Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:36:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2014  (Pročitano 37676 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Почео распад. Догурао сам до Нове године где је распоред жешће згуснут. Моментално су се појавиле повреде, у 2 утакмице 5 играча. Из стартних 11 леви бек, штопер, везни и десно крило и резервни задњи везни. Следећа текма је за 2 дана, па 2 дана паузе па Свонзи, па 2 дана па маст вин утакмица против Порт Вејла.

Јебо сам јежа.

Исто тако је срање што гомили играча истичу уговори на крају сезоне а сви којима хоћу да продужим уговор оће доста веће плате. Једина добра ствар је што се Барбетис враћа после позајмице на још 3 године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
vijaj fri francuze i ostale iz eu traze manju platu nego englezi procesljaj klubove iz nize divizije kome isticu ugovori iz bolje plasiranih ekipa i klubove iz svoje divizije navataces na fri par solidnih sigurno jebiga u nizim divizijama je tako nemeres se oslanjati na skaute previse
inace sutnuli me oni ljudozderi posle desetak kola al sam brzo nasa uhlebljenje u rudaru iz kostolca  Smile posle kine i juzne afrike malo kuci da budem  Smile inace polusezona imam ugovor do kraja sezone nemam nameru da produzavam vijacu neko egzoticnu destinaciju brazil ili argentinu ako nenafatam nege engleze iz seste lige al su nesto skepticni prema meni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0

Smiley 1

Битно добио сам ову последњи, вратио сам се на 6. место. Сад је остала само лига, мало лаганији распоред, таман да ми се врате и играчи са позајмица и да кидам опет.
Отеро сам 2 играча са великим платама, ослободио 5,4к и сад имам 7 сома луфта. ДОвео Синклера ис Сотона и 2 јефтина а солидна везњака да буду резерве. И чекам Бејтса да буде резервни штопер. 700 евра недељно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Која лудница од сезоне!

После оног новогодипњег распада почео сам опет добро да играм. Опоравили се играчи + фино распоређене утакмице па је то све било много боље.

Доста ми се резултата поклопило па не смао да сам се вратио у 6 него сам се вратио у борбу за директну промоцију. Брентвофд је одмакао, за друго место борба 7 тимова! Највећа фора је што сам ја играо са 4 од њих у последњих 10ак кола + против Брентфорда.
Добио ме Стивениџ, добио ме Бристол сити. Са Кроулијем ремизиро, туко Вулвсе. Добио и тог Брентфорда.

Е сад. Коло до краја, Брентфорд први, 3 бода иза смо Вулвси и ја. Проблем је што имам много гору гол разлику и од једних и од других. Дакле не вреди ми пораз Брентфорда у последњем колу, морам тући Волсол који је испао, а да Вулвси не победе Карлајл. Ово друго ће тешко да се деси.

Ладно ће директне промоције да ме кошта реми против последњег Олдама. Ма мајстор сам да усерем те утакмице против дављеника.

едит: Туки, добили Вулвси 4:2.

Колс - Бристол Сити
Питерборо - Стивениџ
« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 02:53:50 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ово је до јаја мајкеми, два дана пре утакмице 3 повреде - голман, везњак и десно крило, сви стартери.

едит:
О сунце ти јебем! Прва у гостима 1:1. Кући егал, стоји 0:0, држим резултат, у 82-3. минуту правим измене пребацујем на 5-4-1 да сачувам резултат. Судија свира крај - продужеци Smile
Ладно нема гол у гостима. Срећом добио сам на пенале, мали чамуга голман се опоравио пре текме, бранио је са 72% кондиције, и скино 3 пенала.

Финале Питерборо.

едит: пуко Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 03:54:32 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
tek sad skontao da kod engleza nema gol u gostima u kupu to je po njima nova utakmice jer nema revansa vec ako je prva nereseno tek onda se igra druga   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Није е, у плејофу иде двомеч у полуфиналу а онда финале једна утакмица на Вемблију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
aaaaaaaa plejof,a ne kup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
ад аааа  мистејк
« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 21:25:02 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Терамо даље.

Прошла сезона је била вр, ал је крај био скењ. Уместо борбе за средину табеле улетео сам у борбу за промоцију. Стандардан бољка да киксам против убедљиво најгорих коштала ме је директне промоције, на крају ме је Питерборо надуво 2:0 и то рутински.

Ајд сад нова сезона. Агилна вредна и свеприсутна управа поставила је за циљ плејоф место, начи да завршим у 6. Међутим ја сам тражио појачања да нападнем директну промоцију, прво-друго место.

У погледу одлазака десило се пар битних ствари. На крају сезоне уговор је истекао неколицини играча, од тога један је имао 2,4к плату, један 1,9 а још тројица су у збиру имала негде преко 2к. Приде и Рескалдани се вратио у Аргениту, то је још 1,2к. Начи то је ослобођених преко 7 ипо сома за плате, таман да се ватају зверке преко лета.

На почетку нове сезоне сам тотално непланирано продао 4 стартера.
Штопера Истмена су одвели Вулвси за милион. Нисам планирао да га продајем, дмла, најбољи штопер ал одма на старту сејва је тео да пали па сам успео да га наговорим да се стрпи 2 године јер ми је као у плану промоција и игра на вишем нивоу. Ови улетеше са милион и реко вози. Милион човече!
Е кацам видо да то тако иде, ја узмем и понудим задњег везног, Истмонда, Арсеналово дете, јер је држао 700к цену + је имао велику плату. Млад играч, можда и са најбољим оценама у клубу, ал није играо ништа епохално да би ми држао 3 сома плату. И улети Мидлсбро са милион. Воздра! А имо сам спремну замену.
Исто тако очо је и Санчез Ват, мали цига исто из Арсенала, лево крило. Одлично је одигро сезону ал исто 3 сома плата. Исто нисам планиро да га продајем, и кад је стигла понуда од Ипсвича од 275 иљада реко нема шансе. Опалим 700 иљада, ако прифате ето кинте ако не остане добар играч у тиму и све ок. И прифате. 700 иљада - 3 сома плате.
Отишо је и леви бек стартни за џ, као и резервни цшпи са великом платом.

Начи доста играча је отпалило, из првог тима од неких 24-5-6 играча је отишло 12! И то је отворило брдо плата, а опет остали су неки врло јаки играчи.

Гоша чамугица је остао без ортака, вратио онај са позајмице, па сма реагово и довео му другара, још једног чамугу само маторијег и са већим пимпеком јелте.

На десном беку сам кап'тену Вилсону придодо Француза једног. Јбга Французи оће дођу и јефтинији су од осталих који зацепе цену опако. Очекујем да батица покида сезону.

Лево је остао резервиста жабар, а довео сам из Јувентуса батицу Данца, значи из Бенелукса Smile

Штоперијана такође измењена. Остао је принц Нигера и Обатумба (нигеријски Дунав и Сава), легендица клуба, за којег се надам да ће а крају сезоне преполовити плату и продужити уговор. Осто је и Џош Томпсон, млађарија са клупе. Довео сам из Франц'ске Кевина Гомиса, физичког спесимена стену од човека, и такође из Јувентуса jednog kliwu koji deluje odli;no

На задњем везном сам успео да доведем Роса Џенкинса коме је истекао уговор у Вотфорду а памтим га као једног од талентванијих везњака вам Премијер лиге на претходним ФМовима. Био је код мене пролетос 3 месеца, одиграо боље од Истмонда тако да чим је прихватио уговор Истмонд је понуђен на продају. Резерва ће бити Лаказет из ПСЖа.

На центру сам оставио 3 најбоља и стандардна играча, осталу боранију сам растерао. Талијани Гвидо и Конан Барберис + дете клуба Алекс Гилби од кога сам направио одличног играча. На упражњено место стигао је Матс Даели Smile Малца сам пратио целу сезону, цена ~6к. Са Звездом сам хтео да доведем, исто толико је коштао али је Молде тражио неких 3 милиона ако се доборо сећам. Зато сад нисам нудио новце иако сам имао већ сам понудио позајмицу, и до+ао је.
Одлична групица.

На десом крилу се у 11 пробио још један клинац из клуба, домицилна глава, Дреј Рајт. Опасно је напредовао. Резерва ће бити батица један што је прошле године врло добро игро на позајмици, даћу му шансу иако не изгледа баш нешто.

Лево ће на месту Вата играти француски Арапин Бута који је лане био пројектован за стартера десно ал је ипак био резерва. Ове године ће лево, таман му је лева јача нога па контам да ће играти боље. Мада видим да га прати Сандерленд, ако улете са неких 800 иљада колко сам наштелово да тражим оде и он. Резерва још један млад играч, 21 година, добиће више простора ове године него лане. Ако резервисна десно закаже овог шаљем тамо а за лево ћу да тражим друго решење.

Шпиц... Нисам успео да поново узмем Рескалданија. Имам пара за плату, он оће да дође, ал џаба кад Велез тражи 30 сома месечно. Иначе брат је одиграо вло добро, дао 20 голова, показао се одлично. Имао је пар лошијих периода током пролећа ал све у свему 22 гола ниеј мало.
За ову сезону нови играчи. Стартер ће бити Змаго Словенац којег сам могао и лане довести да није ограничења од 4 позајмљена у23 играча по сезони. Резерва је торима Шваба ког сам довео за 25 евра(!) са Тајланда Smile Ту је још и један сићурави тркач из племена Масаи који је у букагијама донешен у АЗ Алкмар али сам га ја сада ослободио и трчаће по енглеским травнатим површинама за фин кеш.

Екипа ми се свиђа. Мада опет мислим да би проблем могла да буде чињеница да ће пар играча повремено играти за своје репрезентације као и дубина екипе. Мислим да ћу накош што сезона крене довести можда једног дефанзивца који може на више места да игра, а из у18 тима ће један шпиц који може на оба крила да игра добијати шансу ако буде требало.
Купове ћу жешће незаинтересовано да играм иако управа има одређена очекивања ту. Да ја изборим промоцију, не верујем да ће управа много да закера због купова.

Први је Лејтон Ориент.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:36:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.