Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:02:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 631340 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Imam solidnog materijala postavljam ujutru ili mozda veceras. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
 Smile

Sredio komp, i krenuo ponovo, bzvz onako...

Uzeo Smederevo, iz zajebancije, hteo da isprobam jednu ideju za taktiku...

Na polusezoni, bio drugi, taktika ispala odlicna, 15/20 sansi po mecu, ali realizacija je problem.Zaostajao nekih 4 boda za Partizanom.

Inace taktika, isto 4-3-3, samo dosta promenjena. Smile

Kao sto moze da se vidi, doveo par igraca, ali opet slabo za prvu ligu...recimo ovaj Nemanja Nikolic, dao mu 1000 Eura za svaki gol...a on na 20 utakmica, dao 1 Smile

Smile

U prvoj polusezoni, izgubio od Partizana 0:1, a u drugoj, dobio ih 1:0 (bas sam naisao kad su se raspadali, Ofk ih dobio 5:0 par utakmica pre toga, itd)

...3 utakmice pred kraj, Zvezda prva, Partizan drugi, a ja treci...nekih 6/7 bodova razlike...ja sve lagane utakmice, i sve 3, nereseno... Smile

Jedna od njih...

Sa igracem manje, 40 min., jer napravio sve 3 izmene, uspeo da preokrenem na 3:2, i primam gol par sekundi pred kraj... Smile

I zadnja utakmica, protiv Zvezde...koja ima bod vise od Partizana...igrali lepo, oni poveli iz kornera, 5 minuta pred kraj, prc, Slavoljub Djordjevic pravi penal Smile I mi rutinski, 1:1 Smile

Onda pogledam - Partizan vodi 2:0 protiv Hajduka, i lepo, posaljem sve u napad, i stavim patuljka da brani... Smile

Moglo je i bolje, al' ajde...a jbg, Zvezdu sam morao da pustim... Smile Inace Partizan doveo Makedu iz Mancestera, na pozajmicu... Smile

Najverovatnije cu otici iz kluba, i prijaviti se negde, gde nemaju trenera... Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 04:16:09 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Demoliranje Praskih burzuja:

Nakon ove pobede su me izbacili sa stadiona i igram na nekom od 7500 mesta, on je cesto ispunjen do kraja, sada sam se dogovorio sa upravom neko prosirenje.

Onda kvalifikacije za LE, pale mi stare musterija, Austrija Bec, prvi mec izgubim tamo 0:1, a kod kuce brat Jurij resava stvar u 119. minutu:

Pogledajte samo tu nadmoc.

Onda dalje mi pao Palermo, na njih sam krenuo bez straha:

Dobio ih prvi mec 1:0, egal bio ceo mec.

Drugi mec:

Malo se povukao i oni poveli 2:0, i onda u 81. minutu kao i prosle godine kapiten kapitenski, glavom sa 8-9 metara nam obezbedjuje prolaz dalje!!!

Grupa u LE:

Prvi mec izgubio od Viole 0:1, pobedio Antaliju 3:0, izgubio od Getafea 2:0, pa onda drugi mec protiv njih 2:2 primim gol u 91min, jbg.
Imam 4 boda oni 7, ja moram da dobijem Violu kod kuce sto nije nerealno a oni moraju da izgube ili odigraju nereseno sa sa Antalijom kod kuce, pa posle ja poslednje kolo da cepam Antaliju u gostima a oni da izgube ili odigraju nereseno sa Violom u gostima, bice zajebano ali ja mislim da mozemo.

U ligi mi se zavrsila polusezona, koljem se sa Spartom za prvo mesto, neke sitne kikseve sam imao ali sustinski sve cepam sa po 4 gola u njihovim mrezama.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sagem xg6
Odbranjena titula u Belgiji.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Odbranjena titula u Belgiji.

Bravo Smile

@grobar kv Eto, jos malo pa ces da osvojis ligu Smile

Ja krenuo sa nekim Englezima, otisao iz Smedereva...7/8 utakmica posle, obrisao sejv Smile

Vise nikad ne idem u Englesku Smile Znaci ne mogu da verujem, ako igram sa dosta ofanzivnom formacijom -dam dosta golova, a primim jos vise, i opet, ne mogu da pobedim.Ako igram sa manje ofanzivnom, napravim 10/15/20 sansi, ali gol ne mogu da dam, i ako ga "uvaljam", ovi 1 akciju i daju mi gol...i opet ne mogu da pobedim. Smile

Menjao formacije, podesavanja, igrace, ne ide...jebala me Engleska i kad sam uzeo klub tamo Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Brate uzmi neki klub iz istocne evrope, ja sam na fm 08 jedno vreme bio cepao sa Metalrugom iz Donjecka i solidno je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Tel.Me Your.Number

Kakav fantastičan simulator Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Imam jedno pitanje igrao sam sa Ajax-om 6 sezona.  Trazio me real i ja normalno prihvatio ali kad sam trebo da registrujem igrace za ligu sampoina nisam imao dovoljan broj onih koji su u klubu bili od 17-21.  Dali postoji neko resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Постоји. Минимум је да имаш 4 играча, дакле региструј 20-21 играча за такмичење и остави 4 места слободно... Ја сам тако радио Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
I zvanično sam odveo Belgiju na SP u Brazilu pobedom nad Portugalom od 3:0 Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:02:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.399 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.