Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 12:28:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 187112 puta)
Svakodnevni prolaznik

Linux4Life

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 473
Zastava SRBIJA
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 6
mob
HTC 
jebo ih Nik Fry i Earth dream, to je dotuklo shefove
lik je blesav skroz, ostavio je tim bez jakih sponzora,upravljane marketingom poverio nekoj derpe agenciji koja je to dokrajcila i siroma  japanac na pocetku i na kraju videa mora da krivi facu  i da suzdrzava suze
ma ja bih najradije na njemu (Frey-u) testirao jednu damaskus katanu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Lada Linux Serbia Power Team
HighlandClan & The BulldogFighter Team
Highland Falconry
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Ne bih samo Fry-ja da krivim za sve,ali činjenice jesu da otkako je on na čelu ekipe bio,mnoge su se loše stvari izdešavale...  Smile

Kakav li je ono uspešni trio bio nekad (2004) : David Richards - Geoff Willis - Yasuhiro Wada...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Motorola E398, V9
Sto mi se penju na kurac ovi sto hoce da ih drugi propustaju "zato sto su brzi" - ako si brzi obidji ga...jeste da navijam za Ferrari ali dosta mi je vise propustanja...ovo je trka...dakle trkaju se...Kubica je siledzija (kao i inace 99% vozaca BMW-a, Audi-a i 99% "Golf-era" od I-V) hteo je da prodje u trenutku kada nije mogao...jeste bio brzi i trebao je da saceka jos 10-15 sekundi i sve bi bilo OK...ovako je zajebao i sebe i Vettela

Sto se tice Masse on je odustao jer je naprsla spona...dal je leva ili desna ne znam...ne mogu da nadjem sada taj intervju koji je dao Domenicali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
F1: Kanada menja Abu Dabi?
Ponedeljak, 30. mart 2009. 20:28    

Trka za Veliku nagradu Kanade mogla bi neočekivano da se vrati u kalendar Formule 1 i to već ove sezone.

Naime, organizatori Velike nagrade Abu Dabija, zakazane za 1. novembar, imaju problema s radovima na stazi koji ne idu po planu, pa je pod velikim znakom pitanja da li će se Formula 1 prvi put voziti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Problemi Abu Dabija su posledica globalne ekonomske krize, a trka Formule 1 umesto na još nezavršenoj stazi Jas Marina, vrednoj 400 miliona dolara, mogla bi se voziti na stazi Žil Vilnev u Montrealu.

Ova staza izbačena je iz F1 kalendara nakon što kanadske vlasti nisu uspele da ispune finansijske zahteve prvog čoveka “najbržeg cirkusa” Bernija Eklstona.

Gradonačelnik Montreala Džerald Tremblej rekao je da je moguće da Kanada ponovo bude domaćin trke F1, ali pod uslovom da se postigne dogovor sa Eklstonom da tom Gran priju bude osiguran ostanak u kalendaru nekoliko godina.

“Ukoliko žele da vrate trku ovde 2009. jer neka staza još nije spremna, mi smo otvoreni za dogovor, ali moramo da naglasimo da nećemo organizovati trku ako će se ona voziti samo jednu sezonu”, rekao je Tremblej.

Ukoliko Kanada zameni trku u Abu Dabiju, ona bi se vozila poslednja ove godine u kalendaru, 1. novembra.

(MONDO)

(ponovo nasi super-inteligentni novinari. Vn Kanade 1 Novembra? Ma vazi ... A ako padne sneg imace na raspolaganju Exclusive Tigar snow F1 tires  Smile Cega li cemo se sve naslusati i nacitati ...)

