Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 19:44:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 187505 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Francuska otkrila planove za stazu

Francuske vlasti otkrile su planove za novu stazu u blizini Parizu koja bi u bliskoj budućnosti trebalo da bude domaćin trke Formule 1.

Nepopularni „Manji kur“ je ove sezone izostavljen iz kalendara Formule 1 što je pokrenulo pregovore o pronalaženju lokacije za novu stazu, a Pjer Bedije, čelnik okruga Ivelin, koji se nalazi zapadno od Pariza, je u četvrtak prezentovao planove arhitekte Žan-Mišel Vilmota, za stazu dugu 4,5 kilometra u Flin-Le Murou, 40 kilometra severo-zapadno od prestonice.

Odluka francuskih zvaničnika odmah će biti prezentovana prvom čoveku Formule 1, koji je 2007. godine naglasio da se taj sport neće vratiti na „Manji Kur“ i da mora da se pronađe alternativna lokacija. Ipak, trka je prošle sezone održana na toj stazi, ali je ove godine izostavljena pošto je Francuska automobilska federacija povukla finansijsku podršku zbog globalne ekonomske krize.

Pre nekoliko meseci pričalo se o mogućnosti da trka bude održana u Eurodiznilendu u Parizu, dok je Eklston izrazio želju da trka bude vožena u centru glavnog grada Francuske.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Alonso: Nisam samo turista

Vozač Renoa, Fernando Alonso, izjavio je da su se po kvalitetu u Formuli 1 izdvojila tri ili četiri tima i da se za titulu najbolje ekipe u predstojećoj sezoni neće boriti samo Meklaren i Ferari.

"Rezultati koje su na testiranjima postigli Ferari i BMW su u ovom trenutku bolji od naših. Takođe, postoje tri ili četiri tima koji su se izdvojili po kvalitetu. Mislim da su i Tojotina vozila brza", rekao je bivši dvostruki svetski šampion Alonso novinarima u Španiji na stazi u Katalunji.

Španski vozač dodao je da je sezona u Formuli 1 duga i da su iznenađenja moguća, ali da se borba za šampionat neće svesti na samo na Meklaren i Ferari.

"Pobeda na prvoj trci u Melburnu nije presudna, jer je prvenstvo veoma dugo. Napravljene su mnoge promene u takmičenju i mislim da ovaj put o tituli šampiona neće odlučivati samo Meklaren i Ferari".

Sezona počinje 29. marta trkom u Melburnu, a titulu šampiona brani vozač Meklarena Luis Hamilton. Međutim, najmlađi šampion u istoriji Formule 1 na testovima uoči početka sezone nije ostvario najbolje rezultate.

Bivši tim Honde, koji se sada takmiči pod imenom Braun GP, ostvario je veoma dobre rezultate na prethodnim testiranjima. Vozač te ekipe Dženson Baton na testovima u sredu ostvario je najbolje vreme, dok je Hamilton bio najsporiji.

Honda je u decembru saopštila da će povući sve svoje ekipe iz sporta, a direktor ekipe Ros Braun je preuzeo ekipu i postao novi vlasnik. Vozila ove sezone koriste Mercedesove motore, iste koje koristi i ekipa Meklarena.

Alonso, koji je prošle sezone pobedio na dve trke, rekao je da ne treba previše očekivati od Renoa, ali da je ekipa u boljoj poziciji nego prošle godine.

"Veći sam optimista nego prošle godine. Prošle sezone nisam previše verovao u uspeh, a posle prve dve ili tri trke pomislio sam da ću do kraja šampionata biti samo turista. Sada ne zaostajemo mnogo za vodećim ekipama i situacija je mnogo bolja nego prošle sezone", rekao je Fernando Alonso.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Nisam upucen za ove izmene na zadnjem spojleru... Zbog cega su te izmene? Prilicno ruzno izgleda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ja sam se vec privikao. Meni vec sada proslogodisnji automobili izgledaju ruzno  Smile

Cuti bolje ovako kako je nego ovo:

Ovo je bio prvobitni predlog za 09 krilo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 09:22:34 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sto se tice Brawn GP ja mislim da je ovo lov na sponzore. Ko zna kako im bolid podesen i sa koliko goriva su vozili ovih dana. A mozda i ne ispunjavaju sve specifikacije za 2009 samo da bi postigli dobra vremena radi sponzora. Videcemo za dve vedelje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola E398, V9
Sto se tice Brawn GP ja mislim da je ovo lov na sponzore. Ko zna kako im bolid podesen i sa koliko goriva su vozili ovih dana. A mozda i ne ispunjavaju sve specifikacije za 2009 samo da bi postigli dobra vremena radi sponzora. Videcemo za dve vedelje.

moguce je da su izvadili balast i da je tezina ispod 605 kg, ali mislim da to ima malo smisla...Ross Brawn je rekao da za ovu godinu imaju ceo budzet (sto od Honde, sto do Bermia, sto sa drugih strana)...Rubens je juce vozio konstantno odlicna vremena...ceo stint oko 1:19:xxx...

jel neko ima malo bolje slike zanjeg spojlera F60 od srede i cetvrtka....vidim da se razlikuju, ali mi treba malo bolje od ovog (mozda nesto sa strane ili iskosa):
Cetvrtak

Sreda

btw...Norbert Haug je priznao da imaju problem sa gripom (verovatno su zato i drzali onaj zadnji spojler iz 2008.god.) i da ocekuje poboljsanje na pocetku evropske sezone
« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 12:30:44 od nikodruginoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
jel neko ima malo bolje slike zanjeg spojlera F60 od srede i cetvrtka....vidim da se razlikuju, ali mi treba malo bolje od ovog (mozda nesto sa strane ili iskosa):

novo
http://www.f1-live.com/f1/photos/2009/tests75/diapo_145.jpg

staro
http://www.f1today.nl/fotos/nug5shmj3.jpg

Nisu se mnogo vozikali sa njim. Mislim da im ne odgovara.
Zato i nema slika
« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 13:12:33 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola E398, V9

novo
http://www.f1-live.com/f1/photos/2009/tests75/diapo_145.jpg

staro
http://www.f1today.nl/fotos/nug5shmj3.jpg

Nisu se mnogo vozikali sa njim. Mislim da im ne odgovara.
Zato i nema slika

Hvala ti...hteo sam da vidim da li su mozda sa strane uradili nesto na foru McLarena, ali na srecu nisu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linux4Life

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 473
Zastava SRBIJA
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 6
mob
HTC 
neznam odkud tolki skepticizam prema exHonda timu, pa svi su znali da im je za ovu godinu bolid mozda i najbolji,Honda je imala dozvoli FIA-e da doradi motor tako da bi to bio verovatno extra bolid
Brown je dobio 80% gotovog auta,tim je uspeo da uklopi jako brzo nov motor i rezultat nije izostao

pozzz
IP sačuvana
social share
Lada Linux Serbia Power Team
HighlandClan & The BulldogFighter Team
Highland Falconry
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ross Brown je covek sa velikim iskustvom u pobednickim timovima, ima zaista veliko znanje, mada iskreno nisam ocekivao ovako brz skok. Ako bude ovako u Australiji svaka cast. Velika promena pravila donosi i ovako pozitivne stvari.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 19:44:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.