Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:59:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2012  (Pročitano 321463 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Развалио и Арсенала, у првом полувремену 2 пута поведем и 2 пута изједначе идиотским головима. У другим их стиснем ал у једном нападу мог штопера прелети лопта и из контре примим трећи и изгубим.

О јбт!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ccccc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
...

Krenuo sam opet malo, postavicu neki drugi put vise, za sad samo slika ovog regena koji se pojavio...bice cudoviste Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(95.44 KB, 1373x728)
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ovi Turci uvijek neku zivotinju Yildrima izbace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Malo Smile duzi post...

Uzeo Olimpiju, imaju sasvim solidan tim, i dobar stadion.

Elem, krenuo ja tako, prodao par igraca, jedan od njih Dare Vrsic (isticao mu ugovor za godinu dana, i nije hteo da ostane), za 1.1 milion u Club Briz...i doveo par dobrih za sicu.

Cilj mi bio da udjem u grupe LE (zbog para, da bih imao za igrace sledecu sezonu) i da osvojim titulu, nekako (Maribor imao duplo bolji tim).

Druga utakmica LE kvalifikacija:

Ne secam se rezultata revansa, ali prosao sam.
Onda za inat, izvucem Briz...

Ovaj Pavon igrao odlicno.Revans sam izgubio 1:0 ili tako nesto.
Onda izvucem Genk Smile ...Prva 0:0 kao gost, revans...sa igracem manje... Smile

Izvukao Grupu Braga - Steaua - Zurich.

Protiv Brage prva...

Sa Steauom 1 izgubljena i neresena, protiv Brage u revansu izgubio, protiv Zurich-a jedna neresena i...

Prosao dalje, izvukao ne secam se koji tim, i ispao.
Regeni...prvi koji se pojavio da je valjao:

Ligu osvojio sa par bodova razlike (na polusezoni imao -10), i sa 1 pobedom protiv Maribora u 4 utakmice...

Druga sezona:

Transferi:

Isimat-Mirin cudoviste kao stoper, ukenjalo me sto sam ga potpisao, isto sa Nam-Tae Hee, Camara regen zivotinja, i jos par igraca.

Prvu utakmicu u LS dobio lagano, i onda izvucem Apoel, i ludog sudiju.Covek svirao 3 penala + 1 crveni, a ja sa 2 penala (1 omasen), i igracem vise, izgubim Smile

Revans 2:0 i prosao dalje.

Onda izvucem Belgijance opet, Anderleht...

Mislim da sam dobio 1:0 kao gost.
I naravno, izvucem "grupu smrti"  Smile

Od tad sam krenuo da igram sa 1-4-4-1 u LS...Protiv Barse 2 izgubljene, onda PSG prva:

Onda Milan...

Smile Ali jbg, revanse protiv PSG-a i Milana izgubio i ispao iz grupe.

Liga:

Pored Youle, ovaj je kralj... 24 'ebena gola, a stoper.Dao vise nego bilo ko od napadaca.

Treca sezona:

U LS prosao par timova lagano, i u playoff-u izvucem Salzburg...Kao domacin 2:1 dobijem (pred kraj dao drugi gol), revans...

I po obicaju, izvucem "laku" grupu...

Tu negde sam dovedo ovo...cudoviste, ali zakasnio sam da ga registrujem jedno mesec dana, za LS, tako da morao sam bez njega da igram grupu...nisam mogao ranije da ga dovedem, nije hteo za manje pare, a ja nisam imao da platim.

Elem, grupa...odigram protiv Atletiko Madrida 3:3 kao domacin (ukenjalo me, vratio se sa 2:0 za njih, opet sa 1-4-4-1 taktikom), od Celzija izgubim, i onda racunajuci da jedino sa PSV-om mogu da igram, krenem sa 4-3-3 i odigram nereseno 2:2, revans...

Racunajuci da sam obe odigrao odlicno, rek'o ajde, i ovako i onako nemam sanse protiv Celzija i Atletika, nemam nista da izgubim...

Razbio sam ih!Pred kraj iz jednog jedinog suta u okvir gola, su mi dali gol...Ostao jos Atletiko, ja sta cu, opet 4-3-3...

I tako prodjem grupu Smile 

Onda doveo jednog Golmana Slovenca, covek koliko nema srece protiv slabijih timova, toliko ima protiv jacih.Neverovatno.

Toliko zajebanih timova, i imao sam srece da izvucem Benfiku...

Isimat-Mirin izdominirao, + ovaj klinac dao gol.Revans izgubio 2:0, malo falilo da ispadnem.
Onda Besiktas (samo jedan njihov napadac ima duplo vecu platu nego ceo moj tim Smile ), ludaci prosli Barselonu...
Prvu 1:0 kao gost, revans njihov napadac dobija crveni, i...

