Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:27:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2014  (Pročitano 37612 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Кру или Колчестер?
« Poslednja izmena: 12. Sep 2014, 20:09:29 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Kolčester, to je tvoja ekipa
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
kru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Samsung 111111
Citat
Све је кул само не могу да нађем решење за одбрану

Sta si postavljao na treninge ?
Na sta se najvise koncetrisu ?
Jel si im uigrao taktiku ?

Citat
А лепо сам поставио игру, повучено и на контре.

Ej tu taktiku sam uglavnom upotrebljivao a i kapiram da je mnogi upotrebljavaju kad igraju protiv jacih klubova.Retko protiv egal timova i nikako protiv slabijih.Kad igras kod kuce takodje izbegavaj ovo pritom takodje kad igras kod kuce uglavnom trazi pobedu od igraca.(team talk)

Nego ja sam tamo otisao do 2030te..Sa Radnickim,osvajao lige,kupove i ligu evrope.Nisam igrao ima par meseci i cuo sam da je izasao novi update.
Igra mi se i sa novim update-om a i sa Radnickim da pokusam nesto Ligu sampiona.Tj samo mi ona ostala a redovno me trpaju tamo.

Jel zna neko kad izlazi petnestica ?

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Па ваљда почетком новембра ко и обично.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Е па тоето, тим из најстаријег града на Острву.

Колчестер Јунајтед

Мали клуб, из малог града, са малим стадионом, додуше релативно новим. Капацитет 10 сома.

Једаред само ушли у Чемпионшип и одма се вратили, тек у задње време се усталили у Лиги 1.
Клуб је финансијски слаб. Има неки ситнији дуг, пар десетина сома евра, што значи да треба створити кинту продајом играча. Трасфер буџет бунар, за плате 2,5к луфта.

Од оног тима који сам ја водио остала су цела 2 играча. Чамуга штопер и гоша. Ту су били и вугла Клинтон Морисон и Вест Хемов клинац Фреди Сирс који је тотално пропао иако је играо и за први тим ВХа.

Пуно рупа у тиму. 46 кола, мора ту да буде више од 22 играча. Мени су у старту фалила оба резервна бека и оба резервна крила и један везњак. Тапно сам за 0 Морисона, гошу Кузинса и Сирса јер су имали жестоко велике плате а нису били ниш специјално. После сам још једног везњака никаквог исто ногирао.

Довео сам 9 играча, од тога двојица да седе и ћуте ако се не дај боже неко скрља. Све за џ дабоме.
Леви бек Фабрицио рагацо, десни на лоун из Молдеа Симонсен ће опуштено да ми игра у 11.
У везном реду сам довео још 2 жабарчића, и то феноменална, и обојица ће да играју у 11. Гуито такозвани Гвидо је потписо на 3 године, Барберис је дошао на позајмицу а на крају сезоне му истиче уговор па би било феноменално да га ћапим на зиму јер има плодне оцене.
Голмана Кеиту памтим још са фм12, био је у Бордоу и после годину дана је могао за џ да се доведе. ОК оцене има, ако се развија ко и на 12ки ето брука голмана. Већ сад бољи од Кузинса.
На десном крилу сам имо само једног дечака од 18 лета па сам улетео са француским Арапином Бутађинеом. Хитар батица, улеће у 11.

Најјакију ствар сам направио у шпицу, ко и ономад. Прво сам тражио Гастона мачора ал он пика у Естудијантесу, са Хуаном Себастијаном прави дечицу по Апертури. Имао сам опцију да доведем или маторане попут Нуња Гомеша и Пантеле, или да вијам позајмице. У Аргентини има неколи зло и наопако клинаца, понудим свима да дођу на година дана у трећу енглеску лигу Smile и од све деце дође овај лаф

Одушевио сам се. Пробао сам са тим клинцима и ето један је дошао.

Припремне сам одиграо нако.. 3 слаба тима сам разбио, пуко од Фореста 4:1.

У лиги у првом колу добио Џилингема нејаког на страни 3:1 после преокрета. Мацан 2 комада, Арапин 1.
Следи Јеовил из ранга изнад у Купу, па Порт Вејл. Енглеске лиге су кева!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jebes to ovo je dozivljaj  Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_AK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Људождери јеботе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
10. децембар, одиграо 19 кола. За сада одлично иде ствар.

Четврти сам, и то ми је за сада нагора позиција. Кренуо сам са 6 победа, мада сам на старту имао доста лаких утамица са слабијим тимовима. Негде до 10. кола сам био први, онда ме је претекао Кру. Држао сам се дуго на другом месту ал ме убише повреде и ево сад сам 4.
Шпиц Аргентинац је почео јебитачно, онда се скрљо на месец ипо. Некако сам гурао, и таман да се он опорави умре ми Барберис везњак на 2 месеца и резервно лево крило. Увек кад гурам добро мора да се деси нешто што би довело до пораза од једне од најгорих екипа. И ето поумиру играчи, оба стартна штопера добију црвене и све ме то стигне у текми са Транмером који је тада био 23.

Сад се играчи полако опорављају таман пред ово крљање око нове године.
Играм вело добро. Примам више голова нег што бих хтео, ал кад се сетим да се предвиђало да ћу ити у средини табеле... ово је песма.

У Лига купу сам добио друголигаша Јовила па ме избацио Вест Бром. У оном нижелигашком купу сам добро гурао са резервним играчима ал ме у трећој рунди избаци Дагенхам на пенале. ФА куп добро возим, избацио нижелигаша и Акрингтон, у трећој рудни сигурно испадам од Свонсија.

У сва 3 купа испуњена очекивања управе. У лиги терам одлично. Из тог разлога добио сам још годину дана уговора од управе, начи до 2015.

Од играча онај неповређени Талијан на центру растура. И други је био одличан ал је умро. Шпиц је отишо за жабарску У21 да игра, одјебо Аргентинце. Игро је страобално ал се скрљо па је сад мало слабији.

Има још дооооста да се игра, пробаћу некако да останем у плејоф зони. Измене су ми танке па не волим кад ми се убаци нека утакмица у сред недеље. Так ме је Бристол Сити набио 2:0 јер сам моро мењам више од пола екипе.
Оно што сад долази је 1.1. и брду играча ће моћи да се поннуде уговори. Оно што ме сада нервира је што имам само 950 расположивих еврова за плате, а управо тај период је мени најбитнији за потписивање добрих играча за џ јер од тога треба да живим. Другачије да направим екипу не могу јер немам пара, а и те играче онда треба да продам за кеш. Дуг расте, месечно губим по ~100к.

Морам некако да дођем до луфта за плате. И да одржим позицију у првих 6.

Ето.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Apple 5s
 Smile Smile Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:27:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.