Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:16:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 186892 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Motorola E398, V9
@ op. bambi
Sve je ok...bice jos tema za polemisanje Smile

SRBIN u F1!!!!!!

Upravo sam otkrio da je William Bill Vukovich ustvari Bil Vuković i da je vozio u F1 jos 1950-tih...doduse samo na trkama u Indianapolisu 1952-53-54-55...'53 i '54 pobedio a '55 vodio 70% trke dok nije poginuo...

koga zanima evo linka Bill Vukovic

"амерички аутомобилиста српског порекла."

lepo kazem - srbin...sta je on ako mu otac srbin i majka srpkinja?...jednom srbin - uvek srbin  Smile

Daimler hoce da ustedi 2 MILIJARDE OJRA.....kakav je imidz McLaren-Mercedesa trenutno ne bi me cudilo da odluce da se povuku i tu ustede jos gomilu para...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 08:37:22 od nikodruginoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
FIA incompetence triggered 'lie-gate' - Stewart

The seemingly out-of-control 'lie-gate' scandal is the result of unprofessional stewarding in Formula One, according to regular FIA critic Sir Jackie Stewart.

The Scot, seemingly perpetually locked in a war of words with FIA President Max Mosley, said the entire affair could have been avoided if the governing body's officials on duty in Melbourne were better organised.

Stewart, a triple world champion and ex-team owner, said McLaren rightly radioed race control during the Melbourne race for quick clarification about whether Lewis Hamilton should or should not give the place back to Jarno Trulli.

"But he (Charlie Whiting) was apparently unavailable, trying to sort out the Sebastien Vettel problem," the 69-year-old, referring to the German's crash with Robert Kubica, told the Scottish newspaper the Herald.

"It seems strange that only one person has the authority to deal with these inquiries which could be result-changing in a multi-million pound sport,”  Stewart continued.

"As it is, we now have a potentially serious state of affairs for McLaren."

He believes McLaren will be harshly penalised, now that the affair has spiralled into formal admissions and sackings by team figures, and incontestable fraud to be assessed by the World Motor Sport Council later this month.

Izvor

Citat
Daimler hoce da ustedi 2 MILIJARDE OJRA.....kakav je imidz McLaren-Mercedesa trenutno ne bi me cudilo da odluce da se povuku i tu ustede jos gomilu para...

Mercedes trenutno vodi u oba šampionata WDC i WCC, tako da nadam se da nisi u pravu Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 10:45:45 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linux4Life

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 473
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC 
he he he , pa red je da malko uštede
taman da se vrati Honda  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Lada Linux Serbia Power Team
HighlandClan & The BulldogFighter Team
Highland Falconry
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
Opa...

McLaren officially joins ICA hearing

McLaren is to join next week's FIA Appeal Court Hearing into Formula 1 diffuser designs in an official capacity, motor racing's governing body has confirmed.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74358
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 12:50:19 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N93
Ne razumem u kom svojstvu ce oni da se pojave tamo, na strani ova tri tima koja su tuyena ili sta?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Motorola E398, V9

Citat

Mercedes trenutno vodi u oba šampionata WDC i WCC, tako da nadam se da nisi u pravu Smile

Takve spekulacije cirkulisu nemackim medijima...ovaj "liegate" im je vise naskodio imidzu nego sto bi im pomoglo da osvoje sve ostale sampionate....akcionari su popizdeli....a njihova je poslednja

Ne razumem u kom svojstvu ce oni da se pojave tamo, na strani ova tri tima koja su tuyena ili sta?

U svojstvu svedoka/tuzioca, jer su i oni pogodjeni tim neregulisanim delom difuzora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
Citat
Takve spekulacije cirkulisu nemackim medijima...ovaj "liegate" im je vise naskodio imidzu nego sto bi im pomoglo da osvoje sve ostale sampionate....akcionari su popizdeli....a njihova je poslednja

Ne znam zašto bi im taj skandal tolko naškodio kolko ti tvrdiš Smile Ne sećam se da sam čitao izveštaje o padu prodaje Ferarija posle blamiranja u Monaku Smile

Mislim da kad neko razmišlja o kupovini auta mnogo veći faktor mu predstavlja trkačka istorija, pobede i tehnologija te automobilske marke nego činjenica da je neki tamo zaposleni meklarena (koji je usput otpušten) naterao Hamiltona da laže bla bla bla...

