Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 19:10:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 187788 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
Branson odustao ?!?

F1 'must change' before Virgin joins

http://www.autosport.com/news/report.php/id/73376
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N93
Drago mi je što je odustao, mnogo mi je nešto ljigav taj tip.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
F1: Honda odbila Eklestona

Honda je u decembru najavila povlačenje iz Formule 1, kao posledica globalne finansijske krize, ali mogućnost da ostane i dalje postoji.

Ruku spasa japanskom timu pružio je Berni Eklston, vlasnik Formule 1. On je ponudio da otkupi pravo na upravljanje ekipom, ali ga je Honda odbila.

"Pokušao sam da pomognem, trebalo je da prihvate ponudu. Sada nam je preostalo samo da se molimo", izjavio je Eklston.

Međutim, ostalo je nejasno odakle Eklestonu pravo i da pomisli, a kamoli ponudi da preuzme upravu nad Hondom kada prema pravilu evropske komisije vlasnici komercijalnih prava Formule 1 ne smeju imati veze sa bilo kojim timom.

S obzirom na to da ga je japanski tim odbio, do sukoba interesa neće doći.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ima jos samo 31 dan do nove sezone ta da videcemo jos?!?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Motorola E398, V9
Drago mi je što je odustao, mnogo mi je nešto ljigav taj tip.

kakve veze ima da li je ljigav...neces kuci da ga vodis (valjda)...bitno je da ima kintu koju ce da ulozi...mada ako bi mi dao koji ljigavi milion odveo bih ga gde hoce...i na kafu sa ratlukom i kiselom vodom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N93
kakve veze ima da li je ljigav...neces kuci da ga vodis (valjda)...bitno je da ima kintu koju ce da ulozi...mada ako bi mi dao koji ljigavi milion odveo bih ga gde hoce...i na kafu sa ratlukom i kiselom vodom...

Smile

Ne znam jednostavno me nervira. Dovoljni su mi povremeni kadrovi na mr Flavia pa da mi se smuči, ne treba još jedan kvazi-pleyboy od 100 godina Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N70
Nadam se da ce o(p)stati u F1, kad su se tolike godine blamirali, steta da nebudu jos koju Smiley

Cinizam ti je na mestu,skroz...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC One M9
Bice ovo mnogo teska sezona za sve F1 fimove...
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
USF1: Novi tim za pobede
Cetvrtak, 26. februar 2009. 12:19    

Američka ekipa USF1, koja bi već naredne sezone trebalo da se uključi u šampionat Formule 1 predstvila je svoje planove i inovacije koje je spremna da unese u "najbrži cirkus".

Vlasnici nove ekipe Piter Vindzor i Ken Anderson izjavili su da je njihova želja da novi američki tim osvoji F1.

"Ne postoji pisano pravilo kako da napraviš ekipu i osvojiš F1 titulu, ali postoje načini kako da pokušaš. Možeš da osiguraš bogatog sponzora, nekog milijardera koji će odlučivati o svim važnijim pitanjima u timu, ili da se nadaš da će te neka od velikih automobilskih kompanija zaposliti kao njihovog predstavnika u F1. Ken i ja smo probali nešto treće - da sami pokrenemo svoj tim i mislim da je to veliki dan za F1, jer će Amerikanci pokušati da je osvoje", izjavio je Piter Vindzor, koji je za F1 radio kao menadžer i komentator.

USF1 tim već radi na izradi bolida svoje ekipe, a prema oceni vlasnika, on bi, kao proizvod isključivo američke tehnologije, mogao biti završen na jesen, dok se njegov prvi izlazak na stazu očekuje početkom 2010. godine.

Vlasnici novog tima tvrde da će prva inovacija koju će uneti biti dostupnost bolida ljubiteljima trka. Oni kažu da će u njihovoj bazi u Šarlotu posetioci moći svakodnevno da viđaju bolide i upoznaju se sa njihovim mogućnostima.

USF1 tim kaže da na taj neposredan način Amerikancima želi da približi šampionat F1, koji do sada nikada nije bio stvarno prihvaćen "preko bare".

Ljubitelji F1 ostali su samo uskraćeni za imena prvih vozača nove ekipe, ali budući da tim ima slogan "Made in America" za očekivati je da će šansu zaista dobiti domaći takmičari.

Već postoje spekulacije da bi u novoj ekipi mogli da debituju Skot Spid, koji je 2006. i 2007. već vozio za tim Toro Roso, kao i mladi Konor Deli i Džozef Njugarden, koji su sa uspehom nastupali u Formuli Ford.

Mesto test vozača moglo bi biti ponuđeno Danici Patrik, prvoj ženi koja je ostvarila pobedu u Indikar seriji.

(MONDO)

Predstavljanje USF1 tima (video):

Prvi deo
Drugi deo
Treci deo
Cetvrti deo
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 14:37:34 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Motorola E398, V9
kako javlja britanski MIROR izgleda da su japanci dali zeleno svetlo za Rosa Brawna i Nicka Frya da sami preuzmu tim uz finansijsku podrsku honde, sponzora, para koje bi honda i inace dobila od F1 na ime premija, itd...koliko im je za verovati procenite sami...mislim nije "miror" "kurir"...ali blizu je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 19:10:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.