Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:55:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 630467 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
...

Uzeo

Real Oviedo is a Spanish football club based in Oviedo, Asturias. Founded on 26 March 1926, it currently plays in Segunda División B - Group 2.

The club plays in blue shirts and white shorts in the Estadio Carlos Tartiere, which seats 30,500 spectators. It was the first team from the region ever to play in La Liga.

Ispali 2000-e iz prve lige, i od tad su u trecoj/cetvrtoj.

Najbolji uspeh 3x trece mesto u prvoj ligi...zadnji put pre oko 50-ak god.

IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 6630
Odlican izbor  Smile Srecno  Smile Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Hvala Smile

Odlican tim stvarno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Srecno Play. Ja nesto nemam zelju da igram u poslednje vreme, sejv sa Bohemijansom ostaje tamo na zimski raspust da se cepa do tada jedino mozda nesto novo krenem ili sacekam FM12
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ljudi, ima li gdje da se nadje update(ne mora biti oficijelni) sa ovim ljetnim transferima?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Srecno Play. Ja nesto nemam zelju da igram u poslednje vreme, sejv sa Bohemijansom ostaje tamo na zimski raspust da se cepa do tada jedino mozda nesto novo krenem ili sacekam FM12

Hvala Smile I mene bilo smorilo malo...al' ajd opet krenuo.

Ljudi, ima li gdje da se nadje update(ne mora biti oficijelni) sa ovim ljetnim transferima?

Imas ovde, vise njih http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=86

...krenuo odlicno,

Vec posle polu-sezone se bio odvojio na 5-6 bodova, moglo je biti i gore posle malog pada forme, ali kako je bilo, dobro je. Smile

Liga nije bila problem, ali onda Play-off za promociju, imao sam srece sto nisam izvukao Castilju.

Cas posla dao ovima 3 gola, cak ni sudia nije mogao da im pomogne Smile

Revans izgubio 2:0 kao gost, i sa tim otisao u drugu ligu.Finale lige, protiv Castilje, dobio 1:0 kao gost, i 0:0 kao domacin.

Sad problem je sto...pola tima mi odlazi (vecina 30+ god.) i tek 10-og Jula pocinje liga, sto znaci da ce pola free igraca vec imati nove klubove...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
...prelazni rok prosao bolje nego sto sam ocekivao.Od starog tima (20-ak igraca), ostalo ukupno 5... Smile Vecina od 30+ god. otisla za dz, jednog od boljih sam prodao jer su mi dosla 3 igraca na sredini terena, od napadaca ostao Manu Busto, koji je prosle sezone dao 23 gola, i 26 asistencija...Juan Pablo trebao bi biti, barem ove sezone, glavni u napadu...ali videcemo.

Od svih ovih, jedino sam Malick Faye-a dovodio pre.Baris Ozbek odlican igrac Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Real Oviedo S.A.D. (Transfers_ History)-2.png
(168.33 KB, 1280x800)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
grupa na svetskom 2018
argentina,srbija,australija,meksiko  Smile ostale grupe presmesne
jel ste primetili da nas uvek sere najtezi zreb bilo u klupskom fudbalu bilo reprezentacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Sta se zalis, Australija laka, a Meksiko ne bi trebao biti veliki problem...jedino Argentinci, al' ajd sad. Smile

...

Od 0:2, 3:2 Smile

...Krenuo ligu odlicno, 7-8 utakmica bez poraza, bio prvi, i onda nereseno protiv Girone usra sve...od tad u 11 utakmica dobio 4...i zacudjujuce, ostao sam tu pri vrhu...

Poslednje 2 utakmice, ponovo usao u formu...doveo Baek-Ji Hoon-a za dz, i stavio ga da igra AMC-a, razbija Smile

Uopste nije laka liga, ali nije ni previse teska...pogotovo posto 2/3 liga, imaju slicne igrace po kvalitetu.Ali zato ako dodjem do prve, sam ga najebao.Ali dobro, ima vremena...

U kupu ispao od Osasune...hteo da probam do finala, ali jbg sad...jos tokom ovog pada forme, bila mi povredjena 3 glavna igraca...a odbrana, Sonko rastura (da njega nemam, naprimao bih se 50-ak golova), dok 2 igraca, Boye, i Oscar Diaz valjda, su uzas...tako da mi sad drugog stopera igra regen od 16 god...

« Poslednja izmena: 14. Sep 2011, 16:13:13 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
kurac lako ni jedan nas regen koji se pojavio nije ni za kurac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:55:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.