Citat
U svojstvu svedoka/tuzioca, jer su i oni pogodjeni tim neregulisanim delom difuzora.

El možeš da mi postaviš link gde to piše jer sam ja samo pročitao da će da se pojave na tom suđenju ali ne i to u kom svojstvu. A i čudno mi je jer oni nisu zvanično uložili protest a i šuška se da će predstaviti DD difuzor već u Kini...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Ferrari se odriče Schumachera

Nagađanja da je za pogrešnu procjenu pri promjeni guma na bolidu Kimija Räikkönena u Maleziji odgovoran ni više ni manje nego Michael Schumacher dobila su na težini novom odlukom čelnika talijanske momčadi...

Nakon što je bivši svjetski prvak Kimi Räikkönen na stazi Sepang nekoliko krugova vozio po suhom asfaltu na gumama za kišu, mnogi su se zapitali tko je donio takvu odluku. Neslužbeni odgovor glasi Michael Schumacher, čijih se savjetodavnih usluga Ferrari odrekao barem na sljedeće dvije utrke.

Njemački velikan tako neće putovati s Ferrarijem u Kinu i Bahrein, odlučeno je na kriznom sastanku u Maranellu, rekao je glasnogovornik prošlogodišnjeg pobjednika u poretku konstruktora. Schumacher u Ferrariju ima prilično slobodnu ulogu, a jedna od legendi Formule 1, Niki Lauda, smatra da upravo u toj činjenici leži dio problema.

"Da ja radim u Ferrariju, stavio bih ga kraj kontrolnog ekrana i iskoristio njegovo iskustvo umjesto da ga malo ima pa malo nema. On može donijeti bolju odluku od bilo kojeg inženjera", smatra Lauda.

Predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo na spomenutoj je sjednici bio vrlo ozlojeđen jer je njegova momčad postala predmetom ismijavanja, a neki su talijanski i francuski mediji pogrešku s kišnim gumama označili kao kraj "mita o Schumacheru".

Međutim, u cijeloj se priči ne smije izostaviti podatak da je momčad Ferrarija nedavno napustio Jean Todt, dugogodišnja alfa i omega talijanskog diva, koji je u rukama držao gotovo sve konce i čiji odlazak nije lako nadoknaditi.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Motorola E398, V9
Citat

Ne znam zašto bi im taj skandal tolko naškodio kolko ti tvrdiš Smile Ne sećam se da sam čitao izveštaje o padu prodaje Ferarija posle blamiranja u Monaku Smile

Mislim da kad neko razmišlja o kupovini auta mnogo veći faktor mu predstavlja trkačka istorija, pobede i tehnologija te automobilske marke nego činjenica da je neki tamo zaposleni meklarena (koji je usput otpušten) naterao Hamiltona da laže bla bla bla...

Citat

El možeš da mi postaviš link gde to piše jer sam ja samo pročitao da će da se pojave na tom suđenju ali ne i to u kom svojstvu. A i čudno mi je jer oni nisu zvanično uložili protest a i šuška se da će predstaviti DD difuzor već u Kini...

Sto se tice sramote i imidza nekog tima i da li to utice na prodaju vozila nemam pojma u kolikoj je to vezi, ali akcionari su ulozili svoje pare i ne dopada im se trenutno stanje....a i moras priznati da prosecan kupac Mercedesa i Ferrarija/McLarena nisu isto...ovi jedni kupuju limuzine (uglavnom porodicne) a ovi drugi superautomobile ko tu vise gleda na imidz a ko na tradiciju i performanse..   Smile

BTW...McLaren-Mercedesu je ovo za 2 godine drugi (2.) put da je uvucen u aferu prvo Spygate a sada Liegate

Evo ti link za onu drugu temu
http://www.motorsport-total.com/f1/splitter/2009/04/Diffusorenstreit_McLaren-Mercedes_wird_angehoert_09040803.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Posle svega,'oćemo Hondu nazad...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:16:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.