Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 12:22:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2014  (Pročitano 37161 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Skin'o sam onaj 14.3.0 i radi. Proš'o sam 9. septembar, a i oktobar, tako da ne bi trebalo da jede govna više. Odigr'o nekih 15-tak kola, mislim da sam šesti na tabeli, okačiću neki skrin danas ako me ne bude mrzelo.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ладно сам узо ЛШ у 4. сезони Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Највећи фазон је што ми је то успело кад сам ослабио екипу, а то сам урадио да бих узо пара и да би неки други добили шансу јер су са истим успехом могли да играју као и ови што су набили цену. Међутим лудаци освојише Smile

На голу Рајковић разуме се.
Десно продо Петка у јануару, довео из ОФК Голубовића, резерва Јакшић.
Лево Антић и резерва Бразилац реген, 2 слична играча, солидна.
На штоперу сам се осакатио. Отишли Луне и Араухо који је змај. На зиму продо једног регена којег сам добро платио и који је требо да буде главни али је стигла супер понуда па сам га пустио. Доведен Филиповић из ЈА поред Нигеријца који ће бити опак (тренутно 3 ипо звездице само, ал потенцијал 4 ипо) и 2 регена један изБосне а један мој, 18 и 17 година. Пуно сам голова примао јер ово није нека одбрана, чак ни за лигу домаћу.
Задњи везни Грујић и СМС из Воше којег сма довео уместо једног Бразилца (Бруно Dybal који је требо да буде резергва ал улетеше Израелци са лепом кинтом).
Везни Радоја и Нине.
Офанзивни Павловски ћаћа и један реген мој који ће бити тај ниво. На зиму пустио Вукана у Депор.
Десно Луковић из Рада и Ћаврић кога сам довео уместо Душана Живковића (школа, фино се развије за резерву).
Лево Ђурђевић и један опак реген Алжирац. На зиму продо Ђурђевића за озбиљне паре, Алжирац у 11, резерва један реген из у19.
У шпицу продо Рескалданија у оном јануару, а на почетку сезоне и Ришаира за 20ак милиона Арсеналу. Дошла за џ 2 регена, Аргентинац и Чилеанац. Имо ту и једног регена из Воше, 16 година на почетку сезоне, и Пантелара са 37 да шмекерише са клупе.

Значи ја сам прошо групу, и пред нокаут са Тотенхемом (претпошле сезоне узо ЛШ, води Клоп) сам продо Стартног десног бека, јединог штопера који је бар ЛЕ ниво и стартно лево крило + више нисам имао шпица као што је Ришаиро или Рескалдани који трпају ко добар дан.

И са таквом екипом узмем ЛШ Smile
И даље не верујем.
Приде сам одбранио и титулу и Куп.

Тотенхема прошо на гол у гостима што сам дао, Ливерпул 4:4 у општој лудници на Енфилду а на Мари контре и 3:0, у полуфиналу ХСВ који је убедљиво био први у Немачкој тамо 1:1 у мртвој утакмици а онда на Мари 5 факин 0, могло је бити и 10.
У сваку сам ушао стандардно, да пробам да играм па ако сам баш не моћан да се пребацим на бункер и богомољење.
У финалу Челзи. Жозе наравно кењо пре утакмице.. Били бољи целу утакмицу, неке пречке и Рајко бранио. У другом дали гол ал моји изједначе из контре док сам ја смишљо како да одреагујем. Продужеци, пенали, Рајко скине 2.

Невера.

Сад не знам тек шта ћу да радим. Пара имам срамотно много а ништа нисам планиро да улажем јер ми екипа посложена и млада је. Једино је у плану био један прави шпиц и штопер лидер. Сигурно еј само да ћу нове уговоре понудити већини играча. Мисим ЛШ су узели играчи који имају по 1-2-3 сома недељно Smile

Ово ми се у животу није десило. Једино сам мислим на 09 узео ЛШ са Звездом, и то прво ЛЕ у 6-7. сезони па тек касније ЛШ. Мислим да сам узео 3 ЛШ и 2 ЛЕ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Smile Smile

A имам и жемскињу у у19

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Au jebote  Smile Smile Smile

Moram da nastavim da igram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Apple 5s
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Збогради трофеја сам моро да реагујем и појачам екипу за одбрану уше.

Матић, Пападопулос, Мупај, Томас Мартинез (џ), Мићко, Родић, Итурбе. У јануару обезбедио Паредеса и Касасолу из Боке за јун за џ.

У лиги лагано. ЛШ први у групи, прва рунда ХСВ. Одвалио их. Друга рунда Бајерн. На Мари ме прегазе 3:0. Следећу са Радом 0 хајлајта за 90 минута. Реванш ми се није ни игро. 5. минут Јакшић пролази и центрира, један њиов избавује на страну Чаврић вата волеј - 1:0. 27. минут Јакшић рориделапује и то малтене из корнера, Матића на првој скаче испед голмана - 2:0. 31. минут корнер, избацују ван 16, Павловски из прве десно у прстор, Јакшић центрира на 16 где је Матић који пријемом избацује Швајнија и даје фор у 16 и закуцава је негде са 12-13 метара - 3:0. Не знам де сам. У другом ми на почетку дају гол. 78. минут, Јакшић рориделапује, Матић је чека на првој ал опет избацују десно на Чаврића који баца лажњак и онда додаје Павловском до њега који ставља у доњи леву. Моментално бункер, ауфидерзен.

У полуфиналу Челзи.

Следећа је дерби, ФКП је у форми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Не капирам како се праве играчи из школе.

Док сам био сељачки клуб неколико одличних играча сам створио, од тога један штопер пола Бразилац који и игра за Бразил и који је скласа. Имам неколико добрих, неки су моји неке сам пазарио из домаћих клубова. Имам једног везног који је рецимо ту негде ко Павловски, одличан играч.

Е ал кад сам дошо на вовај врхунски ниво не могу ни једног играча да добијем. Ужас свеукупно. Хед оф јут дипартмент је Аргенто јебени, страшне оцене има. Натуко сам одличне у19 тренере, уложио двапут у школу, имам заказане и нове радове. И ништа.

Није ми јасна цела та ствар. А с друге стране скаути само јављају о лудацима из Динама. А оданде је Јозак запалио још пре 2 сезоне, ал нема везе, на тоне играча са 4 и више звездица Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
to ni meni nikad nije bilo jasno,a odigrao sam skoro 50 sezona i dobio sam 0 dobrih igraca stalno sam morao da vijema klince po evropi da bi imao kakve takve igrace da ispunim zahtev za evropske kupove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Дао оставку. Избацио ме луди Реал, 3:1 ме добили на Мари, ја водио 4:2 на Бернабеу и у 86 га примим и испаднем.
6 узастопних титула, 3 купа, ЛШ и првенство света и још једно финале ЛШ које сам изгубио од Ситија на пенале.

Узо Бохемианс поново. И даље таворе на дну, немају довољно играча оа морам да вучем из у19. Предзадњи. Ал пошто је јелте дошо познати менаџер у преосталих 6 кола циљ је пласман у ЕЛ Smile Smile
У Звезду дошо Коку. Распродо је све, довео неке идиоте као Керем Фрај, и наравно Балотелија за 42 милиона и 170 иљада недељно.

Ко ме све није тражио. Валенсија је била кул. Одбијем их и они понуде уговор тренеру Напретка Ивајлу Јорданову Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2014, 15:07:07 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 12:22:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.