Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:14:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 sezona 2005  (Pročitano 27004 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ma jok, nema nista od toga da Sumaher predje u Meklaren... sam je to demantovao... iskreno, uz duzno postovanje prema njegovim vozackim sposobnostima, ali ja ne bih voleo da on dodje u Meklaren... Kimi mi je prirastao za srce, a i Montoya je ok, samo sto srlja i brlja... ali takav mu je stil... mislim da tje Kimi ostati dugo u Meklarenu...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
mob
Samsung Note 8
Kimi ostaje sigurno josh 2-3 godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Zonta najbrži u Monci

AP

Treći vozač ekipe Tojota, Brazilac Rikardo Zonta postigao je najbolje vreme u drugoj probnoj vožnji pred kvalifikacije za Veliku nagradu Italije u Formuli 1.

Zonta je krug u Monci odvezao za jedan minut i 20,531 sekundi i tako se našao ispred trojice vozača Meklaren-Mercedesa Huana Pabla Montoje, Kimija Raikonena i Pedra de la Rose.

Montoja je za 1,052 sekundi vozio sporije od Zonte, Raikonen za 1,204, a De la Rosa, koji neće voziti u kvalifikacijama i trci u nedelju, za 1,391 sekundi.

Nik Hajdfeld i Mark Veber, iz Vilijams BMW-a, postigli su peto i šesto vreme.

Iako su imali veliku podršku publike, kao i obično u Monci, vozači Ferarija nisu briljirali.

Mihael Šumaher je na izlazu iz krivine "Parabolica", izleteo sa staze i dodirnuo zid, improvizovan od starih guma. Nemac je iz Ferarija izašao nepovređen, a njegov bolid, koji je pretrpeo manja oštećenja, odneli su komesari staze u Monci (na slici).

Drugi vozač Ferarija, Brazilac Rubens Barikelo, odvezao je krug 2,682 sekundi sporije od Zonte.

Treća, poslednja serija probnih vožnji održaće se u subotu pre kvalifikacija, koje su zakazane za 13.00. U prvoj seriji krug na stazi u Monci najbrže je odvezao Pedro de la Rosa, za jedan  minut i 20,201 sekundi.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Na dva subotnja treninga pred trku za Veliku nagradu Italije na stazi u Monci, najbolje vreme je ostvario vozač Meklarena, Kimi Raikonen (1:20.916), dok je drugi bio njegov klupski kolega Huan Pablo Montoja (1:21.318). Za njima slede Takuma Sato (BAR), Fernando Alonso (Reno), Jarno Truli (Tojota), Đankarlo Fizikela (Reno), Mark Veber (Vilijams), Dejvid Kultard (Red Bul), itd.

Kvalifikacije za Veliku nagradu Italije voze se u subotu sa početkom u 13 časova.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Raikonen prvi, ali posto mora da menja motor, startuje kao 11-ti
1. Montoja
2. Alonso
3. Baton
-----
7. Sumaher
8. Barikelo
9. R. Sumaher
10. Kultard
11. Raikonen...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Dal je mogutje... koliko malera... uzas  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
Tri puta je skoro izleteo sa staze i opet postigao prvo vreme.Svaka mu cast iako sam nepopravljiv renoovac.Ali naprosto nema srece u treningu.Koliko me sluzi secanje ovo je treci put u zadnjih 6 trka da daje foru Alonsu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Smederevo
E, ljudi, ja pratim F1 vec 10-ak godina i stvarno ne pamtim da je neko ovako vozio a da nece, najverovatnije, osvojiti titulu! Iako od samog pocetka pracenja navijam za Ferrari, realno, obrukali su se ove sezone!Kimi je definitivno prvi vozac ovog trenutka ali njegova ekipa , iako ima najjaci motor, ima previse pehova!
Baton ce protraciti svoj talenat po slabo organizovanim ekipama,starijem Sumaheru, uz svo postovanje, kao prema svakoj legendi, vreme je proslo i vreme mu je da se povuce ! Ako Ferrari bude ovako slab i naredne sezone, bolje bi mu bilo da predje u neku drugu vrstu auto sporta, mozda reli .
I iskreno se nadam da ce jedan od najvecih talenata u ovom sportu, Milos Pavlovic, prevazici probleme sa kintom i da ga u skorije vreme gledamo u nadmetanju sa ovim asovima . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
Čekaj ,čekaj Alonso a navija za ferari???
Nešto mi nije jasno???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U generalnom plasmanu vozača Mihael Šumaher iz Ferarija je treći sa 55 bodova, Montoja ima 50, Truli 43, a Fizikela 41 bod.

U plasmanu konstruktora, vodi Reno sa 144 boda ispred Meklarena sa 136. Slede Ferari sa 86 i Tojota sa 75 bodova. Naredna trka šampionata Formule 1 vozi se 11. septembra za Veliku nagradu Belgija na stazi Spa.

Rezultati trke u Monci:

1. Montoja    Meklaren-Mercedes 1:14:28,650
2. Alonso     Reno                   +2,479
3. Fizikela   Reno                  +17,975
4. Raikonen   Meklaren-Mercedes     +22,775
5. Truli      Tojota                +33,786
6. R. Šumaher Tojota                +43,925
7. Piconija   Vilijams BMW          +44,643
8. Baton      BAR Honda           +1:03,635
9. Masa       Zauber Petronas     +1:15,413
10. M. Šumaher Ferari              +1:36,070
11. Vilnev     Zauber Petronas      + 1 krug
12. Barikelo   Ferari               + 1 krug
13. Klin       Red Bul              + 1 krug
14. Veber      Vilijams BMW         + 1 krug
15. Kultard    Red Bul              + 1 krug
16. Sato       BAR Honda            + 1 krug
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:14:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.