Inace Bild prenosi da Ferrari radi na novom bolidu koji ce biti spreman za Barselonu. U razvoj ce biti ulozeno oko 20mil $.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 14:46:38 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S4
Citat
Inace Bild prenosi da Ferrari radi na novom bolidu koji ce biti spreman za Barselonu. U razvoj ce biti ulozeno oko 20mil $.
  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
Citat

Iako bi voleo da se to desi, teško, Abu Dabi demantuje da ima problema i da kasni sa radovima:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/74100

Citat
(ponovo nasi super-inteligentni novinari. Vn Kanade 1 Novembra? Ma vazi ... A ako padne sneg imace na raspolaganju Exclusive Tigar snow F1 tires  Smile Cega li cemo se sve naslusati i nacitati ...)

Smile Smile

Citat

Ja sam shvatio da oni spremaju DD difuzor i samim tim redizajnirano kućešte menjača. Sad dal se to računa kao novi bolid? Ne bi reko.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
Citat
Ja sam shvatio da oni spremaju DD difuzor i samim tim redizajnirano kućešte menjača. Sad dal se to računa kao novi bolid? Ne bi reko.
ma pitanje je na sta je Bild mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Motorola E398, V9
Citat
ma pitanje je na sta je Bild mislio...

ajde nek mi neko dobaci link sa BILD-ovog sajta gde je procitao tu vest, pa da vidim sta kazu...ja ne mogu da je nadjem

Komentatori na nasim TV su prica za sebe...ne gledaju nista a komentarisu napamet...lici mi da komentarisu iz menze i kao da sporadicno dodju do ekrana da vide sta se desava. Ja sam gledao zakljucno sa proslom sezonom na nemackom RTLu...em ljudi prate sa 5-6 ljudi na terenu sve, em imaju znanja...Christian Danner je i sam bio nekoliko sezona vozač F1, pa covek zna o cemu prica iz iskustva...ovi nasi ne da samo omase coveka koji vozi nego ni tim nekada ne pogode...neko je stajao u boksu 25-26 sec i lepo se videlo da ne toci gorivo nego je problem sa tockom a oni komentarisu da je ostao toliko u boksu jer je napunio bolid gorivom....oni su pravi bolidi....sta cu crk'o mi sat.rec. pa sam osudjen na domacu TV...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 13:56:49 od nikodruginoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Hamilton u Brawn-u!!!  Smile
"In a surprise statement issued shortly after midnight on this date, the highly competitive Brawn GP team shocked the F1 community by announcing that Lewis Hamilton is switching to the Brackley-based outfit for the remainder of the 2009 season.

The reigning World Champion will therefore leave the McLaren Mercedes team with immediate effect, and will be wearing the Brawn operation's white overalls at this week-end's Malaysian Grand Prix.

“It was a logical decision to make when considering the situation both our teams are facing at present,” Ross Brawn stated. “Everyone is very confident in regards to our potential in both the drivers' and constructors' championships.”

It seems that Brawn GP's current budget, combined with the lack of performance provided by McLaren's new single-seater, provoked an important brainstorming session within the Mercedes camp which ultimately resulted in pushing the daring plan forward and putting the best chances on their side.

“You have to look at the numbers,” explained Norbert Haug, VP of Mercedes-Benz Motorsports. “By switching Lewis and part of our budget to Brawn – which is already Mercedes-powered – statistically we can manage to win both championships this season.”

“I know there's only been one race so far this year,” Haug admitted, “but it adds up.

“This is really a wonderful gesture,” said a smiling Hamilton. “This is the best way for me to help my regular team move forward. With the spotlight on me at Brawn while I win all these races, McLaren don't have to worry about having a World Champion aboard and all that pressure.”

“Really,” he added, “I don't know why I hadn't thought of this myself!”

Ron Dennis, Martin Whitmarsh and Anthony Hamilton issued a joint statement which reads: “We have raised this child to be a World Champion again and again (…) this is a bold step in preserving that goal.”

The situation means that either Jenson Button or Rubens Barrichello will have to move aside to make place for Hamilton. The decision regarding who will sit in the vacated McLaren car has not yet been made, but the news was obviously badly received.

“I think not,” said Button. “You see, I'm spotted to be the next Brit F1 star.” "

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090401093727.shtml
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 14:10:37 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
I Youtube obrnuli klipove naopako Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 12:28:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.