U medjuvremnu, u ligi, posle 29 utakmica bez poraza...

Tad bas mi ode liga u pm, sledecih 5-6 utakmica, 4 izgubio, igrao sa klincima jer moram da cuvam tim za LS, pa i neke rezerviste, srecom imao sam 20+ bodova prednosti.

Onda polufinale LS...eeeej jbt, polufinale LS u trecoj sezoni, pa ni sa duplo boljim/skupljim timovima to mi nije uspevalo.

Krenulo lepo, dosudjen penal za moj tim (ujedno moj jedini sut u okvir gola), poveo, ovi izjednacili, u drugom poluvremnu bek (klinac od 17 god., regen iz kluba, bice odlican) dobi crveni...ja napravio izmene, sve 3, kad u 72-om minutu pokrse mi igraca, i do kraja igrao sa 2 igraca manje Smile I naravno, kao i Zvezda, izjebu me pred kraj.

Revans sta cu, opet 4-3-3 (ili bolje reci 4-1-2-2-1), odlicna utakmica, dva gola dao kad im se golman pomerio sa gola, inace ovako brani sve zivo.

Finale jbt...ja u soku... Smile

Ligu zavrsio (7 utakmica pred kraj osvojio titulu, pa igrao sa klincima, pogubio sve zivo)

Finale...bez 2 beka, i jednog stopera (zamene su mi prilicno lose), + Valencic ne igra (20+ golova ove sezone, kao krilo) u finalu protiv Real Madrida...iskreno, bolje nego da sam izvukao Manchester City.

Ja sta cu, umesto Valencica stavim Mattia klinca, brz je, umesto desnog beka stavim jednog regena zadnjeg veznog, + rezervistu stopera, onaj Traore 31 godine ili tako nesto, i krenem opet sa 4-3-3, rek'o sta bude - bice, nema svrhe da se branim...

Upravo ovaj bek - zadnji vezni pravi penal, i 0:1 za njih...+ mi povredili Mattia Smile

Drugo poluvreme, oko 55-og minuta, zamenim i stavim ovog Francuza zadnjeg veznog, na desnog beka, a ovog do sada sto je igrao beka stavim na zadnjeg veznog + ubacim Conte-a (poslednja izmena, a 40 minuta do kraja)...

I tako, 59-i minut, Nam-Tae Hee centrira, zbrka u sesnestercu, i Bozic daje gol.

10 minuta kasnije, Allagui, 2:1 Smile Racunajuci da od kad sam prebacio ovog Francuza na beka, branili smo se odlicno, tako da sam ostavio 4-3-3 do pred kraj, ovi izjednacili, ali ponisten gol zbog ofsajda, prebacio skoro sve u odbranu zadnjih par minuta, i....

Smile

Ujedno moja prvi osvojen LS...jbt, jos ne mogu da verujem da sam sa ovim timom osvojio LS Smile

Elem slike par igraca, i taktika...

Camara, koji je igrao beka do kraja meca:

Klinac bek koji ce biti odlican:

Conte koji je pokrenuo igru u drugom poluvremenu:

Brazilac koji bi trebao biti dobar makar za ligu, ima dobar sut, zna da da gol sa 30+ metara, ali treba jos da uci:

Lud Golman...dosao na polusezoni, primio vrlo malo golova u LS, al' je zato znao da primi i po 3-5 u ligi...

Taktika...

Toliko od mene...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 18:56:37 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ide ti stvarno dobro. Vjerovatno jer koristis korner bug  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Cuo sam za to, ali ne Smile Vec imam dosta kornera i srece.Evo recimo ove sezone je Isimat dao samo 10-ak golova, ako ne i manje.Srecom levi vezni se raspucao, 44 utakmice 24 gola.

Anyway, zadnja 3 FM-a uvek postavljam isto da izvode kornere, visokog stopera na dalju stativu, i uvek se nadajem golova (s' tim da treba dobar stoper).

Evo prosli FM recimo, isto na dalju stativu korneri, ovaj put u Engleskoj, dao je i vise golova posle, ali nemam sliku:

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Kako god ti kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
sejv-load,load,load,load.....load vuuhuu pobeda  Smile

wtf je korner bag  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Otprilike svaki FM ima korner bug, tj. nacin da se 'prevari' match engine FM-a. Na 09 to je bio far post, na 10 to je bio lurk outside area, na FM11 near post, i sada opet near post. Iako SI ove godine near post nije zvanicno potvrdio kao korner bug, on to jeste. Ima jedna slika u kojoj Vidic daje 40 golova u sezoni, naravno sa near posta. Koliko je realno da stoper da 40 golova iz kornera ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:59:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.