Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:53:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2012  (Pročitano 321419 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Znas kol'ko me zabole da relodujem da bih dobio utakmicu Smile Da mi je toliko stalo da 'ebenog LS-a, osvojio bih ga odavno, i ne bih prekidao da igram ni sa Orgryte-om s' kim sam osvojio LE, a ni sa Dresdenom posle.

Drugo da je tako, mozes ti da ga relodujes do sutra kad bi te pojeli za dorucak.Tim uopste nije los, i to se vidi po zadnjoj slici.Pogledaj i pre toga, Besiktas 4:0, 3 suta u okvir gola imali, a ja protiv Bajerna sa 2 igraca manje, jedva izgubio 2:1.Benfika imala 0 suteva u okvir gola, pa mozes ti da ga relodujes do sutra, ali to ne moze da se desi.

Smile

Otprilike svaki FM ima korner bug, tj. nacin da se 'prevari' match engine FM-a. Na 09 to je bio far post, na 10 to je bio lurk outside area, na FM11 near post, i sada opet near post. Iako SI ove godine near post nije zvanicno potvrdio kao korner bug, on to jeste. Ima jedna slika u kojoj Vidic daje 40 golova u sezoni, naravno sa near posta. Koliko je realno da stoper da 40 golova iz kornera ?

Pa nije realno.Ali realno je da da 24 gola u snj ligi, gde sam prosle sezone dao 80+ golova.10 kornera po utakmici.Odbrana nikakva osim Maribora i Domzalea, sve je trci-pisaj.Ove sezone dao 10-ak golova, ista postavka, isto sve, ali nije ga htelo.

U svakom slucaju, nije vazno, nije mi svrha da se ubedjujem, meni dovoljno da znam kako sam ja osvojio pa verovali vi ili ne.Slike sam cisto postavio jer ni ja nisam ocekivao barem jos 3-4 sezone ni da pridjem finalu.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 23:02:27 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Znas kol'ko me zabole da relodujem da bih dobio utakmicu Smile Da mi je toliko stalo da 'ebenog LS-a, osvojio bih ga odavno, i ne bih prekidao da igram ni sa Orgryte-om s' kim sam osvojio LE, a ni sa Dresdenom posle.

Drugo da je tako, mozes ti da ga relodujes do sutra kad bi te pojeli za dorucak.Tim uopste nije los, i to se vidi po zadnjoj slici.Pogledaj i pre toga, Besiktas 4:0, 3 suta u okvir gola imali, a ja protiv Bajerna sa 2 igraca manje, jedva izgubio 2:1.Benfika imala 0 suteva u okvir gola, pa mozes ti da ga relodujes do sutra, ali to ne moze da se desi.

Smile

Otprilike svaki FM ima korner bug, tj. nacin da se 'prevari' match engine FM-a. Na 09 to je bio far post, na 10 to je bio lurk outside area, na FM11 near post, i sada opet near post. Iako SI ove godine near post nije zvanicno potvrdio kao korner bug, on to jeste. Ima jedna slika u kojoj Vidic daje 40 golova u sezoni, naravno sa near posta. Koliko je realno da stoper da 40 golova iz kornera ?

Pa nije realno.Ali realno je da da 24 gola u snj ligi, gde sam prosle sezone dao 80+ golova.10 kornera po utakmici.Odbrana nikakva osim Maribora i Domzalea, sve je trci-pisaj.Ove sezone dao 10-ak golova, ista postavka, isto sve, ali nije ga htelo.

U svakom slucaju, nije vazno, nije mi svrha da se ubedjujem, meni dovoljno da znam kako sam ja osvojio pa verovali vi ili ne.Slike sam cisto postavio jer ni ja nisam ocekivao barem jos 3-4 sezone ni da pridjem finalu.
Nije ni meni cilj da nekom govorim kako ce da igra. Tvoja je igra, igraj onako kako te zabavlja, zar ne  Smile
Igrao sam i ja u Bugarskoj ligi, davao sam 130+ golova po sezoni, isto imao kornere na far post, snj odbrane jer je bila custom db, tacnije prazna baza ( nema igraca u klubovima) pa sam si sastavljao tim. Al' nema sanse da mi je igrac dao vise od 10 golova iz kornera u sezoni.
Rekavsi ovo, jos jednom ponavljam da te niti napadam niti nesto slicno ( tesko je preko neta izraziti misljenje a da se neko ne uvrijedi), samo pricam svoja iskustva. Men' je drago kada nas covjek uspije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ma ok je.
Pa eto, pogledaj onu sliku sa proslog FM-a sto sam postavio, isto far post, 21 utakmica 9 golova (ovde 44 24 gola, sto ako se podeli, ispada tu negde), a ono je Engleska.I to prosli FM, a iskreno za korner bug sam procitao pre nekih 2 meseca, i nisam probao, koj' ce mi to.

Mislim da mi je se isto Goncalves nadavao golova na proslom FM-u.

U ligi je Isimat dao 15 golova na 29 utakmica, sto mu dodje skoro svaka druga.

Sve je moguce Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 23:34:06 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Cuo sam za te kornere od drugara, al nikada nisam koristio. On kaze da je koristio ali da je onda bas prelako jer ispada da skoro iz svakog kornera dajes gol bez obzira kakvi su igraci i koja je liga.

Ako imas jednog bas jakog napadaca koji ima jumping i heading onda ce malo teze posto ima konkurenciju, ali ako imas jednog centralnog beka koji ima ta dva atributa onda lagano moze da zabije i 15 gola po sezoni bez ikakvog namestanja kornera i drugih stvari. U slabijoj ligi gde dobijas i po 7/8:0 i jos lakse. Ja imam jednog Austrijanca koji daje oko 10 u sezoni a i igra mi otprilike 30-ak utakmica i to vecinom sa klupe...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Dovoljno je reci da su ljudi sa domacim timovima osvajali LS prve sezone, i to dovedu Xulua i sve na near post. Lik je imao triple double ucinak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Evo... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slovenian First League (Stats_ Team Stats).png
(108.44 KB, 1440x900)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Dobro bre, pley, rekoh da ti verujem i da je lagano moguce.   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Прве сеѕоне у ПЛ 9, у другој у последњем колу ме Тотенхем туче и престигне ме и иѕвисим ѕа Европу, ал ове године феноменално пето место и ЛЕ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
ja taj korner bug nikad nisam koristio, stalno sam stavljao da gadjaju gde hoce pa sta bude  Smile

ali zato se secam , dal je 09 ili 10, kad god dam gol iz kornera bude ponisten. ludeo sam jbt Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ovako, ko god je zainteresovan da kupi FM13 po cijeni od 30 evra, neka mi se javi na PP. Broj primjeraka je ogranicen.
Kada igra bude pustena 2.11 vi cete dobiti steam kod za download.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:53:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.