Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 22:13:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 186887 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Motorola E398, V9
...jeste , pa makar se u toj borbi napravila steta od nekoliko stotina hiljada eura ili neko da strada... Smile

Ajde molim te , ne izvodi ... Smile
Da su u pitanju neki drugi vozaci , nebi se cuo Smile

Opusteno ,samo opusteno...sto je ta fobija od maloga crnca....OPET ???

Ne znam za ostale ali je nemam fobiju od Crnog Lewisa, ali kazna za Vettela je totalni idijotluk, a za ono sto su uradili Lewis i McLaren zasluzuje kaznu i to po meni samo zato sto su ispali glupi, jer i moja cerka od 7 godina vec zna da FIA ima uvid u sve komunikacije i telemetrijske podatke...samo kad hoce...ej, da im ne padne na pamet da ce neko da preslusa komunikaciju vozac-box i da ih uhvati u krivljenju istine (najblaze receno)...cccccc.....

Dobro, a koju kaznu misliš da su trebali da daju Šumaheru kad se namerno parkirao na sred puta u Monaku? Tad su ga kaznili mislim tako što je startovao poslednji na trci i to je to. Naravno, i on je tada LAGAO da je izgubio kontrolu nad bolidom što se iz telemetrije videlo da nije tačno.

Schumacherove kazne sam komentarisao nekoliko strana ranije - bio je i ostao najrigoroznije kaznjavani vozac u istoriji F1 (nista gore ne moze da se desi od ponistavanja cele sezone)...ja i nisam komentarisao visinu kazne vec sam samo rekao da treba da budu kaznjeni sto su ispali glupi...a nisam ni rekao da Schumacher u Monacu nije ispao glup....posteno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
Pa da, Šumaher je ispao glup, kažnjen je tako što je startovao poslednji i to je to, ne razumem sad zašto ti misliš da bi Meklaren trebao dodatno da se kazni iako su im oduzeti bodovi na toj trci Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Motorola E398, V9
Pa da, Šumaher je ispao glup, kažnjen je tako što je startovao poslednji i to je to, ne razumem sad zašto ti misliš da bi Meklaren trebao dodatno da se kazni iako su im oduzeti bodovi na toj trci Smile

Nisi pratio izlaganje...nisam ja rekao da treba dodatno da se kazne...rekao sam da treba da se kazne, a to je i uradjeno...ako FIA smatra da treba jos, molim lepo...videcemo kako ce to obrazloziti i opravdati, pa onda mozemo dalje da polemisemo. OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Schumacher dobija oštre kritike

Ferrari nije osvojio ni jedan poen u prve dve trke. Početak Ferrarijeve sezone je katastrofa. Sada i Michael Schumacher dobija kritike zbog neuspeha Kimi Raikkonena u Maleziji.

Opširnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
Nisi pratio izlaganje...nisam ja rekao da treba dodatno da se kazne...rekao sam da treba da se kazne, a to je i uradjeno...ako FIA smatra da treba jos, molim lepo...videcemo kako ce to obrazloziti i opravdati, pa onda mozemo dalje da polemisemo. OK?

Aaaaa Ok sorry pomešao sam te sa ovim nerminb-om Smile

Ma kakav bolan odlazak Mercedesa,nema od tog nista,oni ovim prijetnjama traze milost FIA-e,posto jos nije sve zavrseno za ovo laganje i moguce su jos sankcije pa sad plase FIA-u sa odlaskom da ih vise ne kazne,mada po meni nisu nesto bog zna sta ni kaznjeni ,jer vecu je kaznu dobio Vettel nego Hamilton,a ako ce mo bit objektivni po meni je gore laganje nego borba za poziciju..

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Motorola E398, V9
@ op. bambi
Sve je ok...bice jos tema za polemisanje  Smile

SRBIN u F1!!!!!!

Upravo sam otkrio da je William Bill Vukovich ustvari Bil Vuković i da je vozio u F1 jos 1950-tih...doduse samo na trkama u Indianapolisu 1952-53-54-55...'53 i '54 pobedio a '55 vodio 70% trke dok nije poginuo...

koga zanima evo linka Bill Vukovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 230
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
...jeste , pa makar se u toj borbi napravila steta od nekoliko stotina hiljada eura ili neko da strada... Smile

Ajde molim te , ne izvodi ... Smile
Da su u pitanju neki drugi vozaci , nebi se cuo Smile

Opusteno ,samo opusteno...sto je ta fobija od maloga crnca....OPET ???

Ne znam za ostale ali je nemam fobiju od Crnog Lewisa, ali kazna za Vettela je totalni idijotluk, a za ono sto su uradili Lewis i McLaren zasluzuje kaznu i to po meni samo zato sto su ispali glupi, jer i moja cerka od 7 godina vec zna da FIA ima uvid u sve komunikacije i telemetrijske podatke...samo kad hoce...ej, da im ne padne na pamet da ce neko da preslusa komunikaciju vozac-box i da ih uhvati u krivljenju istine (najblaze receno)...cccccc.....

Dobro, a koju kaznu misliš da su trebali da daju Šumaheru kad se namerno parkirao na sred puta u Monaku? Tad su ga kaznili mislim tako što je startovao poslednji na trci i to je to. Naravno, i on je tada LAGAO da je izgubio kontrolu nad bolidom što se iz telemetrije videlo da nije tačno.

Pa kakva bi za to trebala kazna biti...za to NAMJERNO parkiranje i NAMJERNO zabijanje...+ zestoko laganje...
sta ???
Trebalo mu je pucati u noge mozda !!!???
Kaznjen je kako je kaznjen i to je to ...da je neko drugi bio , nebi tako prosao ....da crnac to uradi ,mozda bi mu se oprostilo...
Jbga , sampionima se gleda kroz prste  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Neznam sta bi se ovde moglo navesti ???!!!???
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@ op. bambi
Sve je ok...bice jos tema za polemisanje  Smile

SRBIN u F1!!!!!!

Upravo sam otkrio da je William Bill Vukovich ustvari Bil Vuković i da je vozio u F1 jos 1950-tih...doduse samo na trkama u Indianapolisu 1952-53-54-55...'53 i '54 pobedio a '55 vodio 70% trke dok nije poginuo...

koga zanima evo linka Bill Vukovic

"амерички аутомобилиста српског порекла."
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
McLaren pozvan na saslušanje

FIA je pozvala McLaren na saslušanje na vanrednoj sednici  koja će se održati u Parizu 29. aprila 2009. Na sednici će se tražiti objašnjenje McLarena o pokušaju obmane sudija posle trke u Melburnu.

Opširnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
Ma FIA-ni suci su u qrcu!! Prvo sa kaznjavanjem Trullia, pa kaznjavanjem McLarena, PA odluke oko prekidanja utrke, onaj jadnik ne zna ni kako do boxa doci pa je pitao za upute... Smijesno!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 22:13:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.