Williamsa

Prvi bolid za sezonu 2010 juče je predstavio Ferrari (Mercedes-Benz je predstavio samo tim i novi dizajn bolida). Danas će to učiniti McLaren, ali neočekivano delo učinili su špijuni britanskog Autosporta, koji su uspeli na stazi da snime novi Williams bolid...

Na fotografijama vidimo da su inženjeri iz Grovea pripremili diskretne promene dizajna. Prednji nos je podignut visoko, slično kao na prošlogodišnjem bolidu Red Bull, dok su ostali dizajnerski detalji slični kao kod konkurenata. U bolidu je sedeo Nico Hülkenberg, a boje bolida još uvek nisu definitivne.

"Bolid FW32 je, sa aerodinamičkog gledišta, potpuno nov." - izjavio je tehnički šef tima, Sam Michael. I Williams će, kao i većina timova, testove početi u ponedeljak.

Datumi prezentacije bolida:

28. januar - Ferrari, Maranello
29. januar - McLaren, Newbury
31. januar - Sauber, Valencia
31. januar - Renault, Valencia
1. februar - Toro Rosso, Valencia
10. februar - Red Bull, Jerez
10. februar - Force India, Jerez
12. februar - Lotus, London

Izvor: autosport.com via AutoMagazin.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N93
Zar je moguće da niko još uvek nije postavio slike novog Mclarena Smile Dobro, ja ću imati to zadovoljstvo Smile

Mclaren MP4-25

Moje lično mišljenje je da je auto prelep, izgleda agresivno i prilično "razvijeno".

Verovatno će se aerodinamički detalji dosta promeniti do prve trke ali već se vidi puno novih detalja kao što je recimo "nakovanj" poklopac motora integrisan sa zadnjim krilom, tunel na prednjem krilu, ekstremno mali usisnici na bokovima, tunel ispod glavnog usisnika za motor itd (naravno novi za Mclaren, većina je već dobro provreno kod drugih timova).

Naravno difuzor je pokriven kao i na predstavljanju novog Ferrarija ali vidi se da je zadnji deo prilično lepo "upakovan". Takođe Mclaren se vratio klasičnom rešenju prednjeg ogibljenja. Na predstavljanju je rečeno da je deo hladnjaka pomeren u zadnji deo bolida, možda je svrha otvora ispod glavnog usisnika upravo da snabdeva te hladnjake svežim vazduhom...

Sve u svemu ja sam prijatno iznenađen, posle ekstremno konzervativnog pristupa prošle godine mislim da je ovaj bolid dizajniran daleko agresivnije, videćemo da li će se to pokazati i na stazi za koji dan Smile

Sad još samo da vidim Mercedes i Red Bull  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Meklaren predstavio bolid
MP4-25

Ekipa Meklaren Mercedesa u petak je predstavila bolid za ovogodišnji šampionat Formule 1 MP4-25 u kojem će Dženson Baton krenuti u odbranu titule.

Novi bolid su u sedištu Vodafona, Meklarenovog glavnog sponzora, u Njuburiju otkrila dvojica poslednjih šampiona Formule 1 Baton i Luis Hamilton. MP4-25 ima upečatljive razlike u odnosu na prethodnika, prvenstveno po pitanju aerodinamičnih rešenja i većeg rezervoara za gorivo zbog novih pravila u šampionatu.

Meklaren će prvi put posle 1989. godine, kada su za tim vozili legendarni Alan Prost i Aerton Sena, u svojim redovima imati dvojicu svetskih šampiona, a ujedno će to biti prvi put da se dvojica poslednjih osvajača titule nalaze u istom timu.

Iako je Mercedes kupio prošlogodišnju šampionsku ekipu Bron GP i smanjio udeo u Meklarenu saradnja između nemačkog giganta i britanskog tima će biti nastavljena u naredne dve godine. Po isteku tog dogovora Mercedes će u Meklarenu ostati samo kao dobavljač motora.

Baton, koji je prošle godine osvojio titulu kao vozač ekipe Bron GP, je na promociji novog bolida istakao da je potpuno svestan šta se od njega očekuje.

„Ponosan sam što sam ovde jer znam da ću voziti bolid sa brojem jedan tokom cele sezone. To je velika odgovornost i čast, a to je nešto čemu sam težio. Od prvog dana testiranja ću raditi sa timom da bih prvenstveno naučio sve o bolidu i njegovom razvitku do prve trke. Imam odličan tim oko sebe i već se osećam kao kod kuće“, istakao je Baton.

Na mestu šampiona Baton je nasledio Hamiltona, koji je titulu osvojio u bolidu Meklarena, a o ističe da mu je cilj samo jedan – da vrati krunu u svoj posed.

„I Dženson i ja smo šampioni i obojica želimo da nastavimo tradiciju pobeda našeg tima. Jaka vozačka postava će biti važna za nas jer postoji još nekoliko dobrih timova, a što smo jači imamo više šansi za pobedu. Jasno je da želim titulu, ali u isto vreme želim da pomognem timu da bude šampion među konstruktorima. Mislim da će ovo biti odlična godina za Formulu 1, a trebalo bi da bude fantastična za nas“, naglasio je Hamilton.

Pre Meklarena novi bolid predstavio je samo Ferari, dok je Mercedes otkrio nove boje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N93

Smile Smile Smile

LOL X 1000
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:19